πωλουνται deutsch kurzhaar (german pointer)
-
- Full Member
Re: πωλουνται deutsch kurzhaar (german pointer)
εμενα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι τις τιμες τις καθοριζουμε οι ιδιοι οι πελατες. αναλογος της ζητησης ειναι και η τιμη. με καπιες εξερεσεις φυσικα για καπιες ρατσες που εχουν και ενα μεγαλητερο βαθμο δισκολιας τοσο στο ζευγαρωμα οσο και στην γεννα.
-
Lusso εσυ ξερεις απο πρωτο χερι τι στιχιζουν οι τιτλοι πανω στο πετιγκριτ.καθε παρουσιαση σε εκθεση ειναι πανω απο 100 εβρο.εμβολια, εγραφη ,ουρα να κοπη απο κτηνιατρο, με το παραμικρο προβλημα τρεχεις γιατρο γιατι καθε κουταβι που χανεις καφκησε.ξεκινας με 120 εβρο το καθενα εξω ολα τα αλλα.συμετοχες σε αγωνες κυνηγετικους τρεξιματα για να καμαρωνη ο αλλος τα χαρτια που εχει το μωρο του που γορασε!ασε ποσο πληρωνης επιβαση πιαση δεν πιαση.οσοι νομιζουν οτι εν πολλα και ειμαστε παραλογοι ασ κατσουν το κ...ο τους κατω να καμουν σκυλους με χαρτια και να τα δινουν μουχτι!θυμασε στο τελευταιο σοου στο γερι τι ωρα ηρθα και τι ωρα εφυγα και τι τρβιξα μαζι με τον σκυλο.αν εχω αδικο πες μου.
-
- Full Member
miky55 τα πραγματα εν οπως ακριβως τα λες. νομιζω ξερεις τα και σι που πρωτο χερι οπως και οσοι αλλοι κανουν γεννες.miky55 έγραψε:Lusso εσυ ξερεις απο πρωτο χερι τι στιχιζουν οι τιτλοι πανω στο πετιγκριτ.καθε παρουσιαση σε εκθεση ειναι πανω απο 100 εβρο.εμβολια, εγραφη ,ουρα να κοπη απο κτηνιατρο, με το παραμικρο προβλημα τρεχεις γιατρο γιατι καθε κουταβι που χανεις καφκησε.ξεκινας με 120 εβρο το καθενα εξω ολα τα αλλα.συμετοχες σε αγωνες κυνηγετικους τρεξιματα για να καμαρωνη ο αλλος τα χαρτια που εχει το μωρο του που γορασε!ασε ποσο πληρωνης επιβαση πιαση δεν πιαση.οσοι νομιζουν οτι εν πολλα και ειμαστε παραλογοι ασ κατσουν το κ...ο τους κατω να καμουν σκυλους με χαρτια και να τα δινουν μουχτι!θυμασε στο τελευταιο σοου στο γερι τι ωρα ηρθα και τι ωρα εφυγα και τι τρβιξα μαζι με τον σκυλο.αν εχω αδικο πες μου.
-
- Full Member
διαθεσιμο θηλυκο σχεδον 5 μηνων, αριστο μορφολογικα, σε πρωιμη εκπεδευση. μονο σοβαρες προτασεις, τιμη μη συζητισιμη.
τηλ 99885775
τηλ 99885775
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ετσι για χαρη της συζητησεις... της προαλες ειχα μια συζητηση σχετικα με τες τιμες τον σκυλον μεγαλον και "ετιμον" στο κυνηγι ειτε λαγου ειτε φτεροτου! ακουσα τιμες 2000-3000 που δεν αντιλεγο πως τα σκυλια μπορει να αξιζουν τα λευτα τους και οι εκτροφεις πραγματι να μην ειναι παραλογοι! ομως ολα αυτα γιατι???miky55 έγραψε:Lusso εσυ ξερεις απο πρωτο χερι τι στιχιζουν οι τιτλοι πανω στο πετιγκριτ.καθε παρουσιαση σε εκθεση ειναι πανω απο 100 εβρο.εμβολια, εγραφη ,ουρα να κοπη απο κτηνιατρο, με το παραμικρο προβλημα τρεχεις γιατρο γιατι καθε κουταβι που χανεις καφκησε.ξεκινας με 120 εβρο το καθενα εξω ολα τα αλλα.συμετοχες σε αγωνες κυνηγετικους τρεξιματα για να καμαρωνη ο αλλος τα χαρτια που εχει το μωρο του που γορασε!ασε ποσο πληρωνης επιβαση πιαση δεν πιαση.οσοι νομιζουν οτι εν πολλα και ειμαστε παραλογοι ασ κατσουν το κ...ο τους κατω να καμουν σκυλους με χαρτια και να τα δινουν μουχτι!θυμασε στο τελευταιο σοου στο γερι τι ωρα ηρθα και τι ωρα εφυγα και τι τρβιξα μαζι με τον σκυλο.αν εχω αδικο πες μου.
για να παιξω 1-2 λαους παραπανω?
γιατι δεν εχει καποιος το διαθεσιμο χρονο να κανει ο ιδιος ενα σκυλι οπως αυτος το θελει?
γιατι καποιος ΔΕΝ ξερει να κανει ενα σκυλι οπως αυτος το θελει?
γιατι εγινε μοδα να διχνουμε τα χαρτια τον σκυλον μας και να λεμε ΔΕ εμενα εχει το καλιτερο στιμα και μπλα μπλα μπλα?
ολλα αυτα οκ συνφονω πως ο κα8ενας εχει τους δικους του λογους αλλα σημερα στη μεση μια οικονομικης κρισης και με ολα αυτα που ακουμε με της δολοφονιες σκυλον ειτε με δηλητιρια ειτε απο πυροβολισμους ειτε κλοπες σκυλον ποιος παει να δοκει 2-3000 ευρο για ενα σκυλο?
εντελος φιλικα και μονο και μονο για να γινει ενας διαλογος οχι για να πληξω καποιον εκτροφεα η να μιοσω καποιον σκυλο!
-
- Full Member
συμφονω απολυτα μαζι σου φιλε σωτηρη, πιστεψε με ουτε εγω 8α εδιουν ετσι λεφτα για να πιασω τον ετοιμο του καθε ενος, καποιος αλλος θα τα δωκει ομως..sotiris!129 έγραψε:ετσι για χαρη της συζητησεις... της προαλες ειχα μια συζητηση σχετικα με τες τιμες τον σκυλον μεγαλον και "ετιμον" στο κυνηγι ειτε λαγου ειτε φτεροτου! ακουσα τιμες 2000-3000 που δεν αντιλεγο πως τα σκυλια μπορει να αξιζουν τα λευτα τους και οι εκτροφεις πραγματι να μην ειναι παραλογοι! ομως ολα αυτα γιατι???miky55 έγραψε:Lusso εσυ ξερεις απο πρωτο χερι τι στιχιζουν οι τιτλοι πανω στο πετιγκριτ.καθε παρουσιαση σε εκθεση ειναι πανω απο 100 εβρο.εμβολια, εγραφη ,ουρα να κοπη απο κτηνιατρο, με το παραμικρο προβλημα τρεχεις γιατρο γιατι καθε κουταβι που χανεις καφκησε.ξεκινας με 120 εβρο το καθενα εξω ολα τα αλλα.συμετοχες σε αγωνες κυνηγετικους τρεξιματα για να καμαρωνη ο αλλος τα χαρτια που εχει το μωρο του που γορασε!ασε ποσο πληρωνης επιβαση πιαση δεν πιαση.οσοι νομιζουν οτι εν πολλα και ειμαστε παραλογοι ασ κατσουν το κ...ο τους κατω να καμουν σκυλους με χαρτια και να τα δινουν μουχτι!θυμασε στο τελευταιο σοου στο γερι τι ωρα ηρθα και τι ωρα εφυγα και τι τρβιξα μαζι με τον σκυλο.αν εχω αδικο πες μου.
γιατι δεν εχει καποιος το διαθεσιμο χρονο να κανει ο ιδιος ενα σκυλι οπως αυτος το θελει?
γιατι εγινε μοδα να διχνουμε τα χαρτια τον σκυλον μας και να λεμε ΔΕ εμενα εχει το καλιτερο στιμα και μπλα μπλα μπλα?
ολλα αυτα οκ συνφονω πως ο κα8ενας εχει τους δικους του λογους αλλα σημερα στη μεση μια οικονομικης κρισης και με ολα αυτα που ακουμε με της δολοφονιες σκυλον ειτε με δηλητιρια ειτε απο πυροβολισμους ειτε κλοπες σκυλον ποιος παει να δοκει 2-3000 ευρο για ενα σκυλο?
