Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Laurona έγραψε:
IMG_2014101139199.jpg
Γιατρε μιυ την συμβουλή σου.
λεει πανω για full grain δερμα κ coretex.

Κανει?
πες μας λιγο την διαδικασία συντηρησης.
να σε καλα
ευχαριστω
Ρε Χρύσανθε μου μα τι έπαθαν οι μπότες σου; Μέχρι να τις πάρεις σπίτι ξέβαψαν; :lol: Ρε δεν ήταν πράσινα; Έχω αχρωματοψία; :? Είναι οι AIGLE ARTEMIS2 GTX σωστά;

Να βοηθήσω με μια πιο καθαρή φώτο τον Dr.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Δημοσίευση από Γιατρός »

Όχι όχι όχι δεν κάμνει
Θέλει το σπρέυ του και πριν αφρό για καθάρισμα
Είχα στείλει του Πανίκου τζαι έκαμεν τα σαλάτα. Νομίζω ήπιε και το μισό
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Γιατρός έγραψε:Όχι όχι όχι δεν κάμνει
Θέλει το σπρέυ του και πριν αφρό για καθάρισμα
Είχα στείλει του Πανίκου τζαι έκαμεν τα σαλάτα. Νομίζω ήπιε και το μισό
Μας διηγήθηκε τα κατορθώματά του! :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Γιατρε μου σε υπερευχαριστω.
οταν μπορέσεις στείλε μυυ σε πάρακαλω ενα σωστό προιον σπραυ κ πως να τα συντηρω κ θα σε βγαλω ασπροπροσωπο.
να σε καλα για την βοηθεια.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Απόψεις; Χρησιμοποιεί τα κανένας συνάδελφος;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Δημοσίευση από Pathfinder »

LAGOS έγραψε:Απόψεις; Χρησιμοποιεί τα κανένας συνάδελφος;
Καμνουν για τους φασσαριες παντως τουτα που δεν φορουν κυνηγετικο πορτοκαλι πανω τους...αν ακουσουν κανενα να τους κοντεφκει να σηκωνουν τα ποθκια τους ισια πανω!!;) Δεν τις χρησιμοποιω φιλε εγω παντως...λιγο χαμηλες για τα γουστα και κυνηγι μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εγώ παιδιά πάντως αν ήταν να πιάσω θα απέφευγα από το Internet ιδιαίτερα αφού είναι και μεγάλο το πόδι μου (47) και πιθανόν θα έχω πρόβλημα με τα sizes. Πάντως υπάρχουν πολλές επιλογές εάν χρειαστώ. :)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ παιδιά πάντως αν ήταν να πιάσω θα απέφευγα από το Internet ιδιαίτερα αφού είναι και μεγάλο το πόδι μου (47) και πιθανόν θα έχω πρόβλημα με τα sizes. Πάντως υπάρχουν πολλές επιλογές εάν χρειαστώ. :)
Σπύρο σίγουρα είναι καλύτερα να τις βλέπεις και να ξέρεις τι αγοράζεις. Αν υπάρχει και κάποιο πρόβλημα θα τις πάρεις και πίσω για αλλαγή. Από το ίντερνετ όμως έχεις περισσότερες επιλογές και καμιά φορά πολύ καλύτερες τιμές, με το ρίσκο όμως του μεγέθους κτλ κτλ.
Εγώ έφερα από τον cabelas snake boots για ένα καλό φίλο και ενώ ήταν 100% αδιάβροχες η μια είχε πρόβλημα και έβαζε νερό...το σερβις τους ανθρώπους δεν παίζεται αφού τις έπαιρναν πίσω και μας έδιναν τα λεφτά μας χωρίς να ρωτήσουν πολλές ερωτήσεις, όμως το κόστος να τις στείλω αμερική θα τ ο πλήρωνα εγω...επιάσαμεν τες τζιαί εσιωπήσαμεν.. :)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ παιδιά πάντως αν ήταν να πιάσω θα απέφευγα από το Internet ιδιαίτερα αφού είναι και μεγάλο το πόδι μου (47) και πιθανόν θα έχω πρόβλημα με τα sizes. Πάντως υπάρχουν πολλές επιλογές εάν χρειαστώ. :)
Σπύρο σίγουρα είναι καλύτερα να τις βλέπεις και να ξέρεις τι αγοράζεις. Αν υπάρχει και κάποιο πρόβλημα θα τις πάρεις και πίσω για αλλαγή. Από το ίντερνετ όμως έχεις περισσότερες επιλογές και καμιά φορά πολύ καλύτερες τιμές, με το ρίσκο όμως του μεγέθους κτλ κτλ.
Εγώ έφερα από τον cabelas snake boots για ένα καλό φίλο και ενώ ήταν 100% αδιάβροχες η μια είχε πρόβλημα και έβαζε νερό...το σερβις τους ανθρώπους δεν παίζεται αφού τις έπαιρναν πίσω και μας έδιναν τα λεφτά μας χωρίς να ρωτήσουν πολλές ερωτήσεις, όμως το κόστος να τις στείλω αμερική θα τ ο πλήρωνα εγω...επιάσαμεν τες τζιαί εσιωπήσαμεν.. :)
Σίγουρα Μάριε μου αυτά τα ρίσκα έχει η αγορά από το Ίντερνετ, ιδιαίτερα αν είναι και από Αμερική όπου είναι και ταλαιπωρία αλλά και ακριβό να στείλεις κάτι πίσω αν είναι ελαττωματικό. Κάποιος θα ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίσει ανάλογα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”