Μετρησεις κοντακιων και οπλα που δεν σκοτωνουν!!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: Μετρησεις κοντακιων και οπλα που δεν σκοτωνουν!!!

Δημοσίευση από mouzouris »

Τελικά η μικρή μας Κύπρος κατάφερε μέσα σε όλα αυτά τα θηρία με τις ασήμαντες βιομηχανίες όπλων και τα ασήμαντα μικρά εργοστάσια που κατασκευάζουν φισίγγια να τους δώσουμε τις γνώσεις μας και να ανατρέψουμε τους νόμους της φυσικής ( βλέπε βλητική λειόκανου όπλου).

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε !!!!!!!!!!!!!!!!
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

mouzouris έγραψε:Τελικά η μικρή μας Κύπρος κατάφερε μέσα σε όλα αυτά τα θηρία με τις ασήμαντες βιομηχανίες όπλων και τα ασήμαντα μικρά εργοστάσια που κατασκευάζουν φισίγγια να τους δώσουμε τις γνώσεις μας και να ανατρέψουμε τους νόμους της φυσικής ( βλέπε βλητική λειόκανου όπλου).

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε !!!!!!!!!!!!!!!!
Tι εννοεις με αυτο ? :!:
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΚΑΙ ΕΓΩ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

...δηλαδη αν εκαταλαβα καλα αμαν εν πανω σου το οπλο , οτι οπλο και να ειναι τζιε τζιαμε που πεζεις εισαι κεντρο ενα πραμα να πουμε , οτι βαλης μεσα και πεξεις εννα κατω?

και θα βαζεις παντος καιρου το ιδιο φυσιγγιο με τα ιδια αποτελεσματα!!

...αρα σημαινει το οπλο μου εννεν πανω μου και καποιες χαρτουτσιες πεζουν στραβα ,για να κουτσιο κανενα πουλι μεσα μεσα ,αλλιως εν εξηγεται :mrgreen: :mrgreen:

γιατι με καποιες χαρτουτσιες φακκας τους την τζιε παν και καποιες ποκαπνηζουν !

...δεν λεω πως το οπλο δεν πρεπει να ειναι πανω μας για να μπορουμε να κυνηγουμε και να σημαδεύουμε σωστα!!

αλλα εχει καποιο απο εσας που πεζει μονο 1 η εστω και 2 φυσιγγια παντως καιρου ? :roll:
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

leshi cy έγραψε:...δηλαδη αν εκαταλαβα καλα αμαν εν πανω σου το οπλο , οτι οπλο και να ειναι τζιε τζιαμε που πεζεις εισαι κεντρο ενα πραμα να πουμε , οτι βαλης μεσα και πεξεις εννα κατω?

και θα βαζεις παντος καιρου το ιδιο φυσιγγιο με τα ιδια αποτελεσματα!!

...αρα σημαινει το οπλο μου εννεν πανω μου και καποιες χαρτουτσιες πεζουν στραβα ,για να κουτσιο κανενα πουλι μεσα μεσα ,αλλιως εν εξηγεται :mrgreen: :mrgreen:

γιατι με καποιες χαρτουτσιες φακκας τους την τζιε παν και καποιες ποκαπνηζουν !

...δεν λεω πως το οπλο δεν πρεπει να ειναι πανω μας για να μπορουμε να κυνηγουμε και να σημαδεύουμε σωστα!!

