Victory Vs Olympia

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από kypros »

nature έγραψε:
AU-79 έγραψε:Κυπρο εν ηξερω αν ειμαι λαθος αλλα στην percorso caccia δεν αιναι μονο στην παρτιδα με αναμεικτα σκαγια 4+6 που αλλαξε η πυριτιδα?
Η percorsso άλλαξε γιατί το ζήτησε ο αντιπρόσωπος στη Κύπρο απο την Nobel. Εδω και 2 χρόνια δεν βρήκα με Tecna. Ήταν το αγαπημένο μου οικονομικό φυσσίγγι. Στη 4+6 τουλάχιστο το γράφει έξω ΣΤΟ κουτί ότι είναι με Α0.
Αν πεις του αντιπρωσοπου να σου δοσει φετινη με τεκνα θα σου δοσει. Τις εχει ξεχωριστα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Breda Pegaso έγραψε:Πε μας και την τιμη! :lol:
Μπαμ και ευρώ :D !!!! Αλλά ΟΚ δεν ρίχνω πάνω απο ένα πακέτο ανα σεζόν. Τηχρησιμοποιώ στο λαγό και μερικές φορές όταν παω για φάσσες.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Για λαγο οκ εν μετρημενες. Αλλα για περτικο οπως λαλει και ο Κυπρος εν να προτιμουμε να τους θωρουμε να πετουν μονο! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

kypros έγραψε:
nature έγραψε:
AU-79 έγραψε:Κυπρο εν ηξερω αν ειμαι λαθος αλλα στην percorso caccia δεν αιναι μονο στην παρτιδα με αναμεικτα σκαγια 4+6 που αλλαξε η πυριτιδα?
Η percorsso άλλαξε γιατί το ζήτησε ο αντιπρόσωπος στη Κύπρο απο την Nobel. Εδω και 2 χρόνια δεν βρήκα με Tecna. Ήταν το αγαπημένο μου οικονομικό φυσσίγγι. Στη 4+6 τουλάχιστο το γράφει έξω ΣΤΟ κουτί ότι είναι με Α0.
Αν πεις του αντιπρωσοπου να σου δοσει φετινη με τεκνα θα σου δοσει. Τις εχει ξεχωριστα
Κύπρο για αυτό το λόγο πήγα φέτος πριν το κυνήγι απο το κατάστημα στη Τσερίου αν και μένω Λέμεσό, του είπα τι έπαθα πέρσι και μου λει αυτές είναι φετινές και είναι με TECNA. Πάω σπίτι, ανοίγω μια πάλι με Α1. Είχα κάνει και post πριν το κυνηγι που έγραψα αυτό το περιστατικό. Αν έχεις καμια σπίτι σου άνοιξε και πες μας. Μακάρι να την έφεραν με tecna όπως είναι σε όλο το κόσμο.
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

nature έγραψε:

Τι να πω...μασσιαλα του αντιπροσωπου για τους πειραματισμους του.Την super caccia εδω και 3 χρονια περιπου που την χρησιμοποιω δεν ειδα κατι που να με προβληματισει αντιθετως δεν την αλλαζω οπως επισης και την pm40 το μονο που ειδα φετος μαλλον προσεξα φετος ειναι οτι η καννη μου χτιτσιο σαν πως και επαιζα 2gr του 410 και μια απαισια μυρωθκια. Σε μια συζητηση που ειχαμε στες αρχες για το ιδιο μου ερωτημα μου ειχαν πει οτι ειναι λογω του οτι η πυρητιδα ειναι διβασικη!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

File nature πρεπει να πας στο αλλο καταστημα που τις ξεχωριζουν πιες ειναι φετινες!

Εχω φετινες και ανοιξα και ειναι τεκνα.

Εδωσα και στο ανθυμο και επεξε αρκετα περδικια που το μιλι!!! Οσπου το θωρεις πεφτει!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Έγινε Κύπρο ευχαριστώ για τη πληροφορία. Αν και είπα τέρμα εν θα ασχοληθώ ξανά μετα απο αυτό που έπαθα πέρσι θα τις αναζητήσω πάλι τον Οκτώμβρη. Βέβαια τούτη τη φορά θα ανοίξω μια πριν φύγω απο το κατάστημα :D . Πολλά ισοροπημένο φυσίγγιο και δύσκολα να μην δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εισαγωγέα στην ουσία και όχι στο φυσίγγι.
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

solon loyka έγραψε:ΑΘΝΙΜΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΑΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ......ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΚΑΓΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ(ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΑΧΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΟΥ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ.....ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΕ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ... ΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ.... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ....ΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ....ΤΙ,ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ....ΕΛΕΟΣ
ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ν6 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΕΝΑ 293 ΣΤΟ ΑΛΛΟ 329 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ 352,
ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ....

ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ......ΕΛΕΝΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ...Ε-ΛΕ-ΝΧΟΣ

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΣΤ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ.... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ....ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕΞΕ ΣΟΛΩΝ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ.....Ε ΜΑ ΩΣ ΠΟΣΩ.....ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .... ΕΜΕΙΣ!!!!!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ!!!!!!!!
Γεια σε ολους τους φιλους του φορουμ!
Παρακολουθώ αυτη την συζήτηση με ενδιαφερον και περιμένω να δω που θα καταλήξει!
Φιλε solon loyka ,και οι τρεις πυρίτιδες που εχεις βαλει στην φωτογραφία ειναι Α0.Ξεκινηνοντας απο την παλια
δεξιά προς στα αριστερα.Που το ξερω αυτο! Ασχολουμε με την ιδιογομωση πανω απο 17χρονια.Τωρα αν νομιζεις οτι η αλλαγη υλικων στα φυσιγγια που γινετε κατα διαστηματα συμβαίνει μονο στα Κυπριακα φυσίγγια, πιστευω οτι κανεις λαθος.Εχω ανοίξει χιλιάδες φυσίγγια Κυπριακα και εξωτερικά και εχω βρει παρα πολλα εξωτερικα φυσιγγεια με διαφορετικα υλικα(Πυριτιδα,πιστονια καψούλια),πχ Rc,Fiocchi,rottweiler.....
Τα αναφερω αυτα γιατι θελω να καταλήξω στο οτι το θεμα φυσιγγιο ειναι ενα μεγαλο κεφαλαίο αλλα και προσωπικη αντιληψη στο τι εχει αποτελεσμα και τι οχι.
Παρόλο που δεν εχω αγοράσει ποτέ έτοιμο φυσίγγιο παντα υποστηριζω τα Κυπριακα φυσιγγια για ενα μονο λογο!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΊ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
Για το θεμα πιστονι που υπαρχει καποια διαφωνια -ειναι αληθεια οτι δεν εχω ξανα συναντησει πιστονι της B&P στην ασπρη 35γρ.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ωραία συζήτηση παιδιά βλέπω ότι σας προβληματίζει πολλούς το θέμα με τα φυσίγγια αλλα σε αυτό που ηπα και πιο παλιά δεν βρέθηκε κάποιος να μου απάντηση τολυπών θα το ξαναπώ θα δώσω το παράδειγμα τις τσίκλας εγώ κυνηγό μονο την skeet κίτρινη 32g σε οποιες δήποτε συνθήκες και όταν λέω οποιες δήποτε ενός από -7 τρόοδος χιονια αέρας ομίχλη και διαφορα αλλα και μέσα σε θερμοκρασίες κάτω χαμηλά 20βαθμούς κάτω χαμηλά σε ήλιο χωρίς να είχα οποτε δήποτε πρόβλημα και καταλήγω κάπου που έλεγαν και οι παλιοί "ασηιερα" να έχει μέσα αμάν είσαι πάνω του πουλιού ένα πέσει.
EPANIEL POWER
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

APOLLON_1 έγραψε:ωραία συζήτηση παιδιά βλέπω ότι σας προβληματίζει πολλούς το θέμα με τα φυσίγγια αλλα σε αυτό που ηπα και πιο παλιά δεν βρέθηκε κάποιος να μου απάντηση τολυπών θα το ξαναπώ θα δώσω το παράδειγμα τις τσίκλας εγώ κυνηγό μονο την skeet κίτρινη 32g σε οποιες δήποτε συνθήκες και όταν λέω οποιες δήποτε ενός από -7 τρόοδος χιονια αέρας ομίχλη και διαφορα αλλα και μέσα σε θερμοκρασίες κάτω χαμηλά 20βαθμούς κάτω χαμηλά σε ήλιο χωρίς να είχα οποτε δήποτε πρόβλημα και καταλήγω κάπου που έλεγαν και οι παλιοί "ασηιερα" να έχει μέσα αμάν είσαι πάνω του πουλιού ένα πέσει.
Εφόσον εσενα σε καλύπτει αυτο το φυσίγγιο ,τα λογια ειναι περιττά απο εμας. :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”