ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΔΛΔ ΡΕ ΦΙΛΕ???giorgos80 έγραψε:Δηλαδη ρε Βαλεντινο εσυ και οι παρεες σου φκαλλεται που 5-6 σκυλλους ο καθενας;
Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...
-
- Full Member
Re: Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΝΙΚ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ???? ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΑΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ. ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΔΚΙΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΑΙ ΥΤΟ ΤΡΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΜΠΑΛΑΤΩΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΔΛΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΜΠΙΓΚΛ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.....nik έγραψε:Φίλε μου εδώ και καιρό λες την άποψη σου για τα beagle και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είναι παλιόσκυλοι... Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου απαντήσω εγώ γι αυτό αφού αυτό το κάνει η ίδια η φυλή αλλά και οι καταξιωμένοι κυναγωγοί και κυνηγοί που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτή την φυλή εδώ και δεκαετίες...VALENTINOS έγραψε:Φιλε Σωτηρη καλαν ο ενας εν τα εκπαιδευσεν σωστα . ο αλλος; και απ οτι ξερω και οι δυο εγορασαν καποια ετοιμα μπικολ. Απο show και λαξια τα μπιγκλ αλλο τπτ...αλλα αποτελεσμα δεν........
Άυτά τα παραδείγματα φίλε δεν αποδεικνύουν ποιά φυλή είναι καλύτερη και τέτοια σύγκριση δεν μπορεί να γίνει για πολλούς λόγους... Τα συγκεκριμένα σκυλιά που είδες μπορεί να ήταν καλύτερα αλλά αυτό δεν είναι θέμα φυλής αλλά πολλών άλλων παραγόντων....
Και στο κάτω κάτω αύριο μπορεί να πάρεις sergoutsi και του χρόνου όταν δουλέψεις μαζί τους να λες τα ίδια και για αυτή την φυλή...
Μην τα ισοπεδώνεις όλα φίλε...

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
+100000 ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΣΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ ΟΤΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΚΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....APOLLON_1 έγραψε:δεν υπάρχει ράτσα καλύτερη είτε σε φερμά είτε σε ιχνηλάτες υπάρχουν καλά σκυλιά σε όλες τις ράτσε ανεξάρτητος γ `αυτό μην το ψάχνετε

- AndreasDr
Ποιός επήε να σου κάμει εξυπνάδες Βαλεντίνο;; Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και δέν είδα κάτι τέτοιο! Όπως υποστηρίζεις την αποψή σου με δικές σου εμπειρίες έτσι και κάποιοι άλλοι σε αντικρούουν με τις δικές τους!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝ ΕΞΑΝΑΕΙΔΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΠΙΓΚΛ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΙΓΚΛ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΛΠ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ . ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ? ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ? ΝΑΙ???? ΕΝ ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΑΜΕΣΑ ......ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ....

-
- Full Member
Δηλαδη ρε Βαλεντινο εσυ και οι παρεες σου φκαλλεται που 5-6 σκυλλους ο καθενας; ΤΟΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ???AndreasDr έγραψε:Ποιός επήε να σου κάμει εξυπνάδες Βαλεντίνο;; Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και δέν είδα κάτι τέτοιο! Όπως υποστηρίζεις την αποψή σου με δικές σου εμπειρίες έτσι και κάποιοι άλλοι σε αντικρούουν με τις δικές τους!
-
- Full Member
ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ...ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΒΚΗΚΕΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ? ΕΝ ΣΚΑΡΤΑ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ?AndreasDr έγραψε:Ποιός επήε να σου κάμει εξυπνάδες Βαλεντίνο;; Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και δέν είδα κάτι τέτοιο! Όπως υποστηρίζεις την αποψή σου με δικές σου εμπειρίες έτσι και κάποιοι άλλοι σε αντικρούουν με τις δικές τους!
-
- Full Member
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΜΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥ Ν ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΣΤΡΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ , ΚΤΠ. Ε ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ??? ΕΝ ΤΣΙΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΤΠΤΠ ΜΑΝΝΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.AndreasDr έγραψε:Ποιός επήε να σου κάμει εξυπνάδες Βαλεντίνο;; Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και δέν είδα κάτι τέτοιο! Όπως υποστηρίζεις την αποψή σου με δικές σου εμπειρίες έτσι και κάποιοι άλλοι σε αντικρούουν με τις δικές τους!
- AndreasDr
Ε ρε φίλε ο άνθρωπος εννοεί ότι ίσως εν παράνομο; Ότι εν λάθος απο πλευράς εκπαίδευσής;; Ούτε σε εηιτίμασε ούτε τπτ. Στο κάτω κάτω άτε και ειρωνευτικε, εσύ δέν το έκαμες σε κανένα πόστ; Μέν πιάνεστε που μισή κουβέντα και να σύρνετε βαρετές κουβέντες δεξιά και αριστερά. Μην ξεχάνεις ότι απο τα γραφόμενα δέν μπορείς να ξέρεις το ύφος του άλλου! Όσο αφορά τους παντογνώστες, ούτε τούτο μπορείς να το ξέρεις! Μπορεί όντως να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι, μπορεί όντως τα άτομα που σου απαντούν να είναι γνώστες της φυλής! Πρίν τα ντράχτχααρ επέρασα και γώ την φάση του ιχνηλάτη και συγκεκριμένα μπίκολ, φωτογραφίες με λαούς δόξα τον θεό, μετά εγνώρισα την φέρμα- είπαμε γούστα- και έμεινα με τα γούστα μου! Γέννικά φίλε μου λόγο της ασχολείας μου και την επαφή με τους πελάτες μου, βλέπω δεκάδες σκυλιά τον μήνα στο βουνό. Πίστεψε με μπορεί να είδα σχεδόν όλες τις φυλές ιχνηλατών που κυκλοφορούν στην Κύπρο απο 3-4 διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Αν θυμάσε και όταν βρεθήκαμε σου είπα ότι 2 μέρες πρίν επήα και είδα στο βουνό συγκεκριμένα αίματα Ιστρίας και σου είπα την γνώμη μου. Δέν βλέπω τούτα ούλλα τα σκυλιά επιδή θέλω να τα γοράσω, απλά μου αρέσκει να ξέρω όσα παραπάνο μπορώ για την οποιαδήποτε φυλή, είμαι άρρωστος πως το λαλούν 

- AndreasDr
Εσύ επροβληματίστηκες γιατί σου απαντήσαν έτσι; Θέλεις να σου πώ την γνώμη μου δαμέ; Προτιμώ να σου πώ απο πμ και κρίνε μόνος σουVALENTINOS έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΜΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥ Ν ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΣΤΡΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ , ΚΤΠ. Ε ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ??? ΕΝ ΤΣΙΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΤΠΤΠ ΜΑΝΝΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.AndreasDr έγραψε:Ποιός επήε να σου κάμει εξυπνάδες Βαλεντίνο;; Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και δέν είδα κάτι τέτοιο! Όπως υποστηρίζεις την αποψή σου με δικές σου εμπειρίες έτσι και κάποιοι άλλοι σε αντικρούουν με τις δικές τους!