Πωλείται αρσενικό καθαρόαιμο Σπρίνκελ Σπάνιελ 8 μηνών με τα χαρτιά του , βιβλίο υγείας και Μικροτσίπ
τιμή : 300 ευρώ
παιδιά θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής για οποιον ενδιαφερθεί
όταν αγόρασα το σκυλί ήταν 3 μηνών και το είχα τρεις βδομάδες , μετά είχα ένα σοβαρό ατύχημα και κτύπησα άσχημα στο χέρι και μη μπορώντας να το συντηρώ πήγε μαζί με τα αλλα σκυλιά μου σε μια φάρμα για τρεις μήνες μέχρι να αναρρώσω
δυστυχώς αυτούς τους τρεις μήνες που είναι καθοριστική για ένα κουτάβι το σκυλί δεν είχε την απαιτουμενη σημασία και αγάπη από κάποιο άνθρωπο και τώρα είναι λίγο φοβισμένο και επιφυλακτικό γενικά
το σκυλί είναι πολύ έξυπνο και για να επανέλθει απλός χρειάζεται προσοχή και αγάπη
ο λόγος που το πουλώ είναι ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να του προσφέρω αυτά που χρειάζεται και είναι κρίμα να μείνει έτσι
SPRINGER SPANIEL
-
- Full Member
Re: SPRINGER SPANIEL
πρωτον καλοσωρισες
γεια σου ρε σπρινγερ
τι χρωματα εχει και το εβγαλες καθολου εξω
γεια σου ρε σπρινγερ
-
- Full Member
φιλε για σου και σένα , το σκυλί είναι λίγο φοβισμένο για τους λόγους που προανάφερα , έχει κυνηγητικη διάθεση δεν έχει Κροτοφοβια , θηραματοφοβιαdolite έγραψε:πρωτον καλοσωρισες
γεια σου ρε σπρινγερ
απλός το μονο που θέλει είναι σημασία και αγάπη κάτι που δεν μπορώ να του προσφέρω τώρα γιατί έχω ακόμα 3 ενήλικα σκυλιά όπου τα 2 χρειάζονται ακόμα δουλειά και έχω μονο ένα μηνα μπροστά μου να τα δουλέψω , μετά ξεκινα το κυνήγι και αναγκαστικά το Springer μένει πίσω
για να έχετε καλύτερη άποψη για το σκυλί . σήμερα του έκρυψα ήμερο θήραμα ( ορτύκι - κουνέλι) και το φωτογράφισα , υπόψη είναι η δύτερη φορα που έρχεται σε επαφή με θήραμα και τα πήγε πολύ καλα (ερευνα , ξεφώλιασμα , καταδίωξη ) , μετά στην επαναφορά ακόμα καλύτερο
οι φωτογραφίες είναι στο ακόλουθο ling
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 6e7&type=1
-
καλος ηρθες φιλε,
και ετσι πληροφοριακα οσοι σκοπευουν να αγορασουν τετια σκυλια.....ειναι ξεφωλιασματος,καταδιωξης και επαναφορας.μην περιμενετε τελειες φερμες......τα σπανιελς και κυριος κοκερ και σπριγκερ διμιουργηθηκαν για να ψαχνουν ,να ξεφωλιαζουν και να επαναφερουν μπεκατσες.τη περδικα δεν θα τη φερμαρει.....θα τη σηκωση το λαγο θα το κυνηγησει κ.α.
και ετσι πληροφοριακα οσοι σκοπευουν να αγορασουν τετια σκυλια.....ειναι ξεφωλιασματος,καταδιωξης και επαναφορας.μην περιμενετε τελειες φερμες......τα σπανιελς και κυριος κοκερ και σπριγκερ διμιουργηθηκαν για να ψαχνουν ,να ξεφωλιαζουν και να επαναφερουν μπεκατσες.τη περδικα δεν θα τη φερμαρει.....θα τη σηκωση το λαγο θα το κυνηγησει κ.α.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια