ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ
Re: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ
ροτησα διαφορους φιλους να μου πουν για της διαφορες ενεσις κατα τον δηλητιριον ολοι μου ηπαν πως τη σημερων μερα με τα γιαλια/πραγγαρολες/βελονες που βαζουν μεσα στα δηλητιρια και με της διαφορες φολες που βαζουν δεν κανουν τπτ οι ενεσεις και πως για παριγορια της περνουμε
γιαφτο αποτι καταλαβα η μονι λυση ινε το φιμοτρο...
απο τον φοβω μου που τοσα πολλα ακουσα απο φιλους και γνωστους δεν περνο τον σκυλο μου βολτα τον τελευτεο μηνα πηγα χτες και αγορασα 4 μετρα αλισιδα να τον περνω με αφτην για να περπατα ο σκυλος λιγο στην φυση εστο με αλυσιδα παρολο που ειναι 3 χρονον ελπιζω να το δεχτει! που το αποκλιο δλδ αλλα γαμοτω
τα συλιπιτιρια μ φιλε για τον αδικο χαμο του σκυλου σου
γιαφτο αποτι καταλαβα η μονι λυση ινε το φιμοτρο...
απο τον φοβω μου που τοσα πολλα ακουσα απο φιλους και γνωστους δεν περνο τον σκυλο μου βολτα τον τελευτεο μηνα πηγα χτες και αγορασα 4 μετρα αλισιδα να τον περνω με αφτην για να περπατα ο σκυλος λιγο στην φυση εστο με αλυσιδα παρολο που ειναι 3 χρονον ελπιζω να το δεχτει! που το αποκλιο δλδ αλλα γαμοτω
τα συλιπιτιρια μ φιλε για τον αδικο χαμο του σκυλου σου
- Laurona
Φιλε 682.....
Τα λογια δεν μπορουν να καμουν τιποτε ρε φιλε..... μονο ο χρονος
τι να πει κανενας ...εννε καθολου ευκολο...η κατασταση εχει πια ξεφυγει......
Συλληπητηρια για τον σκυλο σου...
Τα λογια δεν μπορουν να καμουν τιποτε ρε φιλε..... μονο ο χρονος
τι να πει κανενας ...εννε καθολου ευκολο...η κατασταση εχει πια ξεφυγει......
Συλληπητηρια για τον σκυλο σου...
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- APOLLON_1
ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ Ι ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΔΙΣΤΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΟΣ ΕΛΕΧΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΕΞΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΧΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΙΣΟ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟ...ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ. ΛΥΠΑΜΕ Σ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΛΙΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
EPANIEL POWER
-
- Full Member
Simfwnw re pe8kia ala aman en tous fkalume exw idika aman en apira ta skilia pote ena ma8oun...
ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΕΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ . ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΛΩΝ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΗ ..... 

- AndreasDr
φίλε μου συμφωνώ απόλυτα, γιαυτό και ειμαι υπέρ τον κυνηγετικών συλλόγων για του οποίους θα ήταν πιό εύκολο να το οργανώσουν. Ήδη πολλοί συλλόγοι κάνουν αρκετά καλό έργο, γιατί να μήν προσπαθήσουν και αυτό.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Anthimos
- Moderator
Τελικά ρε παιθκια το κινητρο για δηλητηριασεις σε ένα σωρο περιοχες , εκτος που την μαλακια που δερνει τουτους που το καμνουν ειναι εμπορικο ?? δηλαδη τουτοι που έχουν φάρμες με σκύλλους για να πουλουν άλλους, ειναι μισος για τους κυνηγούς που πιθανον μπαινουν μέσα σε περιουσίες??? Γιατι τελος πάντων??? Αν έβρουμε τους πραγματικούς λόγους εν θα είναι πιο ευκολο να βρεθει μια λύση????
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- pai
- Full Member
φιλε ειναι ολοι οι παραγοντες και αυτοι που εχουν τις φαρμες αλλα το πιο μεγαλος παραγοντας που δυστηχως τοποθετουν δηλητηρια ειναι οι ιδιοι ι κυνηγοι που εγω προσωπικα απορω πως το κανουν αφου οι ιδιοι γνωριζουν τους κοπους και το χρημα που χρειαζεται να κανεις ενα καλο σκυλι και πανε με αυτο το σκεπτικο!(γιατι να ερκεται τουτος να τζινια τα κομμαθκια τα δικα μας τζε να πεζει τους λαους μας?)εγω νομιζω στο τελος πως εμεις οι ιδιοι οι κυνηγοι τις τοποθετουμε απο ζηλια προς αλλους συναδερφους κυνηγους!Anthimos έγραψε:Τελικά ρε παιθκια το κινητρο για δηλητηριασεις σε ένα σωρο περιοχες , εκτος που την μαλακια που δερνει τουτους που το καμνουν ειναι εμπορικο ?? δηλαδη τουτοι που έχουν φάρμες με σκύλλους για να πουλουν άλλους, ειναι μισος για τους κυνηγούς που πιθανον μπαινουν μέσα σε περιουσίες??? Γιατι τελος πάντων??? Αν έβρουμε τους πραγματικούς λόγους εν θα είναι πιο ευκολο να βρεθει μια λύση????
-
- Full Member
φιλοι μου το μονο που μπορει να σωσει καπως τη κατασταση ειναι τα φιμωτρα και η σωστη εκπαιδευση των σκυλων να μη τρωνε απο χαμε,,οι ανθρωποι εκαταντησαν να ειναι αδιστακτοι οσο και αν πας να κοιταξεις την προηγουμενη ειναι πολυ δυσκολο να την καθαρισεις γιατι πλεον δεν ριχνουν δολωματα στις πλατεουες η λιγο πιο κατω απο το τοπο που αφηνουμε τα αυτοκινητα...περσι ετυχε ενας γνωστος να χασει 3-4 σκυλια γιατι ειχε δολωματα μεσα στη μεση του δασους σε μια βαθια και μακρινη παγανια..δυστηχως τα πραγματα εβγηκαν εκτος ελεγχου και πιστευω καποιος θα πληρωσει ακριβα τη νυφη σε καπια φαση...δεν ξερεις ποιους να πρωτοσκεφτεις σκυλλεμπορες??απλους κυνηγους που νομιζουν οτι κρατουν ανεπαφες τις περιοχες τους??παντος ειναι τραγικη κατασταση
-
- Full Member
ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΟ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΣΚΥΛΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ Μ ΤΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΣΚΥΛΑ ΕΚΛΕ ΚΕ ΤΗΝ ΞΑΠΟΛΗΣΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΨΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ Π ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΞΥΛΕΝΟ 20 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΔΑΜΕΝ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΨΑΤΣΙΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Μ ΤΟΝ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΙΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΟΥΙ ΤΟΥ ΕΦΑΕΝ ΚΑΛΕΣ ΣΙΕΠΕΘΚΕΣ
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις