Αιφνίδιος Θανατος Της Σκυλας Μου
Re: Αιφνίδιος Θανατος Της Σκυλας Μου
En na valei ena segoutsiomania mazi me beagle kai en na yofisei o segoutsio. Tin istoria pos en na arxisei xerete tin 

Αιφνίδιος Θανατος Της Σκυλας Μου
Ο καθε μυθος δημιουργηται για να μπορεσει μετα να καταρηφθει..σε απαντηση του τραγουδιου "δεν ζωντανευουν οι νεκροι" ο συναδελφος αποδειξε πως δεν ισχυει..τελικα μαλλον το νεο του nick θαναι Λαζαροmania
Οντως ο Δημητρης εμυριστηκε το π την αρχη κ ελεε το..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Οντως ο Δημητρης εμυριστηκε το π την αρχη κ ελεε το..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- SilverPigeonS
Δηλαδή ρε παιδιά πέραν της πλάκας καμιά φορά ο άνθρωπος δεν έχει ιερό με όσιο. Δημιουργεί ολόκληρο θέμα, γίνεται πανικός, χαβαλές, ρεζίλεμα και ο τύπος ξεφεύγει σαν σαύρα και επανέρχεται μετά με κάτι καινούριο και πάει λέγοντας.
Οι φίλοι εδώ του έγραφαν παλιά συλλυπητήρια κλπ και αυτός τι; Έτριβε τα μουστάκια του;
Τέλος πάντων ευτυχώς ο Θεός μας έδωσε μυαλό. Κάποιοι προσπαθούν να το χειριστούν ως πονηριά. Αυτοί θα αποτύχουν παντελώς!
Προσοχή στα επόμενα nickname πιθανή η μεταφορά και σε άλλα θηράματα.
Woodpigeonmania
Thrushesmania
Partridgemania
Woodcockmania
Οι φίλοι εδώ του έγραφαν παλιά συλλυπητήρια κλπ και αυτός τι; Έτριβε τα μουστάκια του;
Τέλος πάντων ευτυχώς ο Θεός μας έδωσε μυαλό. Κάποιοι προσπαθούν να το χειριστούν ως πονηριά. Αυτοί θα αποτύχουν παντελώς!
Woodpigeonmania
Thrushesmania
Partridgemania
Woodcockmania
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SilverPigeonS την 09 Σεπ 2013, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- kyriakos304
το πιο πιθανόνSilverPigeonS έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά πέραν της πλάκας καμιά φορά ο άνθρωπος δεν έχει ιερό με όσιο. Δημιουργεί ολόκληρο θέμα, γίνεται πανικός, χαβαλές, ρεζίλεμα και ο τύπος ξεφεύγει σαν σαύρα και επανέρχεται μετά με κάτι καινούριο και πάει λέγοντας.
Τέλος πάντων ευτυχώς Θεός μας έδωσε μυαλό. Κάποιο προσπαθούν να το χειριστούν ως πονηριά. Αυτοί θα αποτύχουν παντελώς!
Woodpigeonmania
Thrushesmania
Partridgemania
Woodcockmania
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- SilverPigeonS
kyriakos304 έγραψε:το πιο πιθανόνSilverPigeonS έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά πέραν της πλάκας καμιά φορά ο άνθρωπος δεν έχει ιερό με όσιο. Δημιουργεί ολόκληρο θέμα, γίνεται πανικός, χαβαλές, ρεζίλεμα και ο τύπος ξεφεύγει σαν σαύρα και επανέρχεται μετά με κάτι καινούριο και πάει λέγοντας.
Τέλος πάντων ευτυχώς Θεός μας έδωσε μυαλό. Κάποιο προσπαθούν να το χειριστούν ως πονηριά. Αυτοί θα αποτύχουν παντελώς!
Προσοχή στα επόμενα nickname πιθανή η μεταφορά και σε άλλα θηράματα. Woodpigeonmania
Woodpigeonmania
Thrushesmania
Partridgemania
Woodcockmania

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Artemis G.
- Full Member
Εγω το ξαναειπα σε πιο πανω σχολιο το νεο του nickname DeadDogmania
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- GRIGORIS
- Full Member
Artemis G. έγραψε:Εγω το ξαναειπα σε πιο πανω σχολιο το νεο του nickname DeadDogmania
ρε κοπελια ταχα τουτος ηταν μουφα??
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- Artemis G.
- Full Member
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Rai
- Full Member
Εν παντού ο άτιμος .........
http://alectorisgraeca.getforum.org/topic-t1785.html
Rai
P.s : όποιος απο εσάς βρεί το πότε και ποιός τον πήρε πρώτος χαπάρι και πόσοι απο εμάς "εφάν" το τυρί , δώρο μίαν κοπέλλα για χαλαρωτικό μασάζ και εκτόνωση απο τον φίλον Άνθιμο ή εξώρμηση στα τρυγώνια με τον 129 την Τετάρτη .
Rai
P.s : όποιος απο εσάς βρεί το πότε και ποιός τον πήρε πρώτος χαπάρι και πόσοι απο εμάς "εφάν" το τυρί , δώρο μίαν κοπέλλα για χαλαρωτικό μασάζ και εκτόνωση απο τον φίλον Άνθιμο ή εξώρμηση στα τρυγώνια με τον 129 την Τετάρτη .
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
αμαναμου και πονω πολλα την μεση μου και το ζινησση μου.Rai έγραψε:Εν παντού ο άτιμος .........
Rai