ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Απάντηση
elcos
Full Member

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Δημοσίευση από elcos »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΑΚΛΙΚΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΚΑΙΡΩΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΑΝ ΕΝΘΥΜΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ.
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Καλημέρα και Καλή Χρονιά!
Αν και εφόσον διασφαλίσεις την πιθανότητα να μην χρησιμοποιηθούν ηθελημένα ή άθελα, αφησε τα 'όπως έιναι να θυμίζουν εκείνες τις αλλοτινες παλιές εποχές όπου το χρώμα η καλλιτεχνία του κάλυκα και η μυρωδια του μπαρουτιού μεθούσε το κυνηγό.
Αλλοστε νομίζω ότι και ο παππούς νομίζω εκει θα τα ήθελε τα φυσέκια του!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Καλημέρα και Καλή Χρονιά!
Αν και εφόσον διασφαλίσεις την πιθανότητα να μην χρησιμοποιηθούν ηθελημένα ή άθελα, αφησε τα 'όπως έιναι να θυμίζουν εκείνες τις αλλοτινες παλιές εποχές όπου το χρώμα η καλλιτεχνία του κάλυκα και η μυρωδια του μπαρουτιού μεθούσε το κυνηγό.
Αλλοστε νομίζω ότι και ο παππούς νομίζω εκει θα τα ήθελε τα φυσέκια του!
ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΛΛΑ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΝΑΤΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΕΓΩ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Νομίζω η καλύτερη λύση αν δεν θέλεις να τα αδειάσεις μόνος σου είναι να τα πάρεις στην αστυνομία.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

elcos έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΑΚΛΙΚΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΚΑΙΡΩΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΑΝ ΕΝΘΥΜΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ.
file ego nomizo na ta valis kapou na ta filaxis , ayta ta fisiggia den prepi na katastrafoun ine antikes ;) ti marka ine an epitrepete? ime periergos na matho :D sigoura kapia selleybellot 33,5 maurokokkina tha exi, isos kai kapia jk1,jk6 :roll:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

elcos έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΑΚΛΙΚΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΚΑΙΡΩΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΑΝ ΕΝΘΥΜΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩ....ΚΡΑΤΙΣΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ ΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ,ΔΕΝ ΠΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Φιλε εαν ειναι χαμιλος ο καλυκας μπορεις να βγαλεις προσεκτικα μια μικρη τριπα πανο απο το μεταλο και να αφαιρεσεις την πυριτδα για να βγεις απο την ενοια. Ετσι θα μεινει κανονικο κλειςτο το σχημα αλλα δεν θα εχει πιρυτιδα μεσα.

Φυσικα δεν νομιζω ουτε εγω οτι ειναι επικυνδινα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Φιλε γιατι δεν βγαζεις και καμια φωτογραφια να τα δουμε και εμεις να τα θαυμασουμε εστω και απο μακρυα?:)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΟ IPAD ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ NA ΤΙΣ ΜΙΚΡΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

elcos έγραψε:ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΟ IPAD ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ NA ΤΙΣ ΜΙΚΡΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ.
Αν δεν έχεις πρόγραμμα για φωτογραφίες άνοιξε τες με το Paint και κάνε τις resize σε πιο μικρό μέγεθος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”