COMB RAISING KIT
- giorgos80
COMB RAISING KIT
Κοπελια εχετε υποψη το παρακατω? το εχετε δει σε καποιο καταστημα ή οπλουργο?
εχετε καποιο αλλο υποψη που κανει την ιδια δουλεια?δεν μιλω για cheek pad
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Γιατρός
- Full Member
COMB RAISING KIT
Το κομμάτι του λαστίχου το πήρα εγώ αλλά για προστασία ξύλου. Τα άλλα εν απλώς σφογγάρι
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- giorgos80
Re: COMB RAISING KIT
doc η ποιοτητα του νεοπρεν τι λεει?Γιατρός έγραψε:Το κομμάτι του λαστίχου το πήρα εγώ αλλά για προστασία ξύλου. Τα άλλα εν απλώς σφογγάρι
- spyrosspyrou851
- Γιατρός
- Full Member
COMB RAISING KIT
Πολύ καλήgiorgos80 έγραψε:doc η ποιοτητα του νεοπρεν τι λεει?Γιατρός έγραψε:Το κομμάτι του λαστίχου το πήρα εγώ αλλά για προστασία ξύλου. Τα άλλα εν απλώς σφογγάρι
Για να μπει δεν είναι εύκολο
Για να βγει δεν είναι εύκολο
Φαντάζομαι και με σφογγαράκια ακόμα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- giorgos80
στη μπροστινη πλευρα εφαρμοζει καλα ή μενει κενο?κατι τετοιο διαβασα σε καποια ρεβιουςΓιατρός έγραψε:Πολύ καλήgiorgos80 έγραψε:doc η ποιοτητα του νεοπρεν τι λεει?Γιατρός έγραψε:Το κομμάτι του λαστίχου το πήρα εγώ αλλά για προστασία ξύλου. Τα άλλα εν απλώς σφογγάρι
Για να μπει δεν είναι εύκολο
Για να βγει δεν είναι εύκολο
Φαντάζομαι και με σφογγαράκια ακόμα
- virtualgreek
- Moderator
giorgos80 έγραψε:Κοπελια εχετε υποψη το παρακατω? το εχετε δει σε καποιο καταστημα ή οπλουργο?
Ναι το έχω και εγώ.
Όπως είπε και ο Γιατρός, δυσκολεύεται να μπει και να βγει.
Είναι φτιαγμένο από λάστιχο. Η εξωτερική πλευρά είναι επενδυμένη με ρούχο για να μην γαντζώνει το κοντάκι πάνω στα ρούχα. Η εσωτερική πλευρά είναι γυμνό λάστιχο. Έχει πάχος περίπου 2-3 χιλιοστά.
Θέλει προσοχή όμως. Εάν το βάλεις πάνω σε κοντάκι με Oil finish δεν θα αναπνέει το ξύλο και θα ξεβάψει.
Οπότε καλύτερα να το βάλεις πάνω σε κοντάκι βερνικωμένο.
Ως εργαλείο κάνει καλή δουλειά. Ψηλώνει το κοντάκι και συνάμα την βολή.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- giorgos80
ατε επεισθηκα εννα το βαλω παραγγελια και ας ερθει απο βδομαδας
- Laurona
Γιωργο εβλεπα το και εγω για εναν φιλο που χρειαζετε ψηλωμα το κοντακι του αλλα τοτε δεν το εστελναν Κυπρο
Σε παρακαλω στειλε μου τα στοιχεια απο που το πηρες και ποσα σου ηρτεν με τα μεταφορικα ρε φιλε για να τον ενημερωσω.
Ευχαριστω.
Σε παρακαλω στειλε μου τα στοιχεια απο που το πηρες και ποσα σου ηρτεν με τα μεταφορικα ρε φιλε για να τον ενημερωσω.
Ευχαριστω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- giorgos80
ρε φιλε δεν το παραγγειλα ακομα εν ηβρα αθκιαση να παω τραπεζα να βαλω λεφτα στη prepaid καρτα μουLaurona έγραψε:Γιωργο εβλεπα το και εγω για εναν φιλο που χρειαζετε ψηλωμα το κοντακι του αλλα τοτε δεν το εστελναν Κυπρο
Ευχαριστω.
μαλλον θα το παρω απο εδω
http://www.ebay.co.uk/itm/390943047111? ... EBIDX%3AIT
μιλησα μαζι του και το στελλει με 2 λιρες
ετο και το μυνημα που μου απαντησε
Dear redkitecountrystores,
hello i'm interested about beartooth raising comb kit.do you post to cyprus and if yes how much does it cost?
YES, EITHER BUY AND USE THE £1-95 uk OPTION FOR STD AIRMAIL, or buy but dont checkout and I'll return an invoice with air post options.
Many Thanks
Your order is valued and if you have any quastions contact us by message or tel 01293 825556
Jerry Parks Young