και εγω εκτες ειδα εναν με ενα porche τσιε επιεννε το πιο λιο 180 χλμ. εσσουσε το διπλοκαμπηνο που ηταν η τροχαια να τον συλλάβει?ANTROS BREDA έγραψε:εν ειπα οτι εν καλα που εκαμαν!!! απλα που ηταν η θυρα??????????κανενα καφενε????
Εκπαιδευτικα 2014
- GiorgosT
- Full Member
Re: Εκπαιδευτικα 2014
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- ANTROS BREDA
εν αξιζη να συζητο!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- giorgos80
περιοχη φραχτη καλαβασου εχτες μεσα στην απαγορευμενη καποιος ειχε ιχνηλατες μεσα και σε καποια στιγμη εφκαλαν τον οι σκυλοι και πολοαται ενας που 2-3 ποστα παρακατω και λαλει αν τον πεψουν ποδα εννα το διπλωσω
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- ANTROS BREDA
ε γιωργο ειρονευκεσεμε??? εγω εγραψα τη ειδα επειδη και εγω εχω σκυλλους που τωρα εν τους βκαλλω εξω και καποιοι εξυπνη γιριζουν μες τες απαγορευμενες σανα και ειναι ολα μια χαρα, η θα καμουν τον νομο και να βκουν εξω να τσιακκαρουν η θα πιεννουμε ουλλη και να κατσουν μες τα γραφεια τους
- giorgos80
καμια σχεση ρε.ημουν Δραπια εχτες αληθινο συμβαν.τους σκυλλους δεν τους ειδαμε αλλα ακουαμεν τους καμια 500 μετρα μακρια μεσα στην απαγορευμενη προς το φρακτη.ANTROS BREDA έγραψε:ε γιωργο ειρονευκεσεμε??? εγω εγραψα τη ειδα επειδη και εγω εχω σκυλλους που τωρα εν τους βκαλλω εξω και καποιοι εξυπνη γιριζουν μες τες απαγορευμενες σανα και ειναι ολα μια χαρα, η θα καμουν τον νομο και να βκουν εξω να τσιακκαρουν η θα πιεννουμε ουλλη και να κατσουν μες τα γραφεια τους
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- ANTROS BREDA
ενεν για σενα που λαλω ρε φιλουι μουgiorgos80 έγραψε:καμια σχεση ρε.ημουν Δραπια εχτες αληθινο συμβαν.τους σκυλλους δεν τους ειδαμε αλλα ακουαμεν τους καμια 500 μετρα μακρια μεσα στην απαγορευμενη προς το φρακτη.ANTROS BREDA έγραψε:ε γιωργο ειρονευκεσεμε??? εγω εγραψα τη ειδα επειδη και εγω εχω σκυλλους που τωρα εν τους βκαλλω εξω και καποιοι εξυπνη γιριζουν μες τες απαγορευμενες σανα και ειναι ολα μια χαρα, η θα καμουν τον νομο και να βκουν εξω να τσιακκαρουν η θα πιεννουμε ουλλη και να κατσουν μες τα γραφεια τους

- GiorgosT
- Full Member
εγω ειμουν απεναντι σου ακουσα και εγω το καμπανελλι και επίε το αιμα στο κεφαλι μου και αρκεπσα επερπατουν κατα πανω του αλλα δεν ηταν μες την απαγορευμενη και βλεπω ενα καφε ντοπερμαν να πιεννει φουσιεκκι με ενα τεραστιο καμπανελλι πανω του τσιε λαλω του πιαστων φιε τον διοτι εχει που φοουντε τα ντοπερμαν επιαν τον τσιε εφιε.giorgos80 έγραψε:καμια σχεση ρε.ημουν Δραπια εχτες αληθινο συμβαν.τους σκυλλους δεν τους ειδαμε αλλα ακουαμεν τους καμια 500 μετρα μακρια μεσα στην απαγορευμενη προς το φρακτη.ANTROS BREDA έγραψε:ε γιωργο ειρονευκεσεμε??? εγω εγραψα τη ειδα επειδη και εγω εχω σκυλλους που τωρα εν τους βκαλλω εξω και καποιοι εξυπνη γιριζουν μες τες απαγορευμενες σανα και ειναι ολα μια χαρα, η θα καμουν τον νομο και να βκουν εξω να τσιακκαρουν η θα πιεννουμε ουλλη και να κατσουν μες τα γραφεια τους
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- GiorgosT
- Full Member
παρανομίες γίνονται πολλές αλλά η θύρα εν μπορεί να είναι παντού και πάντοτε θέλει βοήθεια από εμάς. Εκτές ας πούμε δεν ξέρω πόσα άτομα της Θύρας δουλεύουν ανα επαρχία αν ξέρει κάποιος?ANTROS BREDA έγραψε:ε γιωργο ειρονευκεσεμε??? εγω εγραψα τη ειδα επειδη και εγω εχω σκυλλους που τωρα εν τους βκαλλω εξω και καποιοι εξυπνη γιριζουν μες τες απαγορευμενες σανα και ειναι ολα μια χαρα, η θα καμουν τον νομο και να βκουν εξω να τσιακκαρουν η θα πιεννουμε ουλλη και να κατσουν μες τα γραφεια τους
Η παρομοίωση γίνεται με την τροχαία πόσοι οδηγοί κάνουν παρανομίες πόσοι τροχονόμοι δουλεύουν και πόσους πιάνουν? Ως που είχε κάμερες κάτι εγινετουν πάνω στα φώτα του καλησπέρα τωρά? τίποτε.
