External Chokes Invector Plus Β525
- LAGOS
- Full Member
External Chokes Invector Plus Β525
Αγαπητοί συνάδελφοι σας χαιρετώ.
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος φίλος να με βοηθήσει στην επιλογή External Chokes Invector Plus για Β525 είτε απο κάποιο κατάστημα στην Κύπρο είτε απο κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Σας Ευχαριστώ,
Κ.Κ
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος φίλος να με βοηθήσει στην επιλογή External Chokes Invector Plus για Β525 είτε απο κάποιο κατάστημα στην Κύπρο είτε απο κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Σας Ευχαριστώ,
Κ.Κ
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
Re: External Chokes Invector Plus Β525
Φιλε το SAFARICY στην Λεμεσο εχει Rihno σιγουρα για το οπλο σου. μπες αν θελεις στο side να δεις. ειναι SAFARICY.COMLAGOS έγραψε:Αγαπητοί συνάδελφοι σας χαιρετώ.
Σας Ευχαριστώ,
Κ.Κ
- tracker686
- Full Member
Φιλε αν γνωριζεις εχει και External Chokes για τον Winchester?Stelios K. έγραψε:Φιλε το SAFARICY στην Λεμεσο εχει Rihno σιγουρα για το οπλο σου. μπες αν θελεις στο side να δεις. ειναι SAFARICY.COMLAGOS έγραψε:Αγαπητοί συνάδελφοι σας χαιρετώ.
Σας Ευχαριστώ,
Κ.Κ
-
- Full Member
παραγγειλεται που το ιντερνετ αν θελετε καποια συγκεκριμενα,,εγω ηβρα τα 20 δολλαρια το ενα που το ιντερνετ,,δακατο κοφκουν κκελλε
- tracker686
- Full Member
[quote="JiniosEmba"]παραγγειλεται που το ιντερνετ αν θελετε καποια συγκεκριμενα,,εγω ηβρα τα 20 δολλαρια το ενα που το ιντερνετ,,δακατο κοφκουν κκελλε[/quo
Απο ποια ιστοσελιδα φιλε μου?
Απο ποια ιστοσελιδα φιλε μου?
-
- Full Member
εγω εκαμα search sto google πριν τζιαιρο τζιαι εγραψα τα ταδε τσιοκκαρισματα,,,σε τυχαια σελιδα ασπουμε ισσιεντα στοκ,,20 δολλαρια το 1 τσιοκ για να καταλαβης,,δακατο βαλλουντα 70-80 ευρω,,φουλ κλεψιες που γινουνται..δοκιμασε μες το google tziai enna vris
- tracker686
- Full Member
εκαμα search εδω και λιγες μερες αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο,παντως ευχαριστω φιλε,θα συνεχεισω το ψαξιμο.JiniosEmba έγραψε:εγω εκαμα search sto google πριν τζιαιρο τζιαι εγραψα τα ταδε τσιοκκαρισματα,,,σε τυχαια σελιδα ασπουμε ισσιεντα στοκ,,20 δολλαρια το 1 τσιοκ για να καταλαβης,,δακατο βαλλουντα 70-80 ευρω,,φουλ κλεψιες που γινουνται..δοκιμασε μες το google tziai enna vris
-
- Full Member
Φιλε δεν ειμαι σιγουρος. θα εχει ενα παρτακι αυριο κοπιασε και βλεπεις.winchester έγραψε:Φιλε αν γνωριζεις εχει και External Chokes για τον Winchester?Stelios K. έγραψε:Φιλε το SAFARICY στην Λεμεσο εχει Rihno σιγουρα για το οπλο σου. μπες αν θελεις στο side να δεις. ειναι SAFARICY.COMLAGOS έγραψε:Αγαπητοί συνάδελφοι σας χαιρετώ.
Σας Ευχαριστώ,
Κ.Κ