Αγώνας sporting Λευκωσίας
-
- Full Member
Αγώνας sporting Λευκωσίας
Ναι ρε Άριστε, αποφάσισες να μας τραβήσεις φωτογραφία τζιαι χάσαμε την παττίχα. χαχαχαχα
Εμπειράζει φίλε μου, τουλάχιστο έφκαλες καμιά καλή φωτογραφίες με κανένα άλλο δίσκο που εσπάσαμε?
Εμπειράζει φίλε μου, τουλάχιστο έφκαλες καμιά καλή φωτογραφίες με κανένα άλλο δίσκο που εσπάσαμε?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Αγώνας sporting Λευκωσίας
Ρέ φίλε αν εν η κάμερα που σε άγχωσε τσαι έχασες το λουκούμι έπρεπε να μου το πείς να μεν σε φκάλω στους εύκολους μόνο στους δύσκολους που τους εποκάπνιζες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Οϊ ρε μα ποιος εν τουτος ο παιχτης ρε. Αν μας δει ο Ροδής ρε Άριστε εν να ζηλέψει τζιαι να θέλει να τον φκάλεις τζιαι τζείνον. Ε καλό, να με φκάλεις την ώρα που έπεζα κανένα μασσιέριν έφκαλες με πάστο δίσκο του καφενέ τζιαι εχάσαμεντον. Να σκεφτείς ήταν η μόνη τρύπα που έκαμα σε όλο τον αγώνα.
- kypros
Bρε μαστορα αμπα τζε ξανακαμεις μου παρατηρηση σε αγωνα διοτι εχω πατημα τωρα....!!!master έγραψε:Οϊ ρε μα ποιος εν τουτος ο παιχτης ρε. Αν μας δει ο Ροδής ρε Άριστε εν να ζηλέψει τζιαι να θέλει να τον φκάλεις τζιαι τζείνον. Ε καλό, να με φκάλεις την ώρα που έπεζα κανένα μασσιέριν έφκαλες με πάστο δίσκο του καφενέ τζιαι εχάσαμεντον. Να σκεφτείς ήταν η μόνη τρύπα που έκαμα σε όλο τον αγώνα.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Κυπρουϊ μου λεβέντικο, οι παρατηρήσεις εν πάντα καλοπροαίρετες φίλε και είναι ΜΟΝΟ για τους φίλους μου.
Όλοι μας κάνουμε λάθη, η θεωρία από την πράξη απέχει δυστηχώς ή ευτηχώς μίλια φωτός!!!!!!
Νομίζω ότι εκατάλαβα που ήταν το λάθος προχθές στον αγώνα που ήρθε ο Admin. Ηταν μουσουπέττης εκείνος που ήταν μαζί του. Να αστειέψουμε τζιαι λίο, εν τζιαι παρεξηγάς Σωτηράκη εννεν??
Όλοι μας κάνουμε λάθη, η θεωρία από την πράξη απέχει δυστηχώς ή ευτηχώς μίλια φωτός!!!!!!
Νομίζω ότι εκατάλαβα που ήταν το λάθος προχθές στον αγώνα που ήρθε ο Admin. Ηταν μουσουπέττης εκείνος που ήταν μαζί του. Να αστειέψουμε τζιαι λίο, εν τζιαι παρεξηγάς Σωτηράκη εννεν??
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Πάντος ο Σωτήρις της ώρα που έπαιζες λαλεί μου όϊ ρε εν δυνατός τούτος τσαι αμέσως έχασες την παττίχα, Ο Ρόδος έχει μεγάλη συλλογή απο φωτογραφίες στο περιοδικό και σκοπευτηκές και κυνηγετικές μεν τον φοάσε!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Κοπελλία εγω με τον Παντελί εκανόνισατα!!! Εκαμαμεν τα σαλατα παλε την Κυριακή ,αλλα δεν πειράζει κυριακή στο Compack παλε!!! Περκιμον γιάνει τζε το πόδιμας ως το Σαβατοκυρίακο!!!!
-
- Full Member
Περαστικά ρε Ρόδο τζιαί καλή επιτυχία φίλε μου. Μεταγραφή πότε εν να σε κάμουμε ΠΑΦΟΣ-->ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Να πιάννεις τζιαι λίγα έπαθλα φιλούι μου, να φκέννουν οι προπονήσεις. Αν ήταν πάντως θέμα καταγωγής εν εγώ που έπρεπε να πιάσω μεταγραφή ΛΕΥΚΩΣΙΑ-->ΠΑΦΟΣ και όχι εσύ.
- sotiris!129
ναι ρε φταιξεται με εμενα τωρα ...admin έγραψε:Πάντος ο Σωτήρις της ώρα που έπαιζες λαλεί μου όϊ ρε εν δυνατός τούτος τσαι αμέσως έχασες την παττίχα, Ο Ρόδος έχει μεγάλη συλλογή απο φωτογραφίες στο περιοδικό και σκοπευτηκές και κυνηγετικές μεν τον φοάσε!!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο