Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...

Απάντηση
VALENTINOS
Full Member

Re: Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...

Δημοσίευση από VALENTINOS »

AndreasDr έγραψε:Ε ρε φίλε ο άνθρωπος εννοεί ότι ίσως εν παράνομο; Ότι εν λάθος απο πλευράς εκπαίδευσής;; Ούτε σε εηιτίμασε ούτε τπτ. Στο κάτω κάτω άτε και ειρωνευτικε, εσύ δέν το έκαμες σε κανένα πόστ; Μέν πιάνεστε που μισή κουβέντα και να σύρνετε βαρετές κουβέντες δεξιά και αριστερά. Μην ξεχάνεις ότι απο τα γραφόμενα δέν μπορείς να ξέρεις το ύφος του άλλου! Όσο αφορά τους παντογνώστες, ούτε τούτο μπορείς να το ξέρεις! Μπορεί όντως να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι, μπορεί όντως τα άτομα που σου απαντούν να είναι γνώστες της φυλής! Πρίν τα ντράχτχααρ επέρασα και γώ την φάση του ιχνηλάτη και συγκεκριμένα μπίκολ, φωτογραφίες με λαούς δόξα τον θεό, μετά εγνώρισα την φέρμα- είπαμε γούστα- και έμεινα με τα γούστα μου! Γέννικά φίλε μου λόγο της ασχολείας μου και την επαφή με τους πελάτες μου, βλέπω δεκάδες σκυλιά τον μήνα στο βουνό. Πίστεψε με μπορεί να είδα σχεδόν όλες τις φυλές ιχνηλατών που κυκλοφορούν στην Κύπρο απο 3-4 διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Αν θυμάσε και όταν βρεθήκαμε σου είπα ότι 2 μέρες πρίν επήα και είδα στο βουνό συγκεκριμένα αίματα Ιστρίας και σου είπα την γνώμη μου. Δέν βλέπω τούτα ούλλα τα σκυλιά επιδή θέλω να τα γοράσω, απλά μου αρέσκει να ξέρω όσα παραπάνο μπορώ για την οποιαδήποτε φυλή, είμαι άρρωστος πως το λαλούν :lol:
ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ . ΑΛΛΑ ΠΧ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΑ ΕΓΩ ΜΑ ΡΕ ΕΙΧΕΣ ΜΠΙΓΚΛ ΚΑΙ ΕΓΥΡΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΗ ΦΕΡΜΑ?? Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΜΠΙΓΚΛ ΚΤΠ ΚΤΠ. ΠΩς ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕΣ ΔΛΔ??ΕΝΕΝ ΛΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΟΤΙ ΓΡΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΤΑΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

AndreasDr έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Ποιός επήε να σου κάμει εξυπνάδες Βαλεντίνο;; Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και δέν είδα κάτι τέτοιο! Όπως υποστηρίζεις την αποψή σου με δικές σου εμπειρίες έτσι και κάποιοι άλλοι σε αντικρούουν με τις δικές τους!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΜΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥ Ν ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΣΤΡΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ , ΚΤΠ. Ε ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ??? ΕΝ ΤΣΙΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΤΠΤΠ ΜΑΝΝΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
Εσύ επροβληματίστηκες γιατί σου απαντήσαν έτσι; Θέλεις να σου πώ την γνώμη μου δαμέ; Προτιμώ να σου πώ απο πμ και κρίνε μόνος σου
φιλε μου ο ενας συγκεκριμενα ηταν ατομο που δεν τα ξαναειπα τπτ δαμεσα . και πες εβαλα μιαν αγγελια να πουλησω καποιους σκυλους για δικους μου λογους αν θελεις καποιοσ να ρωτησει κατι για τα συγκεκριμενα σκυλια πολυ ευχαριστως αλλα ειρωνιες κτπ για ποιο λογο??
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Ε ας μου κάμει! Αν θέλω μπένω σε συζήτηση να του πώ 1-2 πράματα που ίσως τον βοηθήσουν αν όχι απλά προσπερνώ! Άμαν δείς το μνμ που σου έστειλα ίσως καταλάβεις γιατί κάποιοι σε ρωτούν τούτα τα πράματα! Όταν εσύ ειρωνεύκεσε τότε διάς το δικαίωμα να σε ειρωνευτούν! Έντζε να δέρνουμε όποιον μας ειρωνευτεί! Στο κάτω κάτω που κοντά μπορεί να τες φάμε κιόλας :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AndreasDr την 28 Απρ 2013, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
VALENTINOS
Full Member

