ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απάντηση
savvis25
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από savvis25 »

Ευχαριστώ. Μήπως είναι ατσαλινα σκάγια;;
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

titosblaser έγραψε:
SAM_0101.JPG
respect :twisted:
Φίλε μου, ερώτηση!..
Η gem35 σε τι τζαιρό κόφκει; Επειδή έπεξα έναν αρκοπέρτικο διπλόραχο που τα 6 μέτρα στο σήκωμα μέστο κώλο τζαι εξηκάπνησε που λαλεί ο λόος, έφαε 28 σκάγια!!! Τζαι έπαισε τζαι εφτεροπέταν με πολλή μανία για κάμποσα δευτερόλεπτα όσπου τζαι εσκότωσα το (λαιμο) να σταματήσει..φαντάστου πόσο πολλά δεν έκοψε η χαρτούτσια! Τί έφτεξε;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά,
Αναστάσης
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

περδικι εχτεσ στα 30-35 μετρα με 9 νουμερο σκαι τσιοκ 1 επεσε οποσ την μαππα
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

λαος εχτες στα 20 μετρα με φουσιεκκι victory 35 gr να πορτοκλοτσα τζιε να κλει με χτυπημα μεσα στα πλευρα να φει χωρισ να τον παρο χαπαρι !!
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

nike powder έγραψε:περδικι εχτεσ στα 30-35 μετρα με 9 νουμερο σκαι τσιοκ 1 επεσε οποσ την μαππα
Mέν μας πείς οτι ήταν τζιαί γεμωσιά !!!Αποκλείεται!!!
nike powder
Full Member

RELOADER S έγραψε:
nike powder έγραψε:περδικι εχτεσ στα 30-35 μετρα με 9 νουμερο σκαι τσιοκ 1 επεσε οποσ την μαππα

me to gm3 1.55*32 no9 evalates giati epeza tzikles
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

nike powder έγραψε:
RELOADER S έγραψε:

me to gm3 1.55*32 no9 evalates giati epeza tzikles
Πρέπει να'χεις τότε πεντασταδιακή .Αλλοιώς δέν εξηγείται.
nike powder
Full Member

ενοησ τη μιχανη? εχω την μεκ 9000 και γεμονο με καλυκεσ ψιμολοφιτι που εν θελουν ρεαλισμα
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

nike powder έγραψε:ενοησ τη μιχανη? εχω την μεκ 9000 και γεμονο με καλυκεσ ψιμολοφιτι που εν θελουν ρεαλισμα
Η ερώτηση μου σκοπό είχε να διαλύσουμε μύθους ότι γιά να κάνεις καλό φυσίγγι χρειάζεσαι 'εργοστάσιο'.
Εχτές με την psb2 1.80x34.5 n.7 ενα περδίκι στά 35-37μ 'επέταξεντο'.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

RELOADER S έγραψε:
nike powder έγραψε:ενοησ τη μιχανη? εχω την μεκ 9000 και γεμονο με καλυκεσ ψιμολοφιτι που εν θελουν ρεαλισμα
Η ερώτηση μου σκοπό είχε να διαλύσουμε μύθους ότι γιά να κάνεις καλό φυσίγγι χρειάζεσαι 'εργοστάσιο'.
Εχτές με την psb2 1.80x34.5 n.7 ενα περδίκι στά 35-37μ 'επέταξεντο'.
Κάνεις δεν είπε τέτοιο πράγμα , απλά δεν είναι αυτό που βάζεις μέσα στα φυσίγγια που το κάνει κάλο άλλα και το κλείσιμο, γιατί τότε τα εργοστάσιά έχουν 5 σταδιακές μηχανές για πιο ομαλό κλείσιμο για να φαίνονται όμορφα? όχι φυσικά, εγώ με τα 5 στάδιά που κατέχω είδα τρομερή διάφορα στες κατανομές, 3 όπλα την Κυριακή πήραμε 14 περδικια με φυσίγγια αποκλειστικά δικά μου και όλα ακαριαία και με φυσίγγια κλεισμένα σε 5 στάδια δεν είναι τυχαίο.. τα 5 στάδιά όπως και να έχει κατά την άποψή μου χρειάζονται έχει άλλα άτομα που αρέσκονται σε χάραγμα ρέλιασμα εγώ όμως δεν έμεινα εκεί και απέδωσε. Και τονίζω δεν σημένη πως αν δεν έχεις 5 στάδιά δεν κάνεις καλά φυσίγγια άπλα το ποσοστό επιτυχίας να πετύχεις ένα κάλο φυσίγγιο είναι πιο χαμηλό γιατί άπλα δεν ορίζεις πλέον τον τρόπο ξερελιασματος του φυσίγγιο. επίσης να αναφέρω και κάτι ακόμα, τα φυσίγγια με λακκούβα στο αστέρι είναι άκρος επικίνδυνα γιατί δεν θα γίνει σωστή καύση και μπορεί να σου ανοιξη το όπλο(ρώτησα οπλουργο εν εκατεβηκε που τον νου μου)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”