Πόσοι από εμάς εκτες άκουσον <πιθκιαβλουι> και το εκαταγγήλαν?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- ANTROS BREDA
Απο την στηγμη που εκαμα μιαν καταγγελια οτι ηταν καποιοι μεσα σε απαγορευμενη κανονικα τσιε επεζαν λαους και ηρταν μετα απο 2 ωρες εχασα την εμπιστοσινη μου προς το ταμειο θυρας! και για μενα προσοπικη μου αποψη ειναι οτι το μιχανουι ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που εχει να βουριση η θυρα καθε εξορμηση παιζουν περτικους φρανκολινες λαγους τουλαχιστον με το μιχανουι μονο τσικλες παιζουν!
- Anthimos
- Moderator
nik έγραψε:Ανθιμε μ με το σκεπτικό τούτο «επειδή κάποιοι πηγαίνουν εκπαιδευτικά όταν και όπου δεν επιτρέπεται , άρα πρέπει να κόψουμε τα εκπαιδευτικά τέλεια» , λυπούμε φιλέ μου αλλά τότε πρέπει να απαγορεύσουμε και το κυνήγι γιατί κάποιοι λαθροθηρούν . Εντελώς λανθασμένη προσέγγιση του θέματος.Anthimos έγραψε:χμμμμμμΚατι συζητησεις και κατι δικαιολογιες που ακουω θυμιζουν μου μιαν παροιμια..." Τωρα εν της παπαθκιας τα ξυλα"..... ( αναφερομαι στον καμο τζαι το μαραζι μου οτι δεν μας δινουν αδεια για μπεκατσα με σκυλια και τις αντιπαραθεσεις που ειχαμε σε αλλο τοπικ με λαγοκυνηγους για το θεμα ...οχληρια/ενοχληση λαγου
)
Κατηγορουμεν την θηρα οτι εν αχαπαροι τζαι εν καμνουν δουλεια ( Πολλοι ειναι) .......αλλα όλοι ειδαμε σε απαγορευμενες εκπαιδευτικα εχτες!![]()
Κατα τ αλλα ομως αμα πιασει την Θηρα το σαραλλικι και κοψει μας τα εκπαιδευτικα αρχιζουμε ...."τα γαλικά"!!!
![]()
Τελικα??? Εχει μιαν αλλη παροιμια που λαλει ....Ετσι κκελε ετσι ξιουραφι θέλει....!
ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.
Δηλαδή μόνον το Ταμείο Θήρας δεν είδε εχτές κόσμο σε απαγορευμένες. Όλοι οι άλλοι είδαν. Ας μας πουν και πόσους κατήγγειλαν. Αυτή θα έπρεπε να ήταν η απορία σου.

Απλά τζαι γω θωρω το απο την σκοπια που με κάφκει και τα ίδια επειχηρηματα με αυτους που υποστηριζουν τα εκπαιδευτικα ειχα για το θεμα
Δεν κατεγγειλαν κανενα , θα προτιμουσαν να το κοψουν 100% για να μεν βγαινουν απο το γραφειο, στον αντιποδα όμως θα σου πουν ...και πως εδωκα περιοχες και πως το επέτρεψα ποιος το τηρα .....
Τελικα ο ρολος του ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ και λογω ελλειψης προσωπικου και κρισης εν συμβολικοςμες τουντο τοπο??????
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!