Φυσίγγια για Baikal IZH-27m
-
- Full Member
Φυσίγγια για Baikal IZH-27m
Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο
-
- Full Member
Re: Φυσιγγια για baikal izh-27m
HunterCY έγραψε:Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο
πρωι πεξε κιλλερ 12νο 32γρ υστερα που να πυροσι πεξε 32γρ σκεετ 9νο την κιτρινη τησ βικτορυ
- giorgos80
οι ρε φιλε επηες κ επιασες οπλο που εννε καλα τα μεταλλα του και εν σκοτωνει αλλαξε το γληορα.οτι κ να του βαλεις εν σαν να συρνεις ασιεροHunterCY έγραψε:Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
-
- Full Member
RC S4 ΠΡΑΣΙΝΗ 33ΓΡ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΞΕ ΤΟ ΑΦΟΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣHunterCY έγραψε:Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο

-
- Full Member
φιλε μην λαλεις πελλαρες εχω το ιδιο οπλο και μια χαρα σκοτωνει τελειο οπλο για τα λεφτα του! και αν δεν πιστευεις σταθου στα 100 μετρα να σε πεξω να δεις οτι σκοτωνειgiorgos80 έγραψε:οι ρε φιλε επηες κ επιασες οπλο που εννε καλα τα μεταλλα του και εν σκοτωνει αλλαξε το γληορα.οτι κ να του βαλεις εν σαν να συρνεις ασιεροHunterCY έγραψε:Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο

-
- Full Member
Καλα ρε γιοργο αφου εχουμε ακριβοσ το ιδιο οπλο με τσινο που εβαλεσ στι φοτο λαλεις εν σκοτονει τσε τουτο οτι το οπλο εν εσκοτονει ε πελλαρες εσιει οπλο που ενε σκοτωνει το οπλο εξαρτατε που το πιος το κρατει αν εσκοτονει. Φιλικα παντα
- spyrosspyrou851
Φίλε μου θα σου προτείνω τες ίδιες που παίζω εγώ τζιαι ο παρέας μου ο οποίος έχει το ίδιο όπλο με σένα. Για το πρωί 31 γρ Victory Concorde *9.
Άμαν ξημερώσει/ήλιο/αερούι εγώ παίζω την 29 Victory Rocket *9, το ίδιο τζιαι ο φίλος μου τζιαι κάποτε τζιαι την Mirage 30 gr * 9.
Άμαν ξημερώσει/ήλιο/αερούι εγώ παίζω την 29 Victory Rocket *9, το ίδιο τζιαι ο φίλος μου τζιαι κάποτε τζιαι την Mirage 30 gr * 9.
- giorgos80
Ειπα να καμω λιο τρολλ ρεHunterCY έγραψε:Καλα ρε γιοργο αφου εχουμε ακριβοσ το ιδιο οπλο με τσινο που εβαλεσ στι φοτο λαλεις εν σκοτονει τσε τουτο οτι το οπλο εν εσκοτονει ε πελλαρες εσιει οπλο που ενε σκοτωνει το οπλο εξαρτατε που το πιος το κρατει αν εσκοτονει. Φιλικα παντα

Εβαρεθηκα να ακουω για χαρτουτσιες του βορκα της υγρασιας της ξηρασιας και οτι αλλο μας κατεβει .αφου αμα καμει μπαμ το καψουλι η χαρτουτσια σκοτωνει.το θεμα ειναι να καταλαβει ο κυπραιος ποτε εν να βαλει χαρτουτσια με πιστονακι ,ποτε με ταππα ,το τσιοκ που να επιλεξει αναλογα με το τοπο και το σωστο μεγεθος σκαγιου αναλογα με το θηραμα.
κοινως για το συγκεκριμενο οπλο εγω βαλλω οτι να 'ναι κυριως κυπριακα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Αγαπητέ φίλε, δωστε μας τις αναγκαίες πληροφορίες για το όπλο σας.HunterCY έγραψε:Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο
Μήκος θαλάμης
Διάμετρος αυλου
Τσοκ
Μήκος κάννης
Σφραγίδες δοκιμης.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- RELOADER S
- Full Member
Tήν concorde 31 μπλέ τήν δοκίμασες σε ν.10?spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε μου θα σου προτείνω τες ίδιες που παίζω εγώ τζιαι ο παρέας μου ο οποίος έχει το ίδιο όπλο με σένα. Για το πρωί 31 γρ Victory Concorde *9.