federal
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: federal
ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΚΥΠΡΟ!12345678 έγραψε:Καλησπερα.μηπως εχει ριξη κανεις τα σκοπευτικα target load federal που βγαινουν σε 32γρ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕς .ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΑΓΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥς ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗς ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕς ΓΟΜΩΣΕΙς.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΚΥΠΡΟ!12345678 έγραψε:Καλησπερα.μηπως εχει ριξη κανεις τα σκοπευτικα target load federal που βγαινουν σε 32γρ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!!
-
- Full Member
Φίλε μπορείς να μου πεις την άποψή σου για τα φυσιγγια Gorilla.12345678 έγραψε:ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕς .ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΑΓΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥς ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗς ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕς ΓΟΜΩΣΕΙς.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΚΥΠΡΟ!12345678 έγραψε:Καλησπερα.μηπως εχει ριξη κανεις τα σκοπευτικα target load federal που βγαινουν σε 32γρ!
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
-
- Full Member
Απο της ανερχομενες εταιρειες στην ελλαδα,με καλα φυσιγγια.
-
- Full Member
Re: Re:
Φίλε τα έχω δοκιμάσει σε κυνήγι έχω beretta 682 gold e..είναι καλά αλλά πριν βγει ο ήλιος μετά είναι πολύ αδύναμα προτιμά χειμωνιάτικη μέρα που να φυσά αέρας....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΤΑΣΟ ΣΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Sergios
Federal είχα 1-2 φυσίγγια παλιά του πατέρα μου χρώματος βυσσινί 36γρ νο.6 δεν ξέρω αν τις έχει ακόμα....
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Τα federal 32 αν τα ρίξεις νομίζεις ότι ρίχνεις με άσφαιρα.Εγω όμω λέω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!θέμα αντίληψης και νοοτροπίας.Sergios έγραψε:Federal είχα 1-2 φυσίγγια παλιά του πατέρα μου χρώματος βυσσινί 36γρ νο.6 δεν ξέρω αν τις έχει ακόμα....
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
Kalhspera.θα λες απο θεμα ανακρουσης;υπαρχουν τελικα στην ελλαδα, στον καλκατζακο 32 γραμμαρια απο οτι διαβασα για Σκοπευτικη χρηση ομως;;;;;;για να πω την αληθεια ηθελα να το χρησιμποιησω στη μπεκατσα με ανοικτα τσοκ..ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Τα federal 32 αν τα ρίξεις νομίζεις ότι ρίχνεις με άσφαιρα.Εγω όμω λέω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!θέμα αντίληψης και νοοτροπίας.Sergios έγραψε:Federal είχα 1-2 φυσίγγια παλιά του πατέρα μου χρώματος βυσσινί 36γρ νο.6 δεν ξέρω αν τις έχει ακόμα....