Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...

Απάντηση
VALENTINOS
Full Member

Re: Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Επισης ρε φιλε για τα χρονια που κυνηγας οι φωτο που εβαλες δενειναι αντιπροσωπευτικες.
Τις δικές μου εν τις έβαλα για να μεν με πιάσει το μάτι ;) ,αν σου βάλω τις δικές μου φώτο με λαγούς για τα χρόνια που κυνηγώ ενα έχουμε μακρύ κατάλογο! ;)
Και εμενα η εννοια μου πας το βουνο ενεν οι καμερες και οι φωτο.......ευτυχως δλδ που εν και οι μπικολ και βρισκουν κανενα λαο. Εν και κατηγορω σε τοσα ειδες τοσα ξερεις τοσα λαλεις τουτη εν η αποψη σου.
Φίλε τα όσα είδα πίστεψε με είναι πολύ περισσότερα απο τα όσα είδες εσύ και τα όσα ξέρω για τούτο να είσαι σίγουρος ότι είναι περισσότερα απο ότι ξέρεις εσύ γιατί απλά εμένα τούτο το πράμα εχτός απο μεράκι και πάθος εν η δουλειά μου (full time)

Αλλα μεν εξαπτεσαι οποτε λαλω κατι για τα μπικολ. Εν εκαταλαβα δλδ εν μπορω να πω την γνωμη μου; εν τρομοκρατεια δαμεσα δλδ. Ως και ατομα που ενηξερουν τι χρωμα εχει το μπικολ πετασσουνται να εκφερουν αποψη. Εκτος και αν υπαρχουν τπτ οικονομικα συμφεροντα που τα μπικολ ;;; Δλδ αν ελαλουν για αλλη φυλη ηταν να εχει προβλημα παλε;;; φακκα μια διαγραφη ρε φιλε και εν οκ. Ηρτα ειδα εν ωρα να την καμω γιατι δαμεσα εν η ελιτ των κυνηγων τελικα ..........

Όταν βγαίνεις και κατηγορείς συνέχεια μια φυλή μάλλον εσύ έχεις κάποια οικονομικά συμφέροντα, ίσως για να πωληθούν τα σκυλιά σου απο το παζαράκι , ίσως για άλλους λόγους αλλά το κυριότερο είναι ότι ενόμισες ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και ο φωτεινός παντογνώστης που θα μπείς εδώ μέσα να την πείς σε όλους , να κοροϊδέψεις, να μειώσεις να ειρωνευτής, να προκαλέσεις έντασει ή κατά τα λεγόμενα σου να μας πάρεις και να μας φέρεις στην βρύση 450 φορές εκατάντησες ένα troll , τα γραφώμενα σου και οι πράξεις σου αποδυκνύουν την κυνηγετική σου ανικανότητα και προσπαθε΄ςι να κερδίσεις σημασία και εντυπώσεις όχι απο επικοδομητική και σωστή συζήτηση αλλά μέσα απο προκλήσεις και τσακωμούς με τα άλλα μέλη. Η άλλαξε συμπεριφορά και τρόπο ή να πάεις στο καλό αν θέλεις έχω να σου προτείνω ένα άλλο site είναι και ο φίλος σου εκεί ξέρεις ποιός !!!! να κάμνετε παρέα ο καθένας τον τόπο που του αξίζει!
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

τι εν η ελιτ των κυνηγων?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

VALENTINOS έγραψε:Ηντα λεβεντες ειστε ρε κοπελια α......ετο περιπαιζω σας να περνα η ωρα μου και ως τωρα επηρα σας στο ποταμο και εφερα σας 450 φορες που ποσταρα. :P ι :o 8-) :?
ΑΦΙΣΜΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΔΙΠΣΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΡΑ ΙΡΤΑΜΕ ΕΣΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝ ΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΙΕΣ!! ;)
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
VALENTINOS
Full Member

........Χωρις σχολια κοπελια....... Χιλιες γνωμες χιλια γουστα.....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Αφου εχεις και ''πικλες '' ηντα τα κατηγορεις;
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
VALENTINOS
Full Member

ΕΝ ΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΛΗΞΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

Δημοσίευση από alekos_paphos »

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ Η ΡΑΤΣΑ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 12 0 ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΦΟΡΗΜΕΝΟΣ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ(ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ)ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΑΣΑΦΕΙΕΣ,ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ(ΜΑΥΡΟΥΣ,ΠΑΤΣΑΛΙΑ,ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΩΝΤΕ ΚΑΤΗΓΩΡΗΜΑΤΙΚΑ)ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗΡΑΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΕΡΙ ΕΝ ΠΟΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΚΟΛ ΟΙ ΜΠΙΚΟΛ ΔΥΣΚΟΛΕΥΚΟΥΝΤΕ ΣΤΟ FINISH(ΑΚΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕΝ Ο ΚΥΠΡΑΙΟΣ ...FINISH) OI MPIKOL ETSI ΟΙ ΜΠΙΚΟΛ ΑΛΛΩΣΠΩΣ ,ΤΟΥΤΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΕ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΝ ΤΟΥΣ ΓΩΡΑΖΩ ΜΙΣΟ ΓΡΟΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΑΛΛΑΚΑΙ ΚΑΚΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ
VALENTINOS
Full Member

Οι μπικολ οι καθαροαιμοι μαλιστα συμφωνω οι οποιο ειναι και μορφολογικα σωστοι και απο καλα κυνηγετικα αιματα οπως του εκτροφεα απο τα καμπια που με ενα δυο σκυλια εχει αποτελεσμα μαλιστα. Οχι ομως οτι ειναι τριχρωμο να ονομαζεται μπικολ. Μεγα λαθος αυτο. Κατι διασταυρωσεις μπικολ με μπασετ ή κατι μπικολ μιτες που καμια σχεση με μπικολ δεν ειναι σωστο να συγκαταλεγονται στα καθαροαιμα σκυλια. Κατι τετοια ατομα κανουν το κακο στη φυλη. Και προπαντων κυνηγετικη παιδεια και σεβασμος στο θηραμα. Ανεβαινουμε στο βουνο με οσα σκυλια επιτρεπεται για να μπορουν και οι συγκυνηγοι μας να απολαυσουν την εξορμηση τους και για να εχει και το θηραμα ισους ορους με τον κυνηγο......
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Εν εχετε τηλεφωνα και πρεπει να λαλειτε δημοσια οτι θελετε να πειτε μεταξυ σας???
Εμενα τι με κοφτει αν κυνηγατε με τριχρωμα μπικολ ή οι,ειτε αν ο περιπτερας επατισεν λαο ειτε αν κυνηγατε νυφιτσες???
Εν σκοπιμα που το καμνετε,επιδη καμετε σαν τα μωρα που μαχουντε να πει πως ο ενας εφτεεν παραπανο και κεινος αρκεψε...
Ποκατσετε λιο και απολαυστε την ζωη και το κυνηγι σας οπως θελετε αρκει ναν σε νομιμα πλαισια
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”