AndreasDr έγραψε:Ε ας μου κάμει! Αν θέλω μπένω σε συζήτηση να του πώ 1-2 πράματα που ίσως τον βοηθήσουν αν όχι απλά προσπερνώ! Άμαν δείς το μνμ που σου έστειλα ίσως καταλάβεις γιατί κάποιοι σε ρωτούν τούτα τα πράματα! Όταν εσύ ειρωνεύκεσε τότε διάς το δικαίωμα να σε ειρωνευτούν! Έντζε. Να δέρνουμε όποιον μας ειρωνευτεί! Στο κάτω κάτω οου κοντά μπορεί να τες φάμε κιόλας :lol:
ΑΝ ΤΕΣ ΦΑΜΕΝ ΕΦΑΑΜΕΝ ΤΕΣ ΕΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Για μένα το θέμα έληξε δαμέ. Εν θα πιάω μπίκολ όπως και να χει, εννα μείνω με τους γενάες μου και ας παίζω πιό λλίο θήραμα :D καληνύχτα σας!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ρε κοπέλαι με του ψίλου πήδημα δημιουργούντια καταστάσης χωρίς λόγο. οϊ ειρωνεύτικε με όί άφηνε υπονοούμενα κ.τ΄λ κ.τ.λ Χωνέψετε τό για τον κάθε κυνηγό υπάρχει η καλύτερη φυλή σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα γούστα του στο κυνήγι. Δέν είναι ούτε οι αγώνες στα πυρηναία που θα μας πούν τι μας ταιριάζει στο κυνήγι μας ούτε η μόδα ούτε η καρπαφορία κάποιού άλλου κυνηγού αλλά ούτε και η δική μας καρποφορία. Αν είμαστε πραγματικοί κυνηγοί και σεβόμαστε και το κυνήγι σαν έννοια και το θήραμα και τα ζώα θα επιλέξουμε μια φυλή που σεβόμαστε τα πρότυπα εργασίας της θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά τα πρότυπα και να τα εφαρμόζουμε με επιτυχία στο κυνήγι έτσι ώστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλαισμα. Ο πειραματισμός σε διάφορες φυλές είναι ένα θέμα που όλοι έχουμε περάσει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Κάποιους θα τους κερδίσει η φέρμα κάποιους η ιχνηλασία κάποιους λίγο απο όλα. Αν πήρες ένα σκύλο σε ένα χωράφι και δέν ξεκαθάρισε σε 10-15 λεπτά μια μαλαή αυτό δέν λέει τίποτα ένα μεμονομένο επεισόδιο στο οποί μπορεί να προκείπτουν 20 σενάρια διαφορετικά που οι ανθρώπινος νούς λίγα καταλαμβαίνει. Το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΛΆΘΟς που κάνουν αρκετοί συνάδελφοι κυνηγοί και δέν αναφέρομαι σε εσένα ( Βαλεντίνο) είναι που ενώ δέν επενδύουν καθόλου όρεξη και σωστή