ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
- Laurona
Re: ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
Το αυτοκινητο εχει πωληθει
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
φίλε laurona καλημέρα.
Επουλησες το κανενός που το φόρουμ ή από άλλη αγγελία ?
Επουλησες το κανενός που το φόρουμ ή από άλλη αγγελία ?
- Laurona
Φιλε Αντωνη χαιρετε
Μην παρεξηγησεις αλλα......
Εχει καποια σημασια?
Μην παρεξηγησεις αλλα......
Εχει καποια σημασια?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ
ΕΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΣΤΕΙΕΥΚΩ .
ΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
- marinos.a
- Site Admin
η τιμή έχει κατεβεί στα 150 ευρώmarinos.a έγραψε:Πωλείτε τηλεφακός αεροβόλου 6-24χ56 ir sf.
Χαρακτηριστικά, ρυθμιζόμενο ζουμ 6Χ μέχρι 24Χ, πλάγιο τροχό για ρύθμιση παράλλαξης, φωτιζόμενο νηματόσταυρο τύπου mil-dot, γεμισμένος με άζωτο για αποφυγή θολώματος, διάμετρος σωλήνα 30μμ.
Μαζί χαρίζονται και οι βάσεις του.
Τον πουλώ διότι τον αγόρασα από το ιντερνέτ και τελικά το όπλο που αγόρασα είχε πάνω.
Τιμή 200 ευρώ. Είναι εντελώς απαννος
http://www.amazon.com/6-24x50-Eclipse-S ... B002Q77QCK
Si vis pacem, para bellum
-
φιλε αντωνη το φορουμ με βοηθησε να δωσω ενα εξαιρετο σκυλι σε ενα πολυ καλο φιλοantonisn έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ
- Laurona
Αντωνη δεκτηκα τηλεφωνηματα τοσο και απο to φορουμ τοσο και εκτος.
Ναι ομως πιστευω οτι το φορουμ με βοηθησε παρα πολυ, γιατι καποιο μελος δινει την πληροφορια σε φιλο του και αυτος σε αλλον που δεν μπορει απαραιτητα να ειναι μελη.
Αρα αν ρωτας για την χρηστικοτητα των ΄΄ αγγελειων΄΄, ναι και δουλευουν και βοηθουν.
Προχωρα αν θες να πουλησεις κατι, αν εισαι καθαρος σε αυτα που λές, θα σε βοηθησει να πουλησεις .
Φιλικα
Laurona
Ναι ομως πιστευω οτι το φορουμ με βοηθησε παρα πολυ, γιατι καποιο μελος δινει την πληροφορια σε φιλο του και αυτος σε αλλον που δεν μπορει απαραιτητα να ειναι μελη.
Αρα αν ρωτας για την χρηστικοτητα των ΄΄ αγγελειων΄΄, ναι και δουλευουν και βοηθουν.
Προχωρα αν θες να πουλησεις κατι, αν εισαι καθαρος σε αυτα που λές, θα σε βοηθησει να πουλησεις .
Φιλικα
Laurona
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- AndreasDr
File mu egw prin 2 mines eixa valei aggelia gia mia genna pu eixa, dextika panw apo 10 tilefwnimata apo meli tu forum pu endeiafertikan, akoma kai apo filous melwn pu tous to eipan, opws leei kai o proigumenos. Ara kai gw simfwnw oti dulevei.
Andreas
Andreas
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- kypros
παιδια πωλειται καινουριο αχρησημοποιειτο κοντακι βερεττα κυνηγιετικο εφαρμοσημο σε ολα το οπλα της 68... σειρας.
το κοντακι το αγορασα εγω τελευταιος ολοκαινουριο αλλα τελικα δεν το χρειαζομαι . θα το επιστρεφα πισω απλα ειπα πρωτα να ρωτησο εαν οποιοσδηποτε βερεττακιας απο το σιτε θα το ηθελε ειτε για εφεδρικο ειτε για βασικο κοντακι γιατι ειναι καλη ευκαιρια.
ειναι ελαφρος δεξι με τις συνηθησμενες κλεισεις τις βερεττα. εχει πολι καλο κατσημο και γενικα ειναι οι κλεισεις που καμνουν για ενα μεσο κυνηγο.
ειναι πολυ καλη ευκαιρια γιατι το πουλω φτηνα 290 ευρω την στιγμη που πουλιεται 500 στο παζαρι. ειναι καλη ευκαιρια και για εφεδρικο εαν το θελει καπιος. προσωπικα το πουλω γιατι εχω ακομα 5 και πλεον αποφασισα οτι ειναι περιττο για μενα.
εαν ενδιαφερεται καπιος παρακαλω απαντηστε για να κανονισουμε να το δειτε
το κοντακι το αγορασα εγω τελευταιος ολοκαινουριο αλλα τελικα δεν το χρειαζομαι . θα το επιστρεφα πισω απλα ειπα πρωτα να ρωτησο εαν οποιοσδηποτε βερεττακιας απο το σιτε θα το ηθελε ειτε για εφεδρικο ειτε για βασικο κοντακι γιατι ειναι καλη ευκαιρια.
ειναι ελαφρος δεξι με τις συνηθησμενες κλεισεις τις βερεττα. εχει πολι καλο κατσημο και γενικα ειναι οι κλεισεις που καμνουν για ενα μεσο κυνηγο.
ειναι πολυ καλη ευκαιρια γιατι το πουλω φτηνα 290 ευρω την στιγμη που πουλιεται 500 στο παζαρι. ειναι καλη ευκαιρια και για εφεδρικο εαν το θελει καπιος. προσωπικα το πουλω γιατι εχω ακομα 5 και πλεον αποφασισα οτι ειναι περιττο για μενα.
εαν ενδιαφερεται καπιος παρακαλω απαντηστε για να κανονισουμε να το δειτε
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΠΟΥΛΩ ΒΕΡΕΤΤΑ 687 ΕΕLL. ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΥ . ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΡΗ . ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ . ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ 6300 . ΕΙΝΑΙ 30 ΙΝΤΖΕΣ . ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ . ΚΤΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΤΖΙΑΙ ΕΚΟΨΑ ΜΕΣΑ
ΤΙΜΗ 4000 ΜΗ ΣΥΖΗΤΙΣΗΜΗ