αλλα εχει καποιο απο εσας που πεζει μονο 1 η εστω και 2 φυσιγγια παντως καιρου ? :roll:
Εγω φιλε μου φυσίγγι παντος καιρου δεν ηβρα ακομα τζιε γιεμωνω 17χρονια.Το μονο που μπορω να πω ειναι ,αν καμνει το συγκεκριμένο φυσίγγι που κρατώ ξέρω οτι θα συνεχίσει να αποδίδει το ίδιο σχεδόν όλη την μέρα.
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panas »

Καλησπέρα φίλε
Ναι εγώ παίζω μονό 2-3 φυσίγγια πάντα.
Victory concorde 31gr.
Rottweill 36gr.
kai kapote Winchester ZZ pigeon 36gr.
Λέω ''κάποτε'' διότι παρόλο που εν η καλύτερη για μένα, εν πολλά ακριβή και πιάνω περίπου ενα πακέτο μόνο τον χρόνο.. Μιλούμε μπαμ και ευρό...! :lol: :lol:
Α! και τζικλες Victory super Tordo 32gr. Αρα καμετα 4! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

σωστα φιλε μου και ακομα δεν μπορεις να συγκρινεις το πρωι , ειδικα αυτη την εποχη που δακανει νακκο και εχει υγρασια , με μετα που βγαινει ο ηλιος και παει 26-28 βαθμους !

ξεφηγαμε που το θεμα , αλλα δεν ειναι μονο το οπλο γνωμη μου παντα !!
ακομα και μπαρουτια που λεμε πος δεν επηρεαζονται ευκολα , το εργαστασιο σου δινει γεμοσια για ψηλες και χαμηλες θερμοκρασιες καθως και αναλογα με το θηραμα και σκαι που χρεισιμοποιας!!!

ο καλυτερος κυνηγος για μενα ειναι εκεινος που μπορει να συμαδευει σωστα και να γνωριζει τι φυσιγγιο να χρησιμοποίηση αναλογα με τον καιρο !
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Panas έγραψε:Καλησπέρα φίλε
Ναι εγώ παίζω μονό 2-3 φυσίγγια πάντα.
Victory concorde 31gr.
Rottweill 36gr.
kai kapote Winchester ZZ pigeon 36gr.
Λέω ''κάποτε'' διότι παρόλο που εν η καλύτερη για μένα, εν πολλά ακριβή και πιάνω περίπου ενα πακέτο μόνο τον χρόνο.. Μιλούμε μπαμ και ευρό...! :lol: :lol:
Α! και τζικλες Victory super Tordo 32gr. Αρα καμετα 4! :lol: :lol:
για σου φιλε μου
δηλαδη φασσα καλοκαιρι και περδικια μεχρι δεκεμβρη χρεισιμοπειας τα φυσιγγια πιο πανω ?
αν εχεις 70% και πανω επιτυχία εισαι υπερκαλυμενος και σε ζηλευω :D

εγω μονο για τις τζικλες εχω 4 διαφορετικες :lol: :lol:

για τις φασσες αν γραψω τι περνω εννα με περιπεζουν :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

leshi cy έγραψε:σωστα φιλε μου και ακομα δεν μπορεις να συγκρινεις το πρωι , ειδικα αυτη την εποχη που δακανει νακκο και εχει υγρασια , με μετα που βγαινει ο ηλιος και παει 26-28 βαθμους !

ξεφηγαμε που το θεμα , αλλα δεν ειναι μονο το οπλο γνωμη μου παντα !!
ακομα και μπαρουτια που λεμε πος δεν επηρεαζονται ευκολα , το εργαστασιο σου δινει γεμοσια για ψηλες και χαμηλες θερμοκρασιες καθως και αναλογα με το θηραμα και σκαι που χρεισιμοποιας!!!

ο καλυτερος κυνηγος για μενα ειναι εκεινος που μπορει να συμαδευει σωστα και να γνωριζει τι φυσιγγιο να χρησιμοποίηση αναλογα με τον καιρο !

Φίλε ουτε γω παιζω πανω απο 3-4 φυσιγγια συνολο ανα θηραμα . Και αναλογα με τις καιρικές συνθηκες στις εξορμησεις εχω πανω μου 2 μαξιμουμ 3 ειδη φυσιγια
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panas »

Περιμένετε ρε παιθκια πάντα φιλικά, δλδ θέλετε να πείτε 2 διαφορετικά φυσίγγια την ημέρα εν σας φτάνουν?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ / ΦΥΣIΓΓΙΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”