εκπαιδευση κουταβιων με κουνελι!
- pai
- Full Member
εκπαιδευση κουταβιων με κουνελι!
γεια σας παιδια θαθελα την γνωμη σας για την εκπαιδευση των κουταβιων με κουνελι!ποτε αρχηζεται και ποτε το σταματατε αλλα και αν το εντασετε στην εκπαιδευση του σκυλου και σε πιο προχωρημενη ηλικια(6 7 η και 8 μηνων)
- Vasilis-beagle
- Full Member
Re: εκπαιδευση κουταβιων με κουνελι!
Φιλε μου εγω που 2-3 μηνων βαλω τους το τζαι βουρουν το που πισω αλλα φυσικα εν τζαι καταλαβουν τι γινετε απλα καμνω το ετσι για μια πρωτη επαφη με θηραμα...μετα 6 μηνων στο βουνο κα8ε εβδομαδα μια φορα...7 μηνων μια καθε 15 και 8 μηνων ξεκινω τους βουνο σε λαγο σιγα σιγα ...αυτα φιλε μου απο εμενα
φιλικα παντα
φιλικα παντα

-
- Full Member
φιλε μου για εμενα ε3αρταται απο την αντιδραση του κα8ε σκυλιου ποσο καιρο 8α κρατησει η εκπαιδευση με κουνελι.εγω προσωπικα τουσ 3εκινω με κουνελι οταν ειναι 3 μηνων και αναλογα με τις αντιδρασεισ του σκυλιου ε3αρταται μεχρι 8α κρατησει η εκπαιδευση με το κουνελι.
- Laurona
Ειναι ο καιρος να βαλω στην κουταβα κουνελλι και να τις το παιξω για να ολοκληρωσω το μαθημα της σταθεροποιηση της φερμας και του πυροβολισμου.
Δικαιουμαι να παω σε ενα τοπο καθημερινου κυνηγιου με ενα μαυρο κουνελι (για ευνοιτους λογους), να στησω το σκηνικο μου και να της το κτυπησω?
Η θα εχω προβλήματα εαν κανει ελεγχο η θηρα?
Ευχαριστω
Δικαιουμαι να παω σε ενα τοπο καθημερινου κυνηγιου με ενα μαυρο κουνελι (για ευνοιτους λογους), να στησω το σκηνικο μου και να της το κτυπησω?
Ευχαριστω
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- giorgos80
πιασε κανενα κουνελι πατσαλουι γιατι εχει και μαυρολαους και μετα κατσε να τους το αποδειξεις οτι εν κουνελιLaurona έγραψε:Ειναι ο καιρος να βαλω στην κουταβα κουνελλι και να τις το παιξω για να ολοκληρωσω το μαθημα της σταθεροποιηση της φερμας και του πυροβολισμου.
Ευχαριστω
πηγαινε σε κανενα τοπο που εν εχει πολυκοσμια
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
-
- Full Member
Δικαιουσαι φιλε. Μετα απο συνενοηση με ανθρωπο της θυρας και επιβεβαιωση οτι δικαιουμαστε το εκανα και εγω χτες. Πηγαινε ομως σε τοπο μονος σου μην παθεις σαν εμας που μας κατεβηκαν και οι περιεργοι και μολις εγινε το ξεφολιασμα ετρεχαν να φυγουν γιατι νομιζαν ειναι λαγοςgiorgos80 έγραψε:πιασε κανενα κουνελι πατσαλουι γιατι εχει και μαυρολαους και μετα κατσε να τους το αποδειξεις οτι εν κουνελιLaurona έγραψε:Ειναι ο καιρος να βαλω στην κουταβα κουνελλι και να τις το παιξω για να ολοκληρωσω το μαθημα της σταθεροποιηση της φερμας και του πυροβολισμου.
Ευχαριστω
πηγαινε σε κανενα τοπο που εν εχει πολυκοσμια

- πανικος
Χρυσανθε δεσε το που το ποδι σιγουρα πραματαLaurona έγραψε:Ειναι ο καιρος να βαλω στην κουταβα κουνελλι και να τις το παιξω για να ολοκληρωσω το μαθημα της σταθεροποιηση της φερμας και του πυροβολισμου.
Ευχαριστω

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Anthimos
- Moderator
Laurona έγραψε:Ειναι ο καιρος να βαλω στην κουταβα κουνελλι και να τις το παιξω για να ολοκληρωσω το μαθημα της σταθεροποιηση της φερμας και του πυροβολισμου.
Ευχαριστω
φιλε αν εν πολλα σερτισσα η ποιντερ φοβουμε να μεν προλάβει να πιασει το κουνέλι πριν προλαβεις να το παιξεις........

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona
Μεν με φοαστε......... 

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- christy2000
- Full Member
Ξεκινησα πριν κανενα μηνα το νεο κουταβι στο κουνελλι για να ξυπνησει σιγα σιγα και να μαθει να ιχνηλατα,με αποτερο σκοπο παντα το ξεφωλιασμα.Να σημειωσω οτι τη σκυλλιτσα μου την εδωσε ενας φιλος γιατι η "γραμμες "της οπως λεει ειναι εξερετικες!Η σκυλλιτσα ειναι ημιαιμη με ρατσες οπως,μπιγκλ,λυκος,γαλλικο μπρακ και αλλες που ουτε καν θυμουνται ουτε οι ιδιοι
Οι γονεις της παρατ'αυτα, οντως τρωμερα κυνηγοσκυλλα με ιχνηλασια και ξεφωλιασμα,η σκυλλιτσα ομως περαν του οτι δειχνει ενδιαφερων εχει και την ταση να φερμαρει.Το ερωτημα μου ειναι τι θα γινει εαν στο κυνηγι με την μεγαλη μου σκυλλα τη βλεπει να ξεσικωνει το θηραμα χωρις φερμα,θα σταματησει να φερμαρει?
και δευτερο ενας σκυλλος που φερμαρει το λαγο εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα η μειονεκτη απο τους αλλους λαγοθηρες?
Τελικα με της διασταυρωσεις δεν ξερεις τι να περιμενεις που τα καλα

και δευτερο ενας σκυλλος που φερμαρει το λαγο εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα η μειονεκτη απο τους αλλους λαγοθηρες?
Τελικα με της διασταυρωσεις δεν ξερεις τι να περιμενεις που τα καλα

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!