ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

XATZIKRIS007 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι νεος κυνηγος και στην πρωτη κυριακη χρησειμοποιησα κατα τις 8.30 φυσσιγια victory rocket 29 gr no 5 kai rc 31 gr no 6 και υπηρχε ενα περδικη καθιστο γυρο στα 8-12 μετρα το επεξα και εφυγε αλλα τα σκαγια πηγαν ολα εκει που ηταν ο στοχος. το πρωι κυνηγουσα με ολιμπια super game 32 gr no 6 kai special Olympia 34 gr no 5 ηταν λιγο ποιο καλα αλλο οταν ξημεροσε αστα!!. κυνηγο με Baikal over under 5-3 chok. γιατι συναιβισαν οι αστοχιες στα καθιστα περδικια??
εν σημάδι να μεν τα παίζεις κάθοντα φίλε ;)
XATZIKRIS007
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

Πανικος Setter έγραψε:φίλε καλωσόρισες , θέλω να σε ρωτήσω κάτι , αυτό που προσπάθησες να κανεις το θεωρείς σωστό ? δηλαδή να κτυπήσεις ένