ΧΑΘΗΚΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ 1000ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Re: ΧΑΘΗΚΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ 1000ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ

Δημοσίευση από GiorgosT »

lipoume kai ego me thn seira mou pou xatheike o skillos sou.
i simvouli mou einai gia oti skillo exei kataxorimeno i astinomia na pigeneis na ton deis.
o "moustakallis" mporei na dilosei otidipote. kai gia opiandipote perioxei.
elpizo na thn vreis.
sorry for my greekengish
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να γίνετε τόσο μλκς.

Σου εύχομαι να εβρεις το σύντροφο σου και ο θεός να κανονίσει τον κλέφτη
Si vis pacem, para bellum
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΙΠΕ Ο ΠΑΡΕΑΣ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΕΘΕΑΘΙΚΕ Ι ΣΗΙΛΛΑ ΣΤΙΝ ΛΕΦΚΟΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΣΕ ΕΠΙΑΝ ΤΟΝ ΤΙΛΕΦΟΝΟ ΕΠΣΕΣ. ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΠΙΕΝ ΤΣΕ ΕΝ ΤΙΝ ΙΒΡΕ. ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΝ ΔΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΝ ΤΣΕ ΤΙΛΕΦΟΝΙΣΤΕ ΤΟΥ. ΕΝ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΣΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΙΘΙΣΟΥΜΕ ΟΥΛΛΟΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΗΝ ΣΗΙΛΛΑ ΑΝΑΓΙΟΣΕ ΤΙΝ ΜΕΣ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΣΗΙ ΓΙΑ ΤΣΙΝΟΝ.

ΝΑΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΣΕ ΚΑΛΑ ΤΣΕ ΚΑΛΑ ΤΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΙΓΙΑ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

κατοικώ Μακεδονιτισσα, θα έχω τα μάτια μου ανοικτά
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

φιλε βαρναβα η σκυλιτσα ειναι αυτη στις φωτογραφιες? η μοιαζει με αυτη στις φωτογραφιες?
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

ΦΙΛΕ ΙΜΕ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ. Ι ΣΗΙΛΛΑ ΕΝ ΤΣΙΝΙ ΤΙΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλε Βαρνάβα
ΚΑι μόνο που το διαβάζω ανατριχιάζω... ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεις την σκυλίτσα σου...
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

οκ φιλε επειδη η δουλεια μου ειναι σχετικα κοντα ηταν για να ξερω αν δω τπτ να τον παρω τηλ.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε Βαρνάβα εδιερεύνησα για τα διπλοκάμπινα που σου είπα αλλα εν ήβρα τίποτε εναντίον τους άρα πιθανόν εννεν κάπιος που τσίνους. Τωρα που λαλείτε οτι εθεάθικε Μακεδονίτισσα, δηλαδή έφυεν του;; Εν ξαπόλητη;;
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
varnavas
Full Member

Δημοσίευση από varnavas »

παιδια ελαβα πολλα τηλεφωνηματα.το πρωτο ηταν απο κατω Δευτερα 1 βδομαδα πριν την χασω. Κυριολεκτικα εφααν την Δευτερα τσαι παρπατητος τσαι με το αυτοκινητο. Χτες η ωρα 6 το πρωι επιαμε ενας οτι την ειδε τζαμε που εν τα χωραφκια του Jumbo.6 τσαι 5 ημουν τσαμε εγιριζα συνεχεια....τιποτε......τζινο που μου εδωκε ελπιδες εν οτι εχτες επιαμε 2 ατομα το απογευμα οτι την ειδαν στη μακεδονιτισσα..ο ενας πισω απο τον τυμβο και ο αλλος απεναντι.Δυστυχως τζινι τιην ωρα ημουν δουλεια τσαι εν μπορουν να φυγω. μολισ εσκολασα η ωρα 1 ως τις 3 εγιριζα αλλα ουτε την δικι μου ουτε κανενα αλλον ειδα. Υποψη οτι μεινισκο 2 λεπτα απεναντι που τον τυμβο τσαι επερνα την περιπατο στη νεκρα ζωνη στο αεροδρομιο λευκωσια. Επια στο αεροδρομιο αφικα μια φανελα φορημενη τσαι αφηκα τσαι μια εξω που την πολυκατοικια που μεινισκο....
Κοπελια εν ξερω αλλα εγω νομιζο ι σκυλλα μου καπου εν κλειδωμενη τσαι καπιον αλλον θωρει ο κοσμος..ισως επειδη εσυνδιασαν την περιοχη που εχαθηκε(πανω στα flyer εν εβαλα οτι εκλεψαντην) τσαι πιανου με.

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παιδια εν πολλα καλη η οικογενεια σας ανεξερετως
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χάθηκε / Βρέθηκε”