Γιατρός έγραψε:
Hart προτίμα τα ρούχα τους όχι τα μποτάκια τους
Φίλε Γιατρέ είχες απόλυτο δίκαιο και για τις λαστιχένιες, εγόρασα 65 Εuro, μόλις ήρθα σπίτι ανοίγω τες η μια σκισμένη, πιάνω τηλέφωνο λαλεί μου ο άνθρωπος έλα να σου τες αλλάξω, πάω να πιάσω άλλο ζευγάρι βλέπω τζιαι τζίνες προβληματικές. Λαλώ του ανθρώπου συγγνώμη αλλά εγώ δεν προκειται να αγοράσω ελαττωματικά πράματα, τζιαι έδωσε μου τα λεφτά μου πίσω. Βρήκα αλλού 20 Euro πάλε λαστιχένιες 10 φορές πιο ανθεκτικές. Ταπεινή μου άποψη, μείνετε μακρυά.
WAFFEN έγραψε:συναδελφε τα HART ειναι κινεζικα. τα ρουχα ειναι καλα για τις τιμες τους αλλα τα αρβυλα και οι γαλοτσες τους οχι, την επαθα κι'εγω παλια.
γιατι εγω ξερω οτι εν ισπανικα τα HART????
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Παίδες ψάχνοντας λίγο για το συγκεκριμένο άρβυλο είδα ότι αυτός που έχει την αντιπροσωπεία Hart σταμάτησε να φέρνει τα άρβυλα τους. Δεν είναι τυχαίο νομίζω. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά ας το ψάξει λίγο καλύτερα.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Φίλε εμένα τα Irish Setter αντέξαν 1 κυνηγετική σεζόν και 4 μήνες εκπαιδευτικά, μετά έγιναν κάπριο.... Τα θεόρισα ως η χειρότερη μου αγορά μιας και πιο παλιά είχα άρβυλα πολύ πιο φτηνά που άντεξαν πολύ περισσότερο. Προς το παρών έχω τα ACU, 10 μηνές σχεδόν (εκαπιδευτικά) και κανένα πρόβλημα δεν παρουσίασαν. Θα δέιξουν την αξία τους την φετινή κυνηγετική σεζόν.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....