Επιδιορθώσεις αρβύλων vibram σολες
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Επιδιορθώσεις αρβύλων vibram σολες
Τελικά βρήκα το κατάστημα που ήταν μέσα στον Ορφανίδη Λεμεσού , έχουν μετακομίση λίγο ποιό κάτω δίπλα απο την εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα Οδός Αγίας Σοφίας. Πραγματικά επαγγελματίες. Πήγα εκεί και πήρα ένα ζευγάρι άρβυλα περσινά vikings τα οποία άνοιξαν οι ραφές τους απο πάνω και ένα άλλο ζευγάρι άρβυλα που διαλύθηκε ο πάτος τους με €45 μου έβαλαν άλλη σόλα vibram και με €5 μου έραψαν εκείνα που άνοιξαν έγιναν και τα δύο σαν καινούργια, επίσης είχαν και ειδικό λίπος για τα δερματινα παπούτσια-άρβυλα και πατούς αθλητικούς και ορθοπεδικούς!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Pathfinder
- Priest+++
- Full Member
- cynergy
- Full Member
Re: Επιδιορθώσεις αρβύλων vibram σολες
επαρχια?και ενα τηλεφωνο επικοινωνιας σας παρακαλω
dont shoot fast...shoot good
- MARIOSE
Παίδες το ίδιο κατάστημα υπάρχει και Λευκωσία στην Μακεδονίτισσα.
Ναι έχουν σόλες vibram αλλά δεν έχω ρωτήσει πόσα τις χρεώνουν. Εγώ κόλλησα τις δικές μου σόλες στα άρβυλα μου και μου κόστισε 10ευρώ. Μάλιστα μου τα ετοίμασαν την ίδια μέρα.
Ναι έχουν σόλες vibram αλλά δεν έχω ρωτήσει πόσα τις χρεώνουν. Εγώ κόλλησα τις δικές μου σόλες στα άρβυλα μου και μου κόστισε 10ευρώ. Μάλιστα μου τα ετοίμασαν την ίδια μέρα.
- kyriakos304
MARIOSE έγραψε:Παίδες το ίδιο κατάστημα υπάρχει και Λευκωσία στην Μακεδονίτισσα.
Κόλλημα μόνο ή κόλλημα και ράψιμο;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- MARIOSE
Κυριάκο εγώ απλά τα κόλλησα. Δεν ξέρω πόσα το ράψιμο φίλε. Το τηλ τους 22784000 για Λευκωσία.kyriakos304 έγραψε:MARIOSE έγραψε:Παίδες το ίδιο κατάστημα υπάρχει και Λευκωσία στην Μακεδονίτισσα.
Κόλλημα μόνο ή κόλλημα και ράψιμο;
- kanaris
- Full Member
Admin μπορείς να μου πεις τηλέφωνο?admin έγραψε:Τελικά βρήκα το κατάστημα που ήταν μέσα στον Ορφανίδη Λεμεσού , έχουν μετακομίση λίγο ποιό κάτω δίπλα απο την εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα Οδός Αγίας Σοφίας. Πραγματικά επαγγελματίες. Πήγα εκεί και πήρα ένα ζευγάρι άρβυλα περσινά vikings τα οποία άνοιξαν οι ραφές τους απο πάνω και ένα άλλο ζευγάρι άρβυλα που διαλύθηκε ο πάτος τους με €45 μου έβαλαν άλλη σόλα vibram και με €5 μου έραψαν εκείνα που άνοιξαν έγιναν και τα δύο σαν καινούργια, επίσης είχαν και ειδικό λίπος για τα δερματινα παπούτσια-άρβυλα και πατούς αθλητικούς και ορθοπεδικούς!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
96521050
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Προσέχουμε...για να έχουμε
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Λευκωσια μακεδονιτισα για αλαγη σολας ειπαν μου σημερα απο €50 _ €75 εξαρτατε απο τη φθορα της μποτας .