εκπαίδευση σε ένα σκύλο περιμένουν επειδή πλήρωσαν κάποια χρήματα ο σκύλος να πετά και αν δέν το δούν αυτό τον σκαρτάρουν αυτόν ή την φυλή και πάνε αλλού. Είτε άπειρο σκύλο πιάσεις είτε έμπειρο σκύλο πιάσεις χρειάζεται αρκετή δουλειά για να΄δουλεύει με εσένα ή για εσένα ότι σώσεις θα πάρεις!!!! Έχω δεί συναδέλφους κυνηγούς να αλλάζουν σε 4 σεζόν 7-10 σκύλους , δέν δουλεύει έτσι το πράμα, ακόμη να μην ξεχνάμε ότι το κυνήγι είναι και θέμα ΤΥΧΗΣ. Η δική μου η εμπειρία στα 20 χρόνια τώρα που βγαίνω στο βουνό μου λέει ότι η τύχη αποτελεί το 70% της επιτυχίας. Μου έτυχε να δώ φίλους που έπεσε στα χέρια τους ένας σκύλος και μόλις κατέβηκαν απο το αμάξι είχε εκεί κοντά ένα λαγό τον έβγαλε ο σκύλος και επέμεναν για χρόνια στον συγκεκριμένο σκύλο γιατί μόλις τον πήραν έξω έβγαλε λαγό. Έχω δεί κυνηγους να αγοράζουν σκύλους τον 3-4 χιλιάδων ευρώ και να τους αχρηστεύουν λόγω της αχαπαροσύνης τους . Είδα σκύλο να βγάζει σε 3 εξορμήσεις 7 λαγούς μουνταριστούς, ο ίδιος σκύλος πωλήθηκε σε άτομο για το ποσό των 5 000 και το άτομο αυτό τον πήρε δύο φορές κυνήγι δέν του έβγαλε λαγό απο 'κακό χειρισμό΄και τον σκάρταρε και τον πούλησε σε ένα φίλο 2000, ο σκύλος αυτός σε 2 σεζόν έβγαλε πέραν των 50 λαγών . Το ίδιο ισχύει και για τοςυ σκύλους φέρμας. Έχω πολλά παραδείγματα να σας δώσω και αν ρωτήσετε και ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά με τα σκυλιά θα δείτε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα ότι δίνεις πέρνεις. Δίνεις αγάπη στο ζώο θα σε αγαπά και το ζώο , δίνεις σωστή εκπαίδευση θα σου δώση σωστά αποτελαίσματα , δίνεις θυμό και ξύλο θα σου κάνει και ξεροκεφαλιές και ανυπακοές, . ΌΤΑΝ ΠΑΊΡΝΕΙς ΈΝΑ ΖΏΟ ΠΑΙΡΝΕΙς ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ , ΟΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙς ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ! Αρα μελετούμε πολύ σοβαρά πρίν αποφασίσουμε να αποκτήσουμε ένα ζώο το τί θα πάρουμε και πως θα το εκπαιδεύσουμε ΄΄η θα το διατηρήσουμε εκπαιδευμένο!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

admin έγραψε:Ρε κοπέλαι με του ψίλου πήδημα δημιουργούντια καταστάσης χωρίς λόγο. οϊ ειρωνεύτικε με όί άφηνε υπονοούμενα κ.τ΄λ κ.τ.λ Χωνέψετε τό για τον κάθε κυνηγό υπάρχει η καλύτερη φυλή σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα γούστα του στο κυνήγι. Δέν είναι ούτε οι αγώνες στα πυρηναία που θα μας πούν τι μας ταιριάζει στο κυνήγι μας ούτε η μόδα ούτε η καρπαφορία κάποιού άλλου κυνηγού αλλά ούτε και η δική μας καρποφορία. Αν είμαστε πραγματικοί κυνηγοί και σεβόμαστε και το κυνήγι σαν έννοια και το θήραμα και τα ζώα θα επιλέξουμε μια φυλή που σεβόμαστε τα πρότυπα εργασίας της θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά τα πρότυπα και να τα εφαρμόζουμε με επιτυχία στο κυνήγι έτσι ώστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλαισμα. Ο πειραματισμός σε διάφορες φυλές είναι ένα θέμα που όλοι έχουμε περάσει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Κάποιους θα τους κερδίσει η φέρμα κάποιους η ιχνηλασία κάποιους λίγο απο όλα. Αν πήρες ένα σκύλο σε ένα χωράφι και δέν ξεκαθάρισε σε 10-15 λεπτά μια μαλαή αυτό δέν λέει τίποτα ένα μεμονομένο επεισόδιο στο οποί μπορεί να προκείπτουν 20 σενάρια διαφορετικά που οι ανθρώπινος νούς λίγα καταλαμβαίνει. Το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΛΆΘΟς που κάνουν αρκετοί συνάδελφοι κυνηγοί και δέν αναφέρομαι σε εσένα ( Βαλεντίνο) είναι που ενώ δέν επενδύουν καθόλου όρεξη και σωστή εκπαίδευση σε ένα σκύλο περιμένουν επειδή πλήρωσαν κάποια χρήματα ο σκύλος να πετά και αν δέν το δούν αυτό τον σκαρτάρουν αυτόν ή την φυλή και πάνε αλλού. Είτε άπειρο σκύλο πιάσεις είτε έμπειρο σκύλο πιάσεις χρειάζεται αρκετή δουλειά για να΄δουλεύει με εσένα ή για εσένα ότι σώσεις θα πάρεις!!!! Έχω δεί συναδέλφους κυνηγούς να αλλάζουν σε 4 σεζόν 7-10 σκύλους , δέν δουλεύει έτσι το πράμα, ακόμη να μην ξεχνάμε ότι το κυνήγι είναι και θέμα ΤΥΧΗΣ. Η δική μου η εμπειρία στα 20 χρόνια τώρα που βγαίνω στο βουνό μου λέει ότι η τύχη αποτελεί το 70% της επιτυχίας. Μου έτυχε να δώ φίλους που έπεσε στα χέρια τους ένας σκύλος και μόλις κατέβηκαν απο το αμάξι είχε εκεί κοντά ένα λαγό τον έβγαλε ο σκύλος και επέμεναν για χρόνια στον συγκεκριμένο σκύλο γιατί μόλις τον πήραν έξω έβγαλε λαγό. Έχω δεί κυνηγους να αγοράζουν σκύλους τον 3-4 χιλιάδων ευρώ και να τους αχρηστεύουν λόγω της αχαπαροσύνης τους . Είδα σκύλο να βγάζει σε 3 εξορμήσεις 7 λαγούς μουνταριστούς, ο ίδιος σκύλος πωλήθηκε σε άτομο για το ποσό των 5 000 και το άτομο αυτό τον πήρε δύο φορές κυνήγι δέν του έβγαλε λαγό απο 'κακό χειρισμό΄και τον σκάρταρε και τον πούλησε σε ένα φίλο 2000, ο σκύλος αυτός σε 2 σεζόν έβγαλε πέραν των 50 λαγών . Το ίδιο ισχύει και για τοςυ σκύλους φέρμας. Έχω πολλά παραδείγματα να σας δώσω και αν ρωτήσετε και ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά με τα σκυλιά θα δείτε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα ότι δίνεις πέρνεις. Δίνεις αγάπη στο ζώο θα σε αγαπά και το ζώο , δίνεις σωστή εκπαίδευση θα σου δώση σωστά αποτελαίσματα , δίνεις θυμό και ξύλο θα σου κάνει και ξεροκεφαλιές και ανυπακοές, . ΌΤΑΝ ΠΑΊΡΝΕΙς ΈΝΑ ΖΏΟ ΠΑΙΡΝΕΙς ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ , ΟΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙς ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ! Αρα μελετούμε πολύ σοβαρά πρίν αποφασίσουμε να αποκτήσουμε ένα ζώο το τί θα πάρουμε και πως θα το εκπαιδεύσουμε ΄΄η θα το διατηρήσουμε εκπαιδευμένο!

Ειπες τα με το νι και με το σιγμα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

Καλημερα σας.... ενας πολυ καλο κυνηγος και με πολυ καλα σκυλια αν και ημιαια μου ειπε την εξης κουβεντα σε ενα καλο λαγοσκυλο 30% ειναι τα αιματα και 70% η σωστη εκπαιδευση για να σου δωσει και τα αναμενωμενα αποτελεσματα. .. Εαν δεις οτι δειχνει καλα στοιχεια αν εχει ορεξη και εαν εχει καλη μυτη να επιμενεις σε αυτο μην τα παρατας σε 1-2 κακες στιγμες που θα εχει το σκυλι τις δικαιουται. .
VALENTINOS
Full Member

admin έγραψε:Ρε κοπέλαι με του ψίλου πήδημα δημιουργούντια καταστάσης χωρίς λόγο. οϊ ειρωνεύτικε με όί άφηνε υπονοούμενα κ.τ΄λ κ.τ.λ Χωνέψετε τό για τον κάθε κυνηγό υπάρχει η καλύτερη φυλή σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα γούστα του στο κυνήγι. Δέν είναι ούτε οι αγώνες στα πυρηναία που θα μας πούν τι μας ταιριάζει στο κυνήγι μας ούτε η μόδα ούτε η καρπαφορία κάποιού άλλου κυνηγού αλλά ούτε και η δική μας καρποφορία. Αν είμαστε πραγματικοί κυνηγοί και σεβόμαστε και το κυνήγι σαν έννοια και το θήραμα και τα ζώα θα επιλέξουμε μια φυλή που σεβόμαστε τα πρότυπα εργασίας της θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά τα πρότυπα και να τα εφαρμόζουμε με επιτυχία στο κυνήγι έτσι ώστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλαισμα. Ο πειραματισμός σε διάφορες φυλές είναι ένα θέμα που όλοι έχουμε περάσει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Κάποιους θα τους κερδίσει η φέρμα κάποιους η ιχνηλασία κάποιους λίγο απο όλα. Αν πήρες ένα σκύλο σε ένα χωράφι και δέν ξεκαθάρισε σε 10-15 λεπτά μια μαλαή αυτό δέν λέει τίποτα ένα μεμονομένο επεισόδιο στο οποί μπορεί να προκείπτουν 20 σενάρια διαφορετικά που οι ανθρώπινος νούς λίγα καταλαμβαίνει. Το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΛΆΘΟς που κάνουν αρκετοί συνάδελφοι κυνηγοί και δέν αναφέρομαι σε εσένα ( Βαλεντίνο) είναι που ενώ δέν επενδύουν καθόλου όρεξη και σωστή εκπαίδευση σε ένα σκύλο περιμένουν επειδή πλήρωσαν κάποια χρήματα ο σκύλος να πετά και αν δέν το δούν αυτό τον σκαρτάρουν αυτόν ή την φυλή και πάνε αλλού. Είτε άπειρο σκύλο πιάσεις είτε έμπειρο σκύλο πιάσεις χρειάζεται αρκετή δουλειά για να΄δουλεύει με εσένα ή για εσένα ότι σώσεις θα πάρεις!!!! Έχω δεί συναδέλφους κυνηγούς να αλλάζουν σε 4 σεζόν 7-10 σκύλους , δέν δουλεύει έτσι το πράμα, ακόμη να μην ξεχνάμε ότι το κυνήγι είναι και θέμα ΤΥΧΗΣ. Η δική μου η εμπειρία στα 20 χρόνια τώρα που βγαίνω στο βουνό μου λέει ότι η τύχη αποτελεί το 70% της επιτυχίας. Μου έτυχε να δώ φίλους που έπεσε στα χέρια τους ένας σκύλος και μόλις κατέβηκαν απο το αμάξι είχε εκεί κοντά ένα λαγό τον έβγαλε ο σκύλος και επέμεναν για χρόνια στον συγκεκριμένο σκύλο γιατί μόλις τον πήραν έξω έβγαλε λαγό. Έχω δεί κυνηγους να αγοράζουν σκύλους τον 3-4 χιλιάδων ευρώ και να τους αχρηστεύουν λόγω της αχαπαροσύνης τους . Είδα σκύλο να βγάζει σε 3 εξορμήσεις 7 λαγούς μουνταριστούς, ο ίδιος σκύλος πωλήθηκε σε άτομο για το ποσό των 5 000 και το άτομο αυτό τον πήρε δύο φορές κυνήγι δέν του έβγαλε λαγό απο 'κακό χειρισμό΄και τον σκάρταρε και τον πούλησε σε ένα φίλο 2000, ο σκύλος αυτός σε 2 σεζόν έβγαλε πέραν των 50 λαγών . Το ίδιο ισχύει και για τοςυ σκύλους φέρμας. Έχω πολλά παραδείγματα να σας δώσω και αν ρωτήσετε και ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά με τα σκυλιά θα δείτε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα ότι δίνεις πέρνεις. Δίνεις αγάπη στο ζώο θα σε αγαπά και το ζώο , δίνεις σωστή εκπαίδευση θα σου δώση σωστά αποτελαίσματα , δίνεις θυμό και ξύλο θα σου κάνει και ξεροκεφαλιές και ανυπακοές, . ΌΤΑΝ ΠΑΊΡΝΕΙς ΈΝΑ ΖΏΟ ΠΑΙΡΝΕΙς ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ , ΟΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙς ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ! Αρα μελετούμε πολύ σοβαρά πρίν αποφασίσουμε να αποκτήσουμε ένα ζώο το τί θα πάρουμε και πως θα το εκπαιδεύσουμε ΄΄η θα το διατηρήσουμε εκπαιδευμένο!
ΦΙΛΕ admin ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤ0 100% ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ....
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”