Τζιαί παρέτα το φαί ρε, τρώε τζιαί λλίο ψάριν είπαμε!
Μαχαίρια
- MARIOSE
Re: Μαχαίρια
Εννοείτε ότι αστειευόμαστε ρε φίλε
- Laurona
Δεν ειναι το πολυ που τρω ρε φιλε.
Ειναι οι ωρες που τρω. Αργα το βραδυ. Οτιδηποτε φας μετα τις 9 μιση με 10 και μετα πας για υπνο στοιβαζετε.
Αλλα οι ωρες μου εν βολευκουν να τρω νωρις.
Ειναι οι ωρες που τρω. Αργα το βραδυ. Οτιδηποτε φας μετα τις 9 μιση με 10 και μετα πας για υπνο στοιβαζετε.
Αλλα οι ωρες μου εν βολευκουν να τρω νωρις.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- MARIOSE
Όχι ρε λεβέντη μου έννεν καλό τούτο. Προσπάθα να το αλλάξεις όσο μπορείς.
Αν ήμουν Λεμεσό, αντί φαί τες νύχτες θα πηγαίναμε 2-3 ωρούες spinning
Αν ήμουν Λεμεσό, αντί φαί τες νύχτες θα πηγαίναμε 2-3 ωρούες spinning
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Δεν γινετε να εχει 2 πατερ μια εκκλησια ρε χρυσανθε μου .....επρολαβε αλλοςLaurona έγραψε:Εισουν απεναντι δυο θεσεις δεξια.
Ευτυχως εδια σου τα δικα του ο Σολωνας που εν τρωει μιλλουες και φτασαμεν και μεις να φαμε![]()
![]()
Οποιος πεινα φετος καθετε διπλα που τον Σολωνα.
Ετσι εγκρατεια ουτε παπας εν εχει![]()
Χμ...πατερ Σολις....
Νεο παρατσουκλι στο φορουμ
Και οντως οποιος πεινα πολλα να κατσει διπλα μου θα με ευκολυνει:)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
MARIOSE έγραψε:Πάεις φιρί φιρί να δοκιμάσει τα νέα του φυσίγγια πάνω σου...
Μαριε μου που τον Λεβεντη μου το Χρυσανθο δεν εχω κανενα προβλημα...οτι και να πει ο Μαγκας μου ξερωντας τον χαρακτηρα του..παντα τα λεει με το τροπο του,με το χαζουι του και χαριτολογωντας και αστειευομενος χωρις να προσβαλει κανενα...και αν το καμει και κατα λαθος ο πρωτος που στεναχωριεται ειναι ο ιδιος και παντοτε λεει και το συγνωμη του.....μακαρι να ηταν ουλλοι σαν το χρυσανθο μας....τα φυσιγγια καπου θα βρουμε να τα ριξουμε
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- MARIOSE
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:MARIOSE έγραψε:Πάεις φιρί φιρί να δοκιμάσει τα νέα του φυσίγγια πάνω σου...
Μαριε μου που τον Λεβεντη μου το Χρυσανθο δεν εχω κανενα προβλημα...οτι και να πει ο Μαγκας μου ξερωντας τον χαρακτηρα του..παντα τα λεει με το τροπο του,με το χαζουι του και χαριτολογωντας και αστειευομενος χωρις να προσβαλει κανενα...και αν το καμει και κατα λαθος ο πρωτος που στεναχωριεται ειναι ο ιδιος και παντοτε λεει και το συγνωμη του.....μακαρι να ηταν ουλλοι σαν το χρυσανθο μας....τα φυσιγγια καπου θα βρουμε να τα ριξουμε
- Nikos
MARIOSE έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:MARIOSE έγραψε:Πάεις φιρί φιρί να δοκιμάσει τα νέα του φυσίγγια πάνω σου...
Μαριε μου που τον Λεβεντη μου το Χρυσανθο δεν εχω κανενα προβλημα...οτι και να πει ο Μαγκας μου ξερωντας τον χαρακτηρα του..παντα τα λεει με το τροπο του,με το χαζουι του και χαριτολογωντας και αστειευομενος χωρις να προσβαλει κανενα...και αν το καμει και κατα λαθος ο πρωτος που στεναχωριεται ειναι ο ιδιος και παντοτε λεει και το συγνωμη του.....μακαρι να ηταν ουλλοι σαν το χρυσανθο μας....τα φυσιγγια καπου θα βρουμε να τα ριξουμεΑκριβώς όπως τα λες Σόλωνα! Τυχεροί όσοι τον ξέρουν και είναι φίλοι του
Σε αυτο θα συμφωνήσω και επαυξάνω , ''τσιακούι'' ο Χρυσανθος ,μας!!!
Όπως και οι προλαλήσαντες!! Δόξα τον Θεό εγνώρισα σας και ξέρω τι ανθρώποι ήσαστε....
- MARIOSE
Ανταποδίδω Νίκο μου!! Το ίδιο ισχύει και για εσένα αλλά και για την υπέροχη σου οικογένεια!
- Nikos
MARIOSE έγραψε:Ανταποδίδω Νίκο μου!! Το ίδιο ισχύει και για εσένα αλλά και για την υπέροχη σου οικογένεια!
Πότε έρχεσε Πάφο είπαμε , καλοκαίρι ?!!
- MARIOSE
Το καλοκαίρι κάθε χρόνο φίλε μου. Εννοείτε πως θα σε ειδοποιήσω να βρεθούμε οικογενειακώς! Ότι ψάρι πιάσω θα σου τηλεφωνήσω να έρτετε κάτω να το ψήσω!Nikos έγραψε:MARIOSE έγραψε:Ανταποδίδω Νίκο μου!! Το ίδιο ισχύει και για εσένα αλλά και για την υπέροχη σου οικογένεια!
Πότε έρχεσε Πάφο είπαμε , καλοκαίρι ?!!
Σκεφτόμουν να έρτω και το τριήμερο αλλά ακυρώθηκε μάλλον. Ήταν να ντυθώ φάσσα να σου κάμω έκπληξη