browning2 έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΟ 5-3 ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΖΙΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΑ?![]()
φιλε ανθιμε να μου επιτρεπσης να συμφωνησω μαζι σου αλλα σιχρονοσ και να διαφωνησω. εγω εχω οπλο με τσιοκ 3-1 και παιζω φυσιγγια 28-29 γρ(επειδη μου φκαλλουν καλη κατανομη ωσ τα 35-40μ) αρα ο καθενασ μασ αναλογα με το τσιοκ να χρησιμοποια το συγκεκριμενο φυσιγγιο, οπου θα του βγαλει ικανοποιητικεσ κατανομεσ στισ αποστασεισ που θελει.Anthimos έγραψε:browning2 έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΟ 5-3 ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΖΙΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΑ?![]()
Φιλαρακι τα "γραμμαρια" έχουν να κανουν με τους αυλούς του όπλου και όχι με τα τσιοκ.
Επίσης εξαρτατε τι θηραμα κυνηγάς
Τι τυπος φυσιγγιο ειναι ( τταπα, πιστονακι , τι πιστονακι )?
Τι νουμερο σκαγια ειναι το φυσιγγιο?
κτλ
browning2 έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΟ 5-3 ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΖΙΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΑ?![]()
Aυτά του έγραψα αλλά έχασε τα μηνύματαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:browning2 έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΟ 5-3 ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΖΙΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΑ?![]()
ΕΦΟΣΩΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 2 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 5*-3* ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΟ ΤΣΟΚ!
ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟ?
1)ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΣΟΚ ....ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ!
2)ΤΗ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ(ΒΑΡ).
3)ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ....ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΣΟΚ Η ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ(ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ)ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ 2 ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!!
1)ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!
2)ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΣΚΑΓΙΑ!
ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=110
ΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ?Nikos77 έγραψε:Δεν έχει σχέση φίλε μου το τσοκ, διότι η PMax μετράται στα 29 με 30 χιλιοστά εντός της θαλάμης!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:...
...
Δεν γνωριζω αν εχει δικιο η οχι ο ΣολωνSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ?Nikos77 έγραψε:Δεν έχει σχέση φίλε μου το τσοκ, διότι η PMax μετράται στα 29 με 30 χιλιοστά εντός της θαλάμης!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:...
...
ΕΑΝ ΕΣΥ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕ 1* ΚΑΙ ΜΕ 5* ΤΣΟΚ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ,ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΕΓΩ ΟΧΙ!