ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Γιατρός

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από Γιατρός »

chr34 έγραψε::lol: :lol: :lol:
Κάθε θέμα εξελίσσετε σε κινηματογραφική ταινία δράσης.
Από τα ποπ κορν εγώ εποσι€@€&κα
Χαίρομαι που οι συνάδελφοι κυνηγοί τα λένε κανονικά
Να ξυπνήσουμε λίγο και να γίνει και το άθλημα και γνώσης μαζί με άθλησης
Προσωπικά αν είναι 97 ή 87 ή 77 εγώ χστκα
Τα μέλη και οι ανιδιοτελείς άνθρωπο κάνουν ένα φόρουμ
Νάστε όλοι καλά
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:ΑΝΘΙΜΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ.

Αγαπητε Παναγιωτη λυπάμε αλλα το σχολειο μου ηταν ειρωνικο. Περιγραφεις κατι αδυνατο να συμβει με φυσιγγιο Ταπας και τσοκ 4 ( εκτος αν δεν εκτιμισες σωστα την αποσταση 14 μέτρων)
Σαν εισαγωγεας και διανομεας αξιολογων εταιρειων και μαρκων ειναι σημαντικο ν αντιληφθεις οτι η εποχη της "λαφαζανιας" υπερβολης εχει περασει , και ειδικα σ αυτο το φορουμ!!! Επίση το ''στραβωνω και πουλώ" . Στη Κυπρο υπάρχουν αξιόλογοι επαγγελματιες αλλα και χομπιστες (ιδιωγομοτες) που μπορουν ν αντικρουσουν καθε υπερβολη με παραδειγματα. Στο συγκεκριμένο φορουμ θ αντιληφθεις οτι ποσταρουν αριστοι ιδιωγομοτες και ανθρωποι που δοκιμαζουν φυσιγγια , απολυτοι γνωστες του αντικειμενου !!!
Αν εισαι επισκεπτης στο φορουμ αυτο θα καταλάβεις επίση ότι υπαρχουν ανθρωποι ερωτευμενοι με το χομπυ τους και εστω αν ειναι δημοκρατια και δικαιουσε να λές ότι θές , θα πρεπει να εισαι ετοιμος ν αντιμετωπισεις κριτικη απο πολυ μελετημένους ανθρωπους.
Ετσι φιλε αν επιμένεις στο αποτέλεσμα των αρκετα καλων φυσιγγιων που αντιπροσωπεύεις στη Κυπρο μπορεις ειτε να κανεις μια ΖΩΝΤΑΝΗ επιδειξη του φυσιγγιου σου στο σκοπευτηριο για να το επαναλάβεις είτε να καλεσεις ανοικτα αυτους τους ανθρωπους να τους δωσεις δωρεάν να τα δοκιμάσουν και εμεις πρωτοι θα το χειροκροτησουμε , θα το αγορασουμε και θα σου χειροκροτησουμε με απολογιες για την κριτικη!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
ΣΤΟΧΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΣΤΟΧΟΣ »

Anthimos έγραψε:
ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:ΑΝΘΙΜΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ.

Αγαπητε Παναγιωτη λυπάμε αλλα το σχολειο μου ηταν ειρωνικο. Περιγραφεις κατι αδυνατο να συμβει με φυσιγγιο Ταπας και τσοκ 4 ( εκτος αν δεν εκτιμισες σωστα την αποσταση 14 μέτρων)
Σαν εισαγωγεας και διανομεας αξιολογων εταιρειων και μαρκων ειναι σημαντικο ν αντιληφθεις οτι η εποχη της "λαφαζανιας" υπερβολης εχει περασει , και ειδικα σ αυτο το φορουμ!!! Επίση το ''στραβωνω και πουλώ" . Στη Κυπρο υπάρχουν αξιόλογοι επαγγελματιες αλλα και χομπιστες (ιδιωγομοτες) που μπορουν ν αντικρουσουν καθε υπερβολη με παραδειγματα. Στο συγκεκριμένο φορουμ θ αντιληφθεις οτι ποσταρουν αριστοι ιδιωγομοτες και ανθρωποι που δοκιμαζουν φυσιγγια , απολυτοι γνωστες του αντικειμενου !!!
Αν εισαι επισκεπτης στο φορουμ αυτο θα καταλάβεις επίση ότι υπαρχουν ανθρωποι ερωτευμενοι με το χομπυ τους και εστω αν ειναι δημοκρατια και δικαιουσε να λές ότι θές , θα πρεπει να εισαι ετοιμος ν αντιμετωπισεις κριτικη απο πολυ μελετημένους ανθρωπους.
Ετσι φιλε αν επιμένεις στο αποτέλεσμα των αρκετα καλων φυσιγγιων που αντιπροσωπεύεις στη Κυπρο μπορεις ειτε να κανεις μια ΖΩΝΤΑΝΗ επιδειξη του φυσιγγιου σου στο σκοπευτηριο για να το επαναλάβεις είτε να καλεσεις ανοικτα αυτους τους ανθρωπους να τους δωσεις δωρεάν να τα δοκιμάσουν και εμεις πρωτοι θα το χειροκροτησουμε , θα το αγορασουμε και θα σου χειροκροτησουμε με απολογιες για την κριτικη!!!!
Αγαπητε Ανθιμε, ειλικρινα απο εσενα περιμενα, καλυτερη συμπεριφορα.Δεν καταλαβενω γιατι ενας επαγγελματιας,πρεπει οτι γραψει, να ειναι καταδικασμενος.Πως ειααι σιγουρος οτι εχω λαθος???? Ακριβως επειδη ειμαι επαγγελματιας δεν μπορω να δινω ,λαθος στοιχεια. Ουτε νομιζω οτι μπορεις εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος να αμφισβητηση την υπεροχη των φυσιγγιων MAXAM-RIO που αντιπροσωπευω, ετσι και αλλιως σε δοκιμες του forum σας το long range της RIO ,ειχε αριστα αποτελεσματα.

