Οταν ενα φυσιγγιο σου λενε οτι ειναι σχεδιασμενο η αποδιδει καλυτερα για "ακραιες" καιρικες συνθηκες π.χ πολλη κρυο, ανεμους, υγρασιες κτλ δεν θα αποδωσει εξισου καλα η και καλυτερα οταν οι καιρικες συνθηκες ειναι πιο ευνοικες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑΠΟΡΙΑ
- kanaris
- Full Member
Re: ΑΠΟΡΙΑ
φιλε, απο οσο μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειμαι ειδικος στο θεμα των φυσιγγιων, τα φυσιγγια που λες εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες στη "συνταγη" τους οποτε μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις αποδιδουν γιατι προοριζονται για αυτες. σε νορμαλ συνθηκες αποδιδουν τα νορμαλ φυσιγγια.zakos85 έγραψε:Οταν ενα φυσιγγιο σου λενε οτι ειναι σχεδιασμενο η αποδιδει καλυτερα για "ακραιες" καιρικες συνθηκες π.χ πολλη κρυο, ανεμους, υγρασιες κτλ δεν θα αποδωσει εξισου καλα η και καλυτερα οταν οι καιρικες συνθηκες ειναι πιο ευνοικες;
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- zakos85
- Full Member
φιλε, απο οσο μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειμαι ειδικος στο θεμα των φυσιγγιων, τα φυσιγγια που λες εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες στη "συνταγη" τους οποτε μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις αποδιδουν γιατι προοριζονται για αυτες. σε νορμαλ συνθηκες αποδιδουν τα νορμαλ φυσιγγια.kanaris έγραψε:zakos85 έγραψε:Οταν ενα φυσιγγιο σου λενε οτι ειναι σχεδιασμενο η αποδιδει καλυτερα για "ακραιες" καιρικες συνθηκες π.χ πολλη κρυο, ανεμους, υγρασιες κτλ δεν θα αποδωσει εξισου καλα η και καλυτερα οταν οι καιρικες συνθηκες ειναι πιο ευνοικες;
Ευχαριστω φιλε μου. Ναι ισως ενας ειδικος να γνωριζει περισσοτερα
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Γιατρέ είσαι άδικος πάλε
Υπάρχει και το πίστευε και μη ερεύνα

- zakos85
- Full Member