Φυσιγγια για SILMA
- Pathfinder
Φυσιγγια για SILMA
Γεια σας φιλοι.Ειμαι λιο απελπισμενος με τα φυσιγγια μου για κυνηγι τζιηκλας .Ενω ειμαι πανω στα πουλια γιατι εχω καποια σχετικη επιτυχια 60-70% αυτα τις περισσοτερες φορες ειναι αιματωμενα η πεφτουν κουτσοφτερα και κατσε γυρευκε τα μες τα αμπελια.εν κριμα να τα τρων οι αλλουποι και οι κουφαες.Δοκιμασα olympia k victory tordo k alodola 32gr k 28gr.Δοκιμασα olympia k victory skeet 32gr k 28gr.Το ιδιο αποτελεσμα.Καποτε για να ειμαι ειλικρινης εττουμπαρισκαν με τραινο στα 35+ μετρα και αλλες στα 20 μετρα κουτσοφτερα.Δοκιμασα τσοκ 5-4 , 4-3.Το οπλο ειναι ενα silma 30" 18.4. Εχει καποιος το ιδιο;κατι που του δουλευκει καλα;ωρα;θελω 2 φυσιγγια ατε 3 να σπασει πετρα που δεν το κανω συνηθως.κατι για πρωι και για υστερα στον ηλιο.δεν κυνηγω σε πυκνερκα.καποιος κατι;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- virtualgreek
- Moderator
Re: Φυσιγγια για SILMA
Pathfinder έγραψε:Γεια σας φιλοι.Ειμαι λιο απελπισμενος με τα φυσιγγια μου για κυνηγι τζιηκλας .Ενω ειμαι πανω στα πουλια γιατι εχω καποια σχετικη επιτυχια 60-70% αυτα τις περισσοτερες φορες ειναι αιματωμενα η πεφτουν κουτσοφτερα και κατσε γυρευκε τα μες τα αμπελια.εν κριμα να τα τρων οι αλλουποι και οι κουφαες.Δοκιμασα olympia k victory tordo k alodola 32gr k 28gr.Δοκιμασα olympia k victory skeet 32gr k 28gr.Το ιδιο αποτελεσμα.Καποτε για να ειμαι ειλικρινης εττουμπαρισκαν με τραινο στα 35+ μετρα και αλλες στα 20 μετρα κουτσοφτερα.Δοκιμασα τσοκ 5-4 , 4-3.Το οπλο ειναι ενα silma 30" 18.4. Εχει καποιος το ιδιο;κατι που του δουλευκει καλα;ωρα;θελω 2 φυσιγγια ατε 3 να σπασει πετρα που δεν το κανω συνηθως.κατι για πρωι και για υστερα στον ηλιο.δεν κυνηγω σε πυκνερκα.καποιος κατι;
Εάν έχεις 60-70% επιτυχία στις τσίκλες τίποτε μην αλλάξεις....
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Breda Pegaso
Για να πεφτει στα 20 μετρα κουτσοφτερη δεν εισαι καλα πανω της.
Οτι τσιοκ και να εχεις στα 20 μετρα γινεται πατσιαουρι!

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
SAGA EXPORT 32 GR NO.9 ALL DAY
VICTORY LUCKY SHOT 33.5 NO.9 PROI
VICTORY LUCKY SHOT 33.5 NO.9 PROI
- Pathfinder
- spyrosspyrou851
Θα πω το ποίημα μου που λαλώ πάντα
:
Victory Concorde 31 gr *9 για το πρωί
Victory Rocket 29 gr *9 άμαν φκει το ηλιούιν/αερούι.

Victory Concorde 31 gr *9 για το πρωί
Victory Rocket 29 gr *9 άμαν φκει το ηλιούιν/αερούι.
- Pathfinder
Re: Re: Φυσιγγια για SILMA
Εν νομιζω να γινεται πατσιαουρι στα 20 μετρα με 5***** και ταππαBreda Pegaso έγραψε:Για να πεφτει στα 20 μετρα κουτσοφτερη δεν εισαι καλα πανω της.

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Breda Pegaso
OK δεν θα προσπαθησω να σε πεισω...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Pathfinder
Συγνωμη φιλε αν ακουστηκε λιο ειρωνικο το σχολιο αλλα καμια σχεση πιστεψε με:) απλα επειδη ετυχε κ επιασα λιες σε πιο μικρες αποστασεις 15-20 μετρων για αυτο
-
- Full Member
Re: Re: Φυσιγγια για SILMA
Pathfinder έγραψε:Εν νομιζω να γινεται πατσιαουρι στα 20 μετρα με 5***** και ταππαBreda Pegaso έγραψε:Για να πεφτει στα 20 μετρα κουτσοφτερη δεν εισαι καλα πανω της.
φιλε εγω με δικεσ μου χαρτουτσιεσ ταππο 10αρι τσιοκ 4 ωσ τα 30μ πεφτουν οποσ τη μαππα