Φυσίγγια για Baikal IZH-27m

Απάντηση
HunterCY
Full Member

Φυσίγγια για Baikal IZH-27m

Δημοσίευση από HunterCY »

Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο
nike powder
Full Member

Re: Φυσιγγια για baikal izh-27m

Δημοσίευση από nike powder »

HunterCY έγραψε:Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο

πρωι πεξε κιλλερ 12νο 32γρ υστερα που να πυροσι πεξε 32γρ σκεετ 9νο την κιτρινη τησ βικτορυ
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

HunterCY έγραψε:Συναδελφοι καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου το αγορασα πριν 3 εβδομαδες θελω καποιος που εχει το ιδιον οπλο να μου προτινει φυσιγγια για τσικλα για πρωι και για μετα που πειρωνει λιο
οι ρε φιλε επηες κ επιασες οπλο που εννε καλα τα μεταλλα του και εν σκοτωνει αλλαξε το γληορα.οτι κ να του βαλεις εν σαν να συρνεις ασιερο :roll:
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

RC S4 ΠΡΑΣΙΝΗ 33ΓΡ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΞΕ ΤΟ ΑΦΟΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ;)
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

giorgos80 έγραψε:
οι ρε φιλε επηες κ επιασες οπλο που εννε καλα τα μεταλλα του και εν σκοτωνει αλλαξε το γληορα.οτι κ να του βαλεις εν σαν να συρνεις ασιερο :roll:
φιλε μην λαλεις πελλαρες εχω το ιδιο οπλο και μια χαρα σκοτωνει τελειο οπλο για τα λεφτα του! και αν δεν πιστευεις σταθου στα 100 μετρα να σε πεξω να δεις οτι σκοτωνει ;)
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

Καλα ρε γιοργο αφου εχουμε ακριβοσ το ιδιο οπλο με τσινο που εβαλεσ στι φοτο λαλεις εν σκοτονει τσε τουτο οτι το οπλο εν εσκοτονει ε πελλαρες εσιει οπλο που ενε σκοτωνει το οπλο εξαρτατε που το πιος το κρατει αν εσκοτονει. Φιλικα παντα
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Φίλε μου θα σου προτείνω τες ίδιες που παίζω εγώ τζιαι ο παρέας μου ο οποίος έχει το ίδιο όπλο με σένα. Για το πρωί 31 γρ Victory Concorde *9.

Άμαν ξημερώσει/ήλιο/αερούι εγώ παίζω την 29 Victory Rocket *9, το ίδιο τζιαι ο φίλος μου τζιαι κάποτε τζιαι την Mirage 30 gr * 9.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

HunterCY έγραψε:Καλα ρε γιοργο αφου εχουμε ακριβοσ το ιδιο οπλο με τσινο που εβαλεσ στι φοτο λαλεις εν σκοτονει τσε τουτο οτι το οπλο εν εσκοτονει ε πελλαρες εσιει οπλο που ενε σκοτωνει το οπλο εξαρτατε που το πιος το κρατει αν εσκοτονει. Φιλικα παντα
Ειπα να καμω λιο τρολλ ρε :mrgreen: :mrgreen:
Εβαρεθηκα να ακουω για χαρτουτσιες του βορκα της υγρασιας της ξηρασιας και οτι αλλο μας κατεβει .αφου αμα καμει μπαμ το καψουλι η χαρτουτσια σκοτωνει.το θεμα ειναι να καταλαβει ο κυπραιος ποτε εν να βαλει χαρτουτσια με πιστονακι ,ποτε με ταππα ,το τσιοκ που να επιλεξει αναλογα με το τοπο και το σωστο μεγεθος σκαγιου αναλογα με το θηραμα.
κοινως για το συγκεκριμενο οπλο εγω βαλλω οτι να 'ναι κυριως κυπριακα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Αγαπητέ φίλε, δωστε μας τις αναγκαίες πληροφορίες για το όπλο σας.
Μήκος θαλάμης
Διάμετρος αυλου
Τσοκ
Μήκος κάννης
Σφραγίδες δοκιμης.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε μου θα σου προτείνω τες ίδιες που παίζω εγώ τζιαι ο παρέας μου ο οποίος έχει το ίδιο όπλο με σένα. Για το πρωί 31 γρ Victory Concorde *9.

Άμαν ξημερώσει/ήλιο/αερούι εγώ παίζω την 29 Victory Rocket *9, το ίδιο τζιαι ο φίλος μου τζιαι κάποτε τζιαι την Mirage 30 gr * 9.
Tήν concorde 31 μπλέ τήν δοκίμασες σε ν.10?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”