Αλλη φορα σε παρακαλω να εισαι πιο προσεκτικος, και δικαιουσε να σχολιαζεις προιοντα που πρωτα εχεις δοκιμασει.

εαν θελεις ελά στο καταστημα μου, για να σου αποδειξω με στοιχεια ,αυτα που λεω.

Ευχαριστω,

ΠΑΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:
Anthimos έγραψε:

Αγαπητε Ανθιμε, ειλικρινα απο εσενα περιμενα, καλυτερη συμπεριφορα.Δεν καταλαβενω γιατι ενας επαγγελματιας,πρεπει οτι γραψει, να ειναι καταδικασμενος.Πως ειααι σιγουρος οτι εχω λαθος???? Ακριβως επειδη ειμαι επαγγελματιας δεν μπορω να δινω ,λαθος στοιχεια. Ουτε νομιζω οτι μπορεις εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος να αμφισβητηση την υπεροχη των φυσιγγιων MAXAM-RIO που αντιπροσωπευω, ετσι και αλλιως σε δοκιμες του forum σας το long range της RIO ,ειχε αριστα αποτελεσματα.

Αλλη φορα σε παρακαλω να εισαι πιο προσεκτικος, και δικαιουσε να σχολιαζεις προιοντα που πρωτα εχεις δοκιμασει.

εαν θελεις ελά στο καταστημα μου, για να σου αποδειξω με στοιχεια ,αυτα που λεω.

Ευχαριστω,

ΠΑΝΟΣ

Καλε μου φίλε,
Δικαιουμε να αμφισβητησω οτιδηποτε που δεν υποστηριζετε απο αποδειξεις!!! Τι σε κανει σιγουρο οτι δεν έχω ΗΔΗ δοκιμασει τα RIO και τα φυσιγγια που αναφερεις!!
Δικαιουσε να γραφεις ΟΤΙ θελεις ειτε σαν εισαγωγεας ειτε σαν Παναγιωτης αλλα να εισαι ετοιμος ν αντιμετωπισεις καλοπιστη και κακοπιστη κριτικη.
Οι αποδειξεις Παναγιωτη μου στον πινακα οχι στο καταστημα!!! Στις 28 στο σκοπευτηριο της Παρεκκλησιας το περιοδικο διοργανωνει αγωνα φιλανθρωπικου χαρακτηρα. Εισαι ευπροσδεκτος να συμμετεχεις και ν αποδειξεις του λογου του αληθες.
Η προηγουμενη μου δημοσιευση εχει σκοπο να σε προκαλεσει καλοπροαιρετα για ν αποδειξεις τα γραφομενα σου .
Χαιρομαι που εισαι σιγουρος και ειμαι σιγουρος ότι θ αρπαξεις την ευκαιρια.
Παντα ειμαι προσεχτικος και δεν δεχομαι παρενεσεις απο εσενα και τα φυσιγγια που αντιπροσωπευεις τα έχω δοκιμασει!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

ε παιδια αφιστε και κανενα επαγγελματια να μπι στο φορουμ και μην διχνεται με τουσ τροπου σας εγω προσοπικα ειμαι πελατισ του πανου και οτι μ ελεγε μετα απο δοκιμεσ μου ειδα οτι ηταν σοστες γτ οταν καθοδιγισε απο ενα επαγγελματια μελετιμενο δεν βγενεισ εξω. παρακολουθω το φορουμ εχει πολλι καιρο εν καταλαβω γτ τοσες κοντρεσ
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:LOUIS SETTER, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ, ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΟΥ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ , ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΤΟ ΣΥΓΚΙΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
φιλε μου δικαιωμα σου να μην τα αποκαλυπτεις ολα,αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να παραπληροφορεις το κοσμο
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Σπύρο, ο κάθε ένας κρίνεται από τα γραφόμενα του, τι έχουν οι τρόποι των συναδέλφων δηλαδή. Ο καιρός του πίστευε και μη ερεύνα επέρασε. Δεν είδα πουθενά κόντρα, είδα μόνο διαβασμένους συναδέλφους να ζητούν επαλήθευση των αποτελεσμάτων αλλά και να διορθώνουν τις αρκετές ασάφειες που ειπώθηκαν.

