ΘΑ AKΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ SILVER PIGEON ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 40-60 ΕΥΡΩ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ.
Φιλε SilverPigeon αναμενω τις φωτο.
Ευχαριστω
Αντρέα αυτό είναι το αδιάβροχο που σου έλεγα. Είναι χειροποίητο και πολύ βολικό!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Ευχαριστω πολυ φιλε Χρυσανθε και silverpigeon. Τεινω και εγω προς αδιαβροχο μιας και θα το χρησιμοποιω περισσοτερο το χειμωνα στη τζικλα. Δεν καταφερα ακομα να παω να δω κατι απο κοντα και αρκεστηκα μονο σε ερευνα μεσω διαδικτυου.
Ωραια μερακλητικη κατασκευη παντως Silverpigeon. Να υποθεσω οτι το συγκεκριμενο πιανεται μαζι με τη ζωνη του παντελονιου χωρις να χρειαζεται να το φορας με αλλη ζωνη μεσης ετσι?
ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΨΗΛΑ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(AN ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ). ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΩΣ ΑΒΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ 6-8 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ. ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
Πανικος Setter έγραψε:ελπίζω να βολέψει η καινούρια βάση , κατά την επώμιση του όπλου δεν ξέρω πως θα είναι το πλάνο αλλα για τους σκύλους μια χαρά θα είναι
Την ώρα που επωμίζεις και πυροβολάς αν είναι wide angle θα είναι οκ
Δυστυχώς το κεφάλι είναι το καλύτερο σημείο αλλά τα γρ στην πολλή ώρα μοιάζουν με κιλά( μαζί με όλα τα άλλα στους ώμους)
Πανικος Setter έγραψε:καλημέρα Αντρέα μου , περιμένω να έρθει και θα δω τα θετικά και τα αρνητικά , προσπαθώ να βρω τρόπο να φύγει η κάμερα από το όπλο για θέμα ασφαλειας προς στους σκύλους