ΚΛΑΠΗΚΑΝ 2 ΣΚΥΛΕΣ
- MsgJack
- Full Member
ΚΛΑΠΗΚΑΝ 2 ΣΚΥΛΕΣ
ΕΓΙΝΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΙΣ 10/6/2014 ΔΥΟ ΣΚΥΛΩΝ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΑΣΣΑΣ.
ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ JURA 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ DRAHTHAAR 2 ΕΤΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΣ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 99353684.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΣ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 99353684.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
-
- Full Member
Re: ΚΛΑΠΗΚΑΝ 2 ΣΚΥΛΕΣ
απο τα κλουβια κλαπηκαν φιλε η σε εκπαιδευση?
-
- Full Member
δεν υπαρχουν περιοχες για εκπαιδευτικα στην Αλασσα...
αν δεν ειδες καποιον να πιανει τα σκυλια.....εχει αρκετα υποστατικα με σκυλους η περιοχη το πιο πιθανον να επηαν κοντα σε καποιο....πριν 1 χρονο ετυχε σε καποιο φιλο κ το σκυλι βρεθηκε να περιφερεται κοντα σε καποιο υποστεγο μετα απο 2 μερες
αν δεν ειδες καποιον να πιανει τα σκυλια.....εχει αρκετα υποστατικα με σκυλους η περιοχη το πιο πιθανον να επηαν κοντα σε καποιο....πριν 1 χρονο ετυχε σε καποιο φιλο κ το σκυλι βρεθηκε να περιφερεται κοντα σε καποιο υποστεγο μετα απο 2 μερες
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
- Savvas
- Full Member
Τα σκυλιά κλαπήκαν από κλούβες μέσα από περιφραγμένο χώρο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- MsgJack
- Full Member
Φιλε τα σκυλια κλαπηκαν μεσα απο τα κλουβια τους. Ηταν σε περιφραγμενη εκτασηixnilatris paou paou έγραψε:απο τα κλουβια κλαπηκαν φιλε η σε εκπαιδευση?
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
- MsgJack
- Full Member
Φιλε σιγουρα ειναι κλοπη. Εκτος του οτι τα σκυλια δεν απομακρινονται απο το χωρο που τα εχω, βρηκα το κολανι της μιας σκυλα ανοικτο κατω στο εδαφοςthemos328 έγραψε:δεν υπαρχουν περιοχες για εκπαιδευτικα στην Αλασσα...
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
-
- Full Member
αρα καποιος ηξερε τα σκυλια.....το ασχημο ειναι οτι λογο του φραγματος υπαρχουν καθε καρυδιας καρυδι στη περιοχη.....
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
-
- Full Member
MsgJack έγραψε:Φιλε σιγουρα ειναι κλοπη. Εκτος του οτι τα σκυλια δεν απομακρινονται απο το χωρο που τα εχω, βρηκα το κολανι της μιας σκυλα ανοικτο κατω στο εδαφοςthemos328 έγραψε:δεν υπαρχουν περιοχες για εκπαιδευτικα στην Αλασσα...
αν εχεις φιλους σε αλλες επαρχιες ενημερως τους οπως επισης τοποθετησε φωτο σε κτηνιατρους κ μακαρι καποιος να δει η να ειδε κατι....
- MsgJack
- Full Member
Καποιος μου ειπε οτι ειδε την Drahthaar να τρεχει αδεσποτη στο δρομο της βιομηχανικης περιοχης Αγιου Σιλα Λεμεσου. Εψαξα αρκετες ωρες κ με το αυτοκίνητό και με τα ποδια αλλα τιποτα δεν βρηκαMsgJack έγραψε:ΕΓΙΝΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΙΣ 10/6/2014 ΔΥΟ ΣΚΥΛΩΝ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΑΣΣΑΣ.
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...