Ισχύουν κύριε αυτά που λες απόδειξε το, η πρόσκληση του Άνθιμου είναι ότι καλύτερο. Εναλλακτικά, στείλε στο φίλο Λεύκιο που έκανε τις δοκιμές 5 φυσίγγια να δούμε αν επαληθεύσει τα αποτελέσματα και κλείσε τα στόματα αυτών που αμφισβητούν το αποτέλεσμα (και εγώ το αμφισβητώ).

Από την άλλη αν όντως έτσι είναι με τέτοια διασπορά τι να κυνηγήσεις στη Κύπρο; Μπεκάτσα με 40 γρ; Μην μου γράψει κανένας ότι είναι για λαγό.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Να μιλησω λιο πιο γενικα...

Δυστυχως οι περισσοτεροι καταστηματαρχες-εμποροι-εισαγωγεις δεν ειναι αντικειμενικοι. Πολλες φορες γινονται υπερβολικοι, ειναι απολυτοι στις αποψεις τους, δεν δεχονται τη διαφορετικη γνωμη.

Τα δικα τους προιοντα ειναι τα καλυτερα ασχετως αν σε καποια χρονια αλλαξει ο εισαγωγεας που τοτε δε θα ειναι καλα ή εχαλασαν τα!

Ενας εισαγωγεας μπορει να σου συγκρινει το πιο φτηνο οπλο του εργοστασιου οπλων που αντιπροσωπευει με ενα Holland and Holland και φυσικα το δικο του να ειναι καλυτερο απο το Holland!

Ολα αυτα για χαρην του κερδους.

Επισης οι εισαγωγεις πεζουν ρολο στη κυνηγετικη παιδεια των Κυπριων κυνηγων. Γεμωνουν τα μυαλα του κοσμου με πολλα γραμμαρια φυσιγγια και βολες σε αποστασεις εξωπραγματικες.

Ο κοινος κυνηγος οφειλει να ειναι διαβασμενος.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
PanteraCY
Full Member

Δημοσίευση από PanteraCY »

nature έγραψε:Σπύρο, ο κάθε ένας κρίνεται από τα γραφόμενα του, τι έχουν οι τρόποι των συναδέλφων δηλαδή. Ο καιρός του πίστευε και μη ερεύνα επέρασε. Δεν είδα πουθενά κόντρα, είδα μόνο διαβασμένους συναδέλφους να ζητούν επαλήθευση των αποτελεσμάτων αλλά και να διορθώνουν τις αρκετές ασάφειες που ειπώθηκαν.

Ισχύουν κύριε αυτά που λες απόδειξε το, η πρόσκληση του Άνθιμου είναι ότι καλύτερο. Εναλλακτικά, στείλε στο φίλο Λεύκιο που έκανε τις δοκιμές 5 φυσίγγια να δούμε αν επαληθεύσει τα αποτελέσματα και κλείσε τα στόματα αυτών που αμφισβητούν το αποτέλεσμα (και εγώ το αμφισβητώ).

Από την άλλη αν όντως έτσι είναι με τέτοια διασπορά τι να κυνηγήσεις στη Κύπρο; Μπεκάτσα με 40 γρ; Μην μου γράψει κανένας ότι είναι για λαγό.
+1
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

ε άθυμε προκαλείς πολλά ρε φίλε μπενουμαι ε3αναιπα μεστο φόρουμ να δούμε μια δοκιμι ενα φισσιγγι μια αποπσι σε καποια θέματα σε κάποια προϊόντα που χρησιμοποιούμε. μπενουν καθε τοσο οι αντιπρόσωποι και γιρεφκουμε μια απάντηση τουσ και απαντά καπιος που το φορουν και τα ισοπεδώνει ουλλά. εγω ουτε σκοπευτής ειμαι ουτε συμφέρων έχω και προσφορές πάνω στα φυσίγγια μ για να υποστηρίξω οποιονδήποτε αντιπρόσωπο, αλλα άφιλων να σεβαστώ όλους όσους γράφουν σε αυτό το φόρουμ για οποιωνδήποτε θέμα. αλλα ενα πελλανω γιατι σε αλλα αποτελεσματα αλλων φυσσιγιον σε αλλα ποστ δεν εγινε ετσι κριτικι καλα κυνιγια και οτι θελει ο καθενασ να πεζι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”