Αναβάθμιση Εξοπλισμού 2014-15
- Pathfinder
Αναβάθμιση Εξοπλισμού 2014-15
Παιδες σας χαιρετω.Ετσι για να περνουν τουτες οι λιες μερες που μας εμειναν ειπα να ανοιξω τουτο το θεμα και να γραψουμε τι εχουμε αλλαξει/αναβαθμισει στον εξοπλισμο μας απο την περσινη σεζον.Μπορει να περιλαμβανει απο το πιο μικρο (σουγια) μεχρι αυτοκινητο, λεμε τωρα.Φωτογραφιες ειναι παντα ευπροσδεχτες για οφθαλμολουτρο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Artemis G.
- Full Member
Re: Αναβαθμιση εξοπλισμου 2014
Ρε φιλε ο συνκυνηγος μετρα ? Βασικα εν τον αλλαξα ακομα αλλα αν συνεχισει ετσι οπως παει ενα να τον δοκω μεσα.....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- spyrosspyrou851
Η κύρια μου αναβάθμιση είναι το όπλο που θα έρθει στις επόμενες μέρες. Φωτογραφίες στο συντομο μέλλον όταν έρθει με το καλό.
- Pathfinder
Re: Re: Αναβαθμιση εξοπλισμου 2014
Χαχαχα εκαμες με και εγελασα παλε ρε φιλε...εν που τις σπουδαιοτερες αναβαθμισεις τουτηArtemis G. έγραψε:Ρε φιλε ο συνκυνηγος μετρα ? Βασικα εν τον αλλαξα ακομα αλλα αν συνεχισει ετσι οπως παει ενα να τον δοκω μεσα.....
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Μπορεί όμως να σου φκει τζαι σε υποβάθμιση αν έβρεις κανένα σιηρόττεροPathfinder έγραψε:Χαχαχα εκαμες με και εγελασα παλε ρε φιλε...εν που τις σπουδαιοτερες αναβαθμισεις τουτηArtemis G. έγραψε:Ρε φιλε ο συνκυνηγος μετρα ? Βασικα εν τον αλλαξα ακομα αλλα αν συνεχισει ετσι οπως παει ενα να τον δοκω μεσα.....
- Artemis G.
- Full Member
Δεν υπαρχει χειροτερος.... ενας ηταν.... μονο και μονο που βλεπεις το ταχα αθωο του προσωπο και σου λαλει καλημερα να ξερεις παντα κρυβετε πισω το διαβολικο " καλα καλιτζια "...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
spyrosspyrou851 έγραψε:Η κύρια μου αναβάθμιση είναι το όπλο που θα έρθει στις επόμενες μέρες. Φωτογραφίες στο συντομο μέλλον όταν έρθει με το καλό.
ΑΑΑΑ....ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ (25) ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ...ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΙΣ 27 ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΚΚΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ Κ@@Ο ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΤΩ ΣΤΙΣ 13....ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.......Α ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Σοβαρα τωρα ρε Σολονα μου εγω θα ακυρωνα το ταξιδι για ετσι σκοπο η αν θα πηενα εν θα ημουν πνευματικα εκει ...οσο για τις δικες μου αναβαθμισεις οσο αφορα οπλο εμεινα με το silma μου μετα την παραλλαγη του και αναβαθμιστηκα αρκετα οσον αφορα τα "παρεμφερη" του φασσαρη...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Η κύρια μου αναβάθμιση είναι το όπλο που θα έρθει στις επόμενες μέρες. Φωτογραφίες στο συντομο μέλλον όταν έρθει με το καλό.
ΑΑΑΑ....ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ (25) ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ...ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΙΣ 27 ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΚΚΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ Κ@@Ο ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΤΩ ΣΤΙΣ 13....ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.......Α ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
-
- Full Member
ολοι αναβαθμιστηκαμε......
1 χρονο πιο γεροι
1 χρονο πιο γεροι
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- Pathfinder