φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
pant
Full Member

Re: φυσιγκια για φασσα

Δημοσίευση από pant »

Γειά σας παιδιά,

Πράγματι φίλε Mr F3 όσον αφορά τα Browning έχεις απόλυτο δίκαιο. Ούτε και εγώ θα αγόραζα το 525 , γιατί δεν μου φαίνεται τόσο ποιοτικό όσο οι προκατόχοι του. Και όμως δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω μέχρι αποδείξεως , ούτε και μπορώ να τα κατηγωρήσω για οτιδήποτε. Ο χρόνος θα δείξει . Πίστεψε με ότι και το MIROKU 9000 το 1990 δεν θεωρείτο τότε τόσο καλό, όσο τώρα. Το ίδιο αμφισβητίσημο ήταν όταν προτωεμφανήστηκε και το BERETTA 682.
Τότε νεαρός κυνηγός (φοιτητής ακόμα) ήμουν στο ψάξιμό και είχα δεί θυμούμε ότι κυκλοφορούσε τότε λεπτομερώς και ενδελεχώς.

Χαιρετώ,
Παντελής
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

ρε παιδεια με πια κριτηρια κρινουμαι ενα πιοτικο οπλο? γιατι για μενα ενα b525 να ειναι αρκετα πιοτικο ενω για καπιο αλλον να ειναι ενα χολαντ & χολαντ.οτι πληρωσεις παιρνης. μπορη τα παλια οπλα να ηταν πιο ανθετικα αλλα τα σημερινα αποτι λενε ειναι βλητικα καλητερα . η πιοτητα ειναι παντα με το ποσα δεινης.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ TOPIC ΕΙΝΑΙ ´ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΦΑΣΣΆ´.
ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟ topic ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
The best there is
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Σαν νέος στο forum σας χαιρετώ όλους και σας συγχαίρω για τα χρήσιμα posts σας.
Φέτος θα κυνηγίσω για πρώτη φορά Φάσσα το καλοκαίρι με καινούργιο όπλο και θα ήθελα τις προτάσεις σας για φυσίγγια. Το όπλο μου έιναι Β525 Hunter Light Advance.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

φιλε καλως ηρθες στην παρε μας

δεν εχω το ιδιο οπλο αλλα ειχα το 525 κυνηγετικο η διαφορα ειναι στο βαρος

καπιο 30γρ vicoty mirage -η rocket 29 αλλα και καπιο 28γρ φυσιγκι κανει πιστεβω για τετιο καιρο
το πρωι αν εχει καπος υγρασια μπορεις να ριξεις και 31-32
μπορει επισεις να του τεριαζουν και φυσιγκια της olympia η extra με πανω κατω τα ιδιο βαρος γομωσεων νμζ...

φυσικα το καλυτερο φυσιγκι θα το ανακαλιψεις μονος σου με τον καιρο και τις δοκιμες,ακομα και το ιδιο οπλο να εχει καπιος πολλες φορες μπορει να μην τους τεριαζουν τα ιδια φυσιγκια για πααρα πολλους λογους.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

δοκιμασε φιλε olympia quick 30 no 5 gia kai extra baby 28,5 no 6 για μετα τις 8. για το πρωι σου συστινω victory 31 gr no 6,7 ή kai rocket 29 no 6. νομιζω θα εισαι ικανοποιημενος. Μην δοκιμασεις πανω απο 31γρ.

σε σημερινες δοκιμες και μετα τις 6 το απογευμα στο σκοπευτιριο τα φυσιγγια που δοκιμασαμε με σπορτινγ οπλα πανο απο 32 γρ ειχαν ανιποφορο λακτισμα και οχι καλα σπασιματα αφου οι κατανομες χαλουσαν.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Επειδή ξεφύγαμε λίγο απο το θέμα άνοιξα νέο στο section κυνηγετικά όπλα.

ο τιτλος είναι browning - miroku. Συνεπώς φίλοι καλό είναι τις συζητήσεις μας σχετικά με αυτό το ενδιαφέρον θέμα να τις συνεχίσουμε εκεί και να αφήσουμε αυτό αυτούσιο για φυσίγγια για φάσσα.
makis
Full Member

Δημοσίευση από makis »

Παιδκια καλημερα ειδα την σιζιτησει και δεν μπορω να μην κανω σχολιο.
Αν δεν ειμαστε πανω στο θηραμα οτι και να ριξομε τα ποθλια θα ινε στον αερα.
Πανω απο ολα σωστη επομισει ελεαν μου ολοι και εγω δεν ακοθγα κανενα μεχρι που ειδα ενα φιλο μου και προσπαθισα να τον μιμιθο και με ειδε ο φιλος μου και ιρτε κοντα μου και εδειξε μου απο εκεινη την μερα καταλαβα πςσ πρεπει να κηνηγο..
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

τελικα για του λογου του αληθες ποια φυσιγγια σας αρεσαν την κυριακη?

προσωπικα χτυπησα δυο πουλια με λαμπρο κλασσικ 32 γρ νο 7 και ενα με challenger game 28 νο 7 και τα τρια σεκκα. ο συνκυνηγος μου εκανε 2 πουλια με βικτορυ μοβ 31 γρ νο 6 σε μεγαλη αποσταση με πολυ καλο σκοτωμα. ολα τα πουλια μετα τις 9 μεσα στο λιοπιρι.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

file Kupro ego emeina polu efxaristimenos me tin Super Trap Olympia 32g 7.5no. xwris polli laxtisma kai grigori.
5/5 poulia
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”