Εκπαιδευτικα 2014
-
- Full Member
Re: Εκπαιδευτικα 2014
Άνθιμε για όνομα. Επειδή δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε κάτι το απαγορεύουμε; Αυτό υποστηρίζεις δηλαδή και επιάσετε το τροπάριο και συνεχίζεται εδώ και μέρες. Αν άτομα μπήκαν σε μη επιτρεπόμενες περιοχές για εκγύμναση των σκύλων τότε θα πρέπει να καταγγελθούν από το αρμόδιο σώμα και να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό. ΌΧΙ αυταρχικές αποφάσεις του στιλ να απαγορευτούν εντελώς οι έξοδοι. Με το ίδιο σκεπτικό ας απαγορεύσουμε και το καλοκαιρινό κυνήγι για να σταματήσουμε αυτούς που κτυπούν περδίκια. Τι διαφορά ΄έχει με αυτό που λες εσύ; Δέχεσαι;
Το πήρατε ανταγωνιστικά το θέμα με κάποια άλλα μέλη του φόρουμ και συνεχίζεται με το παραμικρό να την λέτε σε αυτούς που υποστηρίζουν το αντίθετο (το 80% των κυνηγών θεωρώ) με γελοία επιχειρήματα "αμα πιασει την Θηρα το σαραλλικι και κοψει μας τα εκπαιδευτικα αρχιζουμε".
Πάμε ακόμα άλλη μια φορά, αυτό που υποστηρίζουμε είναι να μας δοθούν κάποιες περιοχές όπου θα μπορούμε να πάρουμε το σκύλο μας τη νεκρή περίοδο. Τώρα επειδή κάποιοι παρανομούν και ο αρμόδιος φορέας δεν μπορεί να βάλει τάξη αυτό δεν μας αφορά. Το πρόβλημα είναι αλλού, πιθανώς στην υποστελέχωση του ταμείου αλλά και πάλι αυτό θα λυθεί με άλλους τρόπου όχι με τέτοιες απαγορεύσεις.
Το πήρατε ανταγωνιστικά το θέμα με κάποια άλλα μέλη του φόρουμ και συνεχίζεται με το παραμικρό να την λέτε σε αυτούς που υποστηρίζουν το αντίθετο (το 80% των κυνηγών θεωρώ) με γελοία επιχειρήματα "αμα πιασει την Θηρα το σαραλλικι και κοψει μας τα εκπαιδευτικα αρχιζουμε".
Πάμε ακόμα άλλη μια φορά, αυτό που υποστηρίζουμε είναι να μας δοθούν κάποιες περιοχές όπου θα μπορούμε να πάρουμε το σκύλο μας τη νεκρή περίοδο. Τώρα επειδή κάποιοι παρανομούν και ο αρμόδιος φορέας δεν μπορεί να βάλει τάξη αυτό δεν μας αφορά. Το πρόβλημα είναι αλλού, πιθανώς στην υποστελέχωση του ταμείου αλλά και πάλι αυτό θα λυθεί με άλλους τρόπου όχι με τέτοιες απαγορεύσεις.
-
- Full Member
Με πρόλαβε ο nik όσο έγραφα.
Επίσης, όσους λαγοκυνηγούς ξέρω εγώ προσωπικά, όλοι είναι υπέρ της άδειας για μπεκάτσα το Γεννάρη.
Επίσης, όσους λαγοκυνηγούς ξέρω εγώ προσωπικά, όλοι είναι υπέρ της άδειας για μπεκάτσα το Γεννάρη.
Προσωπικά, είναι εκατοντάδες οι φορές που απορώ με τα γραφόμενα κάποιων, που άλλο απο να τρολάρουν και να προσβάλουν δεν κάνουν...πρέπει επίσης, καποια στιγμή να καταλάβουν κάποιοι ότι οι κουβέντες του Μελή που τα κάζια δεν είναι τεκμιριωμένες απόψεις....!!!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κοπέλια το αλλού μας τρώει και αλλού τρωούμαστε εν γεγονός. ίσως εν η στέρηση των εξόδων των σκύλων ίσως έν η άδεια για την μπεκάτσα
Εγώ προσωπικά τον Δημήτρη και τον Άνθιμο τους γνώρισα μεσο του περιοδικού και μέσο των εκδηώσεων αλλά και μέσο άλλων ατόμων που κάμνουν παρέα . Ο ένας πολύ καλός κυνηγός του λαγού και ο άλλος πολύ καλός κυνηγός του φτερωτού. Τώρα όταν δύο πολύ καλοί κυνηγοί δημόσια συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος!!!.
Ο ακραίος τρόπος,
ο γραπτός λόγος που παρεξηγήται,
ο εγωισμός,
κάτι πάει λάθος. Φυσικά στην τελική ο κόσμος δέν είναι Αγγελικά πλασμένος και σίγουρα παντού υπάρχουν και λάθη και παραλείψεις και κακά πράγματα ανάμεσα στα καλά, σημασία έχει να υπερνικούν τα καλά και να μειώνουμε τα κακά. Αναμάρτητος ουδείς. Συμπαθώ 1000 φορές καλύτερα τον άνθρωπο που έκανε κάποια λάθη και τα επισήμανε και προσπαθεί να μην τα ξανακάνει παρά εκείνον που απλά κάνει το ίδιο λάθος ξανα και ξανά. Νομίζω η όλη κόντρα είναι αχρείαστη και δέν οδηγεί πουθενά . Αναφορά για τον Άνθιμο δέν έκανα γιατί δέν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πεί με την έκφραση αυτή
αν και το λέω δημόσια ως administrator δέν έπρεπε να μπάινει σε προσωπικές κόντρες που δέν αφορούν την συζήτηση πράγμα το οποίο κάνω και εγώ πολλές φορές επειδή με προκαλούν και με το να μην γράψεις τίποτε αφήνεις να νοηθεί ότι έχει δίκαιο ο άλλος! όπως και να έχει αντιλαμβάνομαι ότι κάποτε μιλάει ο θυμός κάποτε προλαμβάινει το χέρι να γράψει πριν να σκεφτούμε κάτι. Το θέμα θεωρείτε λήξαν και καλύτερα εάν έχετε να πείτε κάτι μεταξύ σας να λυθεί η κουβέντα μέσο π.μ . Ευχαριστώ που σέβεστε το φόρουμ και δέν δίδετε συνέχεια

Προσέχουμε...για να έχουμε
- GRIGORIS
- Full Member
Απο όσα διαβάζω τουτο το θεμα το ανοιξαμε για να ενημερωθούμε ολοι οι κυνιγοί για τα εκπαιδευτικά και στο τέλος το καταλήξαμε αλλού. Ας πέσουν λίγο οι τόνοι και ας φυλάξουμε την οργή μας σε αυτούς που έφεραν το κυνίγη σε αυτή την ΑΘΛΙΑ κατάσταση. Γνωρίζει κανείς αν τελικα έδωσαν περιοχές για εκπαιδευτικά?? Τι ζητούν δηλαδή, σκύλους για κυνίγη ή σκυλιά πάχυνσεις??? 

Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μού είπαν ότι Πέμπτη θα είναι έτοιμο το διάταγμα και μάλλον και με περισσότερες περιοχές απο ότι πέρσι
Προσέχουμε...για να έχουμε
- kyriakos304
admin έγραψε:Μού είπαν ότι Πέμπτη θα είναι έτοιμο το διάταγμα και μάλλον και με περισσότερες περιοχές απο ότι πέρσι
Κάμε χάζι...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- APOLLON_1
όταν 2 σωστοί κυνηγοί τσακώνονται για τόσο "ασιματα" πράγματα τότε κύριοι τι να πω λυπούμαι αλλα δεν έχουμε μέλλον στο κυνήγι
EPANIEL POWER
- pai
- Full Member
παρανομίες γίνονται πολλές αλλά η θύρα εν μπορεί να είναι παντού και πάντοτε θέλει βοήθεια από εμάς.
γιωργο φιλεεε μου πως παμε??
αν ενοας βοηθεια του κοσμου για να παρει τηλεφωνο στο ταμειο θυρας να καταγγηλη μια παρανομια γινετε συνεχεια φιλε!(ασχετος αν τες πληστες φορες εν ερκουνται καν)αν ενοας να πιασει ενα πιστολι να βαλει τζαι μποτες με σπιρουνια και να αρχησει να τους συλλαμβανη αυτο δεν μπορει να γινει!
το ταμειο θυρας φιλε μου δυστυχος εχει στελεχωθει λαθος και δεν μπορει παρα να μην ειναι αξιοπιστο και στον κοσμο!Πεμου φιλε πραγματικα τη γυρευκουν 2 θυροφυλακες 8 παρα σημερα το πρωι σε σαντουιτζιδικο να διαβαζουν τζαι την εφημεριδουα τους αντι να ειναι σε περιπολια στο βουνο????
γιωργο φιλεεε μου πως παμε??

- GiorgosT
- Full Member
pai έγραψε:παρανομίες γίνονται πολλές αλλά η θύρα εν μπορεί να είναι παντού και πάντοτε θέλει βοήθεια από εμάς.
γιωργο φιλεεε μου πως παμε??αν ενοας βοηθεια του κοσμου για να παρει τηλεφωνο στο ταμειο θυρας να καταγγηλη μια παρανομια γινετε συνεχεια φιλε!(ασχετος αν τες πληστες φορες εν ερκουνται καν)αν ενοας να πιασει ενα πιστολι να βαλει τζαι μποτες με σπιρουνια και να αρχησει να τους συλλαμβανη αυτο δεν μπορει να γινει!
το ταμειο θυρας φιλε μου δυστυχος εχει στελεχωθει λαθος και δεν μπορει παρα να μην ειναι αξιοπιστο και στον κοσμο!Πεμου φιλε πραγματικα τη γυρευκουν 2 θυροφυλακες 8 παρα σημερα το πρωι σε σαντουιτζιδικο να διαβαζουν τζαι την εφημεριδουα τους αντι να ειναι σε περιπολια στο βουνο????

ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS