Trap
- virtualgreek
- Moderator
Re: trap
Χωρίς να δίνω κάποια υπόσχεση, θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ.
Έχει πολύ καιρό να πιάσω όπλο στα χέρια μου και με τρώει το σκουλήκι...
Σ.
Έχει πολύ καιρό να πιάσω όπλο στα χέρια μου και με τρώει το σκουλήκι...
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: trap
dimitris savva έγραψε:Καλα ρε κοπελια για να παιξεται τραπ δεν πρεπει να εχετε και το καταληλο οπλο?
Εξαρτάτε εάν παίζεις τράπ ή πέρτικους σηκωτούς φρρρρρρρ αν το βάλεις μες το μυαλό σου έτσι τσαμε ξεχνάς τσια τεχνικές τσαι βουράς να τον κόψεις Γιώργο θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ εκτός απροόπτου
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Pathfinder
Re: Trap
Αν θελει κανενας οπλο για τραπ μπορω να του δανεισω και εγω καποια για να μεν μειονεχτειτε εναντι του Μουζουρη :):):)[attachment=-1]uploadfromtaptalk1399726333232.jpg[/attachment]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: Trap
Pathfinder έγραψε:Αν θελει κανενας οπλο για τραπ μπορω να του δανεισω και εγω καποια για να μεν μειονεχτειτε εναντι του Μουζουρη :):):)[attachment=-1]uploadfromtaptalk1399726333232.jpg[/attachment]
Έιδες τι θα πιάσεις για να πάεις στις φάσσοπούλες, κάθε μια που θα πέφτει με τον δρακά ισοδυναμεί σε ευχαρίστιση με τρείς με τον άλλο. Παίζεις μιαν, σαν να έπαιξες τρεις, παίζεις τρεις σαν να τζιαι έπαιξες εννιά.
- Pathfinder
Re: Re: Trap
Εν μου καθεται φιλε ειδεμη θα τον επαιρνα συνεχεια. Λυπουμαι να τον πειραξωmouzouris έγραψε:Pathfinder έγραψε:Αν θελει κανενας οπλο για τραπ μπορω να του δανεισω και εγω καποια για να μεν μειονεχτειτε εναντι του Μουζουρη :):):)[attachment=-1]uploadfromtaptalk1399726333232.jpg[/attachment]
Έιδες τι θα πιάσεις για να πάεις στις φάσσοπούλες, κάθε μια που θα πέφτει με τον δρακά ισοδυναμεί σε ευχαρίστιση με τρείς με τον άλλο. Παίζεις μιαν, σαν να έπαιξες τρεις, παίζεις τρεις σαν να τζιαι έπαιξες εννιά.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?