Γαντια
-
- Full Member
Γαντια
Καλημερα θα ηθελα την βοηθια σας οπιος γνωριζη ....
Πως αντιμετωπιζετε το κριομα στα χερια ??τι γαντια σινιστατε??? και τη κρεμα(αλιφι) βαζετε για να βραζουν τα χερια???
Πως αντιμετωπιζετε το κριομα στα χερια ??τι γαντια σινιστατε??? και τη κρεμα(αλιφι) βαζετε για να βραζουν τα χερια???
-
- Full Member
Re: Γαντια
φιλε μου γαντια καλα εχει η hart αλλα και αλλες μαρκες πιο ακριβες αν πας σε ενα καλο καταστημα θα σου δειξουν διαφορα και θα διαλεξεις ..εχει γαντια με neoprene και με αλλα υλικα που ειναι πολυ βραστικα σε σχεση με τα μαλλινα φτηνα γαντια ..βρισκεις σε διαφορα καταστηματα σε ολες τις πολειςmarkosma21 έγραψε:Καλημερα θα ηθελα την βοηθια σας οπιος γνωριζη ....
- Γιατρός
- Full Member
Έχεις προβλημα κυκλοφορίας του αίματος στα άκρα; Γιατί αλοιφή;markosma21 έγραψε:Καλημερα θα ηθελα την βοηθια σας οπιος γνωριζη ....
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- spyrosspyrou851
Προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ γάντια κανονικά που βράζεις (μάλλινα?) με κομμένα και ραμμένα τα δύο δάκτυλα (αντίχειρας και δείκτης) για να μπορώ να ανοίγω το όπλο, να πυροβολώ και να πιάνω φυσίγγια.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εγω εχω τα συγκεκριμένα από cabelas...πραγματικα ότι καλυτερο δοκιμασα στη ζωη μου...δεν τα βγαζω από το χερι πριν τις 8 το πρωι...δεν με εμποδιζουν καθολου ουτε στην σκανδαλη...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
φιλε οταν λες παγωνουν τα χερια σου τι εννοεις ακριβως?παγωνουν σε σημειο να πονουν η απλα δεν νοιωθεις ανετα?
εγω επιασα πριν 2-3 χρονια αυτα για το καλοκαιρι http://www.ebay.com/itm/Primos-Stretch- ... Sw5VFWNNUn αλλα τελικα φορω τα και τον χειμωνα.Δεν σε περιοριζουν καθολου και εχεις καλη αισθηση του οπλου φυσιγγιων κλπ...αν θελεις κατι σε πιο ζεστο θα σου συστηνα κατι απο την εταιρεια UNDER ARMOUR που ειναι κορυφη στην ενδυση..Κυπρο το καλυτερο που μπορεις να βρεις ειναι κατι της HART με δερμα αρνιου στην παλαμη, λεπτα σχετικα και με καλη μονωση.Αν ασχολεισαι με ιντερνετ εμπα στο ebay και θα κανονιστεις αν ξερεις τι θελεις
εγω επιασα πριν 2-3 χρονια αυτα για το καλοκαιρι http://www.ebay.com/itm/Primos-Stretch- ... Sw5VFWNNUn αλλα τελικα φορω τα και τον χειμωνα.Δεν σε περιοριζουν καθολου και εχεις καλη αισθηση του οπλου φυσιγγιων κλπ...αν θελεις κατι σε πιο ζεστο θα σου συστηνα κατι απο την εταιρεια UNDER ARMOUR που ειναι κορυφη στην ενδυση..Κυπρο το καλυτερο που μπορεις να βρεις ειναι κατι της HART με δερμα αρνιου στην παλαμη, λεπτα σχετικα και με καλη μονωση.Αν ασχολεισαι με ιντερνετ εμπα στο ebay και θα κανονιστεις αν ξερεις τι θελεις
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Γιατρός
- Full Member
Κοίταξε και τα macwet στην Κύπρο αλλά και golf gloves για αίσθηση στα χέρια
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
Τα εχο τα macwet ειναι πολι ορεα γαντια αλλα για το κριο δεν κανουν εχουνε προβλημα στο στηθος του χεριου βαζη αερα απο εκει...το προβλημα μου ειναι το προι στης τσιχλες πιγενο τροοδος για κινιγι και εχο πολι προβλημα στο στην παγονια ...Γιατρός έγραψε:Κοίταξε και τα macwet στην Κύπρο αλλά και golf gloves για αίσθηση στα χέρια
-
- Full Member
Σκεφτομαι κατο απο τα macwet να φοραο ιατρικα γαντια μιας χρησης ...κρεμα ενοο θερμαντικι κρεμα πχ deepheat που ειναι κοκκινο το κουτιmarkosma21 έγραψε:Τα εχο τα macwet ειναι πολι ορεα γαντια αλλα για το κριο δεν κανουν εχουνε προβλημα στο στηθος του χεριου βαζη αερα απο εκει...το προβλημα μου ειναι το προι στης τσιχλες πιγενο τροοδος για κινιγι και εχο πολι προβλημα στο στην παγονια ...Γιατρός έγραψε:Κοίταξε και τα macwet στην Κύπρο αλλά και golf gloves για αίσθηση στα χέρια
-
- Full Member
Ειναι λεπτα γαντια ή ειναι ογκοδης ποσο ριναι το κοστος να τα αγορασεις και να τα φερεις κυπρο??BAIKAL TEAM έγραψε:Εγω εχω τα συγκεκριμένα από cabelas...πραγματικα ότι καλυτερο δοκιμασα στη ζωη μου...δεν τα βγαζω από το χερι πριν τις 8 το πρωι...δεν με εμποδιζουν καθολου ουτε στην σκανδαλη...