Φυσιγγια για SILMA

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Φυσιγγια για SILMA

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γεια σας φιλοι.Ειμαι λιο απελπισμενος με τα φυσιγγια μου για κυνηγι τζιηκλας .Ενω ειμαι πανω στα πουλια γιατι εχω καποια σχετικη επιτυχια 60-70% αυτα τις περισσοτερες φορες ειναι αιματωμενα η πεφτουν κουτσοφτερα και κατσε γυρευκε τα μες τα αμπελια.εν κριμα να τα τρων οι αλλουποι και οι κουφαες.Δοκιμασα olympia k victory tordo k alodola 32gr k 28gr.Δοκιμασα olympia k victory skeet 32gr k 28gr.Το ιδιο αποτελεσμα.Καποτε για να ειμαι ειλικρινης εττουμπαρισκαν με τραινο στα 35+ μετρα και αλλες στα 20 μετρα κουτσοφτερα.Δοκιμασα τσοκ 5-4 , 4-3.Το οπλο ειναι ενα silma 30" 18.4. Εχει καποιος το ιδιο;κατι που του δουλευκει καλα;ωρα;θελω 2 φυσιγγια ατε 3 να σπασει πετρα που δεν το κανω συνηθως.κατι για πρωι και για υστερα στον ηλιο.δεν κυνηγω σε πυκνερκα.καποιος κατι;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Φυσιγγια για SILMA

Δημοσίευση από virtualgreek »

Pathfinder έγραψε:Γεια σας φιλοι.Ειμαι λιο απελπισμενος με τα φυσιγγια μου για κυνηγι τζιηκλας .Ενω ειμαι πανω στα πουλια γιατι εχω καποια σχετικη επιτυχια 60-70% αυτα τις περισσοτερες φορες ειναι αιματωμενα η πεφτουν κουτσοφτερα και κατσε γυρευκε τα μες τα αμπελια.εν κριμα να τα τρων οι αλλουποι και οι κουφαες.Δοκιμασα olympia k victory tordo k alodola 32gr k 28gr.Δοκιμασα olympia k victory skeet 32gr k 28gr.Το ιδιο αποτελεσμα.Καποτε για να ειμαι ειλικρινης εττουμπαρισκαν με τραινο στα 35+ μετρα και αλλες στα 20 μετρα κουτσοφτερα.Δοκιμασα τσοκ 5-4 , 4-3.Το οπλο ειναι ενα silma 30" 18.4. Εχει καποιος το ιδιο;κατι που του δουλευκει καλα;ωρα;θελω 2 φυσιγγια ατε 3 να σπασει πετρα που δεν το κανω συνηθως.κατι για πρωι και για υστερα στον ηλιο.δεν κυνηγω σε πυκνερκα.καποιος κατι;

Εάν έχεις 60-70% επιτυχία στις τσίκλες τίποτε μην αλλάξεις....

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Για να πεφτει στα 20 μετρα κουτσοφτερη δεν εισαι καλα πανω της.

Οτι τσιοκ και να εχεις στα 20 μετρα γινεται πατσιαουρι! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

SAGA EXPORT 32 GR NO.9 ALL DAY
VICTORY LUCKY SHOT 33.5 NO.9 PROI
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Απλα τζινο που θελω ειναι να μην πεφτουν κουτσοφτερες.εν κριμα τζιε οι τζιηκλες και εγω που τις βουρω οπως το μωρο βουρα τα καττουθκια.

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Θα πω το ποίημα μου που λαλώ πάντα :D :

Victory Concorde 31 gr *9 για το πρωί
Victory Rocket 29 gr *9 άμαν φκει το ηλιούιν/αερούι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Φυσιγγια για SILMA

Breda Pegaso έγραψε:Για να πεφτει στα 20 μετρα κουτσοφτερη δεν εισαι καλα πανω της.

Εν νομιζω να γινεται πατσιαουρι στα 20 μετρα με 5***** και ταππα :)

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

OK δεν θα προσπαθησω να σε πεισω...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Συγνωμη φιλε αν ακουστηκε λιο ειρωνικο το σχολιο αλλα καμια σχεση πιστεψε με:) απλα επειδη ετυχε κ επιασα λιες σε πιο μικρες αποστασεις 15-20 μετρων για αυτο

nike powder
Full Member

Re: Re: Φυσιγγια για SILMA

Δημοσίευση από nike powder »

Pathfinder έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Για να πεφτει στα 20 μετρα κουτσοφτερη δεν εισαι καλα πανω της.

Εν νομιζω να γινεται πατσιαουρι στα 20 μετρα με 5***** και ταππα :)

φιλε εγω με δικεσ μου χαρτουτσιεσ ταππο 10αρι τσιοκ 4 ωσ τα 30μ πεφτουν οποσ τη μαππα ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”