εντελος φιλικα και μονο και μονο για να γινει ενας διαλογος οχι για να πληξω καποιον εκτροφεα η να μιοσω καποιον σκυλο!
οσοι ασχολουντα ομως με το "στιμα" τους και τα χαρτια τους κλπ βοηθουν εστο και στο ελαχιστο αν μη τι αλλο να διατηρειτε ενα Α επιπεδο. ολοι ξερουμε οτι σωστο μορφολογικα σκυλι σημενει περισσοτερη αποδοση, τωρα αν καποιοι επικεντροθηκαν στο να φκαλλουν σωστα μορφολογικα σκιλλια και εν ασχολουντε με τες κυνηγετικες ικανοτητες τους αλλη κουβεντα, να προσεχουν οι καταναλωτες που διουν τα λεφτα τους...
εχει πολλα ζωα ομως εξερετα και μορφολογικα και κυνηγετικα.
οσον γα τες τιμες τους εν λογικο καποιος να δωκει 2000 ας πουμε για να πιασει ενα σκυλο που θα χρησιμοποιησει και για εκτροφη και για κυνηγι, οχι ομμως για εναν που θελει ενα σκυλο να κυνηγισει και να παιξει 2 λαους παραπανο...
- AndreasDr
+1000!!!miky55 έγραψε:Lusso εσυ ξερεις απο πρωτο χερι τι στιχιζουν οι τιτλοι πανω στο πετιγκριτ.καθε παρουσιαση σε εκθεση ειναι πανω απο 100 εβρο.εμβολια, εγραφη ,ουρα να κοπη απο κτηνιατρο, με το παραμικρο προβλημα τρεχεις γιατρο γιατι καθε κουταβι που χανεις καφκησε.ξεκινας με 120 εβρο το καθενα εξω ολα τα αλλα.συμετοχες σε αγωνες κυνηγετικους τρεξιματα για να καμαρωνη ο αλλος τα χαρτια που εχει το μωρο του που γορασε!ασε ποσο πληρωνης επιβαση πιαση δεν πιαση.οσοι νομιζουν οτι εν πολλα και ειμαστε παραλογοι ασ κατσουν το κ...ο τους κατω να καμουν σκυλους με χαρτια και να τα δινουν μουχτι!θυμασε στο τελευταιο σοου στο γερι τι ωρα ηρθα και τι ωρα εφυγα και τι τρβιξα μαζι με τον σκυλο.αν εχω αδικο πες μου.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Exω ακουσει και πωληση σκυλου μεχρι και 8000 ευρο. Το θεμα δεν ειναι αν θα παρεις 2 λαγους περισσοτερους αλλα σε καθε εξορμηση και εκπαιδευτικο που πηγαινεις να φευγεις ικανοποιημενος! Με λιγα λογια αγοραζεις την εργασια του σκυλου. Ενας πολυ καλος ιχνηλατης θα τελειωνει τουλαχιστον ενα ιχνος σε καθε εξορμηση ειτε αυτη η εργασια θα παρει 10 λεπτα ειτε θα παρει 2 ωρες. Δηλαδα θα εχεις ενα σκυλο ΣΤΑΘΕΡΟ ο οποιος θα εκτελει μια σταθερη εργασια. Υπαρχουν αριστα ημιαιμα αλλα την μια χρονια θα βγαλουν 30 λαγους και την επομενη 5. Το αν θα κτυπησεις 2 λαγους η περισσοτερους ειναι θεμα του κυνηγου και οχι του σκυλου! Σκεψου τωρα ποσα εξοδα θα εχεις για να αγορασεις κουταβι απο καλες γραμμες να το εκπαιδευσεις σωστα ωστε να εκτελει την εργασια που προβλεπει η φυλη του και ποσο καιρο θα περιμενεις για να γινει εμπειρο ωστε να ξεφωλιαζει σταθερα λαγους. Πιστεψε με δεν θα αρκεσουν 2000 ευρο και μεσα σε ολα αυτα μπορει να γινουν λαθη στην εκπαδευση η να μην παρεις και ενα πολυ υποσχομενο λαγοσκυλο. Ενω με την αγορα ετοιμου σκυλου αποφευγεις τους πειραματισμους και ξερεις τι εχεις στην κατοχη σου!sotiris!129 έγραψε:ετσι για χαρη της συζητησεις... της προαλες ειχα μια συζητηση σχετικα με τες τιμες τον σκυλον μεγαλον και "ετιμον" στο κυνηγι ειτε λαγου ειτε φτεροτου! ακουσα τιμες 2000-3000 που δεν αντιλεγο πως τα σκυλια μπορει να αξιζουν τα λευτα τους και οι εκτροφεις πραγματι να μην ειναι παραλογοι! ομως ολα αυτα γιατι???miky55 έγραψε:Lusso εσυ ξερεις απο πρωτο χερι τι στιχιζουν οι τιτλοι πανω στο πετιγκριτ.καθε παρουσιαση σε εκθεση ειναι πανω απο 100 εβρο.εμβολια, εγραφη ,ουρα να κοπη απο κτηνιατρο, με το παραμικρο προβλημα τρεχεις γιατρο γιατι καθε κουταβι που χανεις καφκησε.ξεκινας με 120 εβρο το καθενα εξω ολα τα αλλα.συμετοχες σε αγωνες κυνηγετικους τρεξιματα για να καμαρωνη ο αλλος τα χαρτια που εχει το μωρο του που γορασε!ασε ποσο πληρωνης επιβαση πιαση δεν πιαση.οσοι νομιζουν οτι εν πολλα και ειμαστε παραλογοι ασ κατσουν το κ...ο τους κατω να καμουν σκυλους με χαρτια και να τα δινουν μουχτι!θυμασε στο τελευταιο σοου στο γερι τι ωρα ηρθα και τι ωρα εφυγα και τι τρβιξα μαζι με τον σκυλο.αν εχω αδικο πες μου.
-
- Full Member
αγαπητοι φιλοι τα σκυλια τα ετοιμα για κυνηγι λαγου αυτα που σηκωνουν λαγους σταθερα εχουν καλη εργασια μεθοδικοτητα κτλ πανε πολλα λεφτα 4-5 χιλιαδες ανετα εξαρτατε τι φυλη ειναι αν ειναι καθαροαιμος κτλ. Φιλε Ιβηρικός Ιχνηλάτης διαφωνω καθετα στο οτι τα ιμιαιμα σκυλια την μια χρονια θα βγαλουν 30 και την αλλη 5 κυνηγουσα χρονιαμ ε ιμιαιμα και ειχα αρκετα καλα σκυλια απο την ηληκια των 4 χρονων οταν ηταν εμπειρα τα σκυλια κτλ εβγαζαν λαγους σταθερα σε καθε εξορμηση σχεδον δεν σταματησουν ασπουμε 3 μηνες ναμ ην βγαζουν και 4 μηνες να βγαζουν δεν στεκει αυτο που λες κατα την γνωμη μου
αν και τωρα κυνηγαω μονο με καθαροαιμα σκυλια γιουρα και μπλε που ειναι σαφως καλυτερα απο τα ιμιαιμα
φιλικα παντα

ασχετος ημιαιμο η καθαροαιμο...αμαν ενας σκυλος εχει το εχει το, οπως και ενας κυνηγος αμα το εχει εχει το,,,
δηλαδη... πες εγω τωρα που ειμαι "αχαπαρος" πιασω ενα σκυλο 8000 που λαλιτε και παρω τον μαζι μου στο κυνηγι και ο σκυλος ειναι 3ΑΑΑ... μονο και μονο που ο σκυλος θα κυνηγιση μαζι με ενα "αχαπαρω" κυνηγο τοτε ο σκυλος αρκεφκει και χανει... γιατι ο αχαπαρος κυνηγος θα σταματα τον σκυλο που μαλαες που εν να νομιζει οτι ο λαγος επροσικοστικε, ο αχαπαρος κυνηγος εν να καλικοσει λαους εφκολους με αποτελεσμα να απογοιτεφσει το σκυλο του, ο αχαπαρος κυνηγος θα παρει το σκυλο σε λαθος περιοχες με ακαταλιλο θυραμα η ισως και μηδεμινω θυραμα, ο αχαπαρος κυνηγος θα παρει το σκυλο του γυρο 1 φορα τον μηνα ενο ο εκπαιδευτης το επερναι 3 την εβδομαδα, ο αχαπαρος κυνηγος μπορει να μεν επιβραβεφση τον σκυλο του σοστα οταν καρποθει καπιο θυραμα...
με αποτελεσμα οπως ξαναπα σε αλλο ποστ ενα εξερετο σκυλι στα χερια ενος μετριου κυνηγου να καταλιξει μετριο σκυλι,,, ενο ενα μετριο σκυλι στα χερια ενος αριστου κυνηγου να μετατρεπεται σε ενα αριστο σκυλι!
πρην 1 ευδομαδα ειμουν στο βουνο και συναντιθηκα με ενα αθρωπο με 2 σκυλους, ενα λαμπρατορ και ενα λουκανικουι
εγω μολις ειχα βγαλει ενα λαγο + πως στην περιοχη ειχε πολλα περτιζια ζε ο σκυλος μ εκραταν συνεχια μαλαϊ, γιαυτο και εγω αφου του εκοντεψα του αλλου εδισα το σκυλο μου για να τον ελεχο να μην ερθει σε επαφη με τους σκυλους του αλλου... αρκεψαμε με τον αθρωπο εμιλουσαμε, ειπα του οτι εφκαλα 1 ζε ειπε μου οτι εφκαλε ζε ζινος 1 ζε πως εν περτικοκυνιγος αλλα εδοκε του ο πεθερος του το λουκανικουι γιατι εγαβγιζε και εκαμαν του προβλημα οι γειτονες, και τωρα οποτε το φκαλει εξω φκαλει του 1-2 λαους σταθερα...
εγω εγελουν που μεσα μου, εβλεπα το σκυλο 3 kg με τα εντερα!
εν επερασαν 3 λεπτα εφκαλεν τον το λουκανικουι που 20 μετρα πιο πανω μου!!!
το λουκανικουι εν εχω τιποτε να πω αλλο

δηλαδη... πες εγω τωρα που ειμαι "αχαπαρος" πιασω ενα σκυλο 8000 που λαλιτε και παρω τον μαζι μου στο κυνηγι και ο σκυλος ειναι 3ΑΑΑ... μονο και μονο που ο σκυλος θα κυνηγιση μαζι με ενα "αχαπαρω" κυνηγο τοτε ο σκυλος αρκεφκει και χανει... γιατι ο αχαπαρος κυνηγος θα σταματα τον σκυλο που μαλαες που εν να νομιζει οτι ο λαγος επροσικοστικε, ο αχαπαρος κυνηγος εν να καλικοσει λαους εφκολους με αποτελεσμα να απογοιτεφσει το σκυλο του, ο αχαπαρος κυνηγος θα παρει το σκυλο σε λαθος περιοχες με ακαταλιλο θυραμα η ισως και μηδεμινω θυραμα, ο αχαπαρος κυνηγος θα παρει το σκυλο του γυρο 1 φορα τον μηνα ενο ο εκπαιδευτης το επερναι 3 την εβδομαδα, ο αχαπαρος κυνηγος μπορει να μεν επιβραβεφση τον σκυλο του σοστα οταν καρποθει καπιο θυραμα...
με αποτελεσμα οπως ξαναπα σε αλλο ποστ ενα εξερετο σκυλι στα χερια ενος μετριου κυνηγου να καταλιξει μετριο σκυλι,,, ενο ενα μετριο σκυλι στα χερια ενος αριστου κυνηγου να μετατρεπεται σε ενα αριστο σκυλι!
πρην 1 ευδομαδα ειμουν στο βουνο και συναντιθηκα με ενα αθρωπο με 2 σκυλους, ενα λαμπρατορ και ενα λουκανικουι
εγω μολις ειχα βγαλει ενα λαγο + πως στην περιοχη ειχε πολλα περτιζια ζε ο σκυλος μ εκραταν συνεχια μαλαϊ, γιαυτο και εγω αφου του εκοντεψα του αλλου εδισα το σκυλο μου για να τον ελεχο να μην ερθει σε επαφη με τους σκυλους του αλλου... αρκεψαμε με τον αθρωπο εμιλουσαμε, ειπα του οτι εφκαλα 1 ζε ειπε μου οτι εφκαλε ζε ζινος 1 ζε πως εν περτικοκυνιγος αλλα εδοκε του ο πεθερος του το λουκανικουι γιατι εγαβγιζε και εκαμαν του προβλημα οι γειτονες, και τωρα οποτε το φκαλει εξω φκαλει του 1-2 λαους σταθερα...
εγω εγελουν που μεσα μου, εβλεπα το σκυλο 3 kg με τα εντερα!
εν επερασαν 3 λεπτα εφκαλεν τον το λουκανικουι που 20 μετρα πιο πανω μου!!!
το λουκανικουι εν εχω τιποτε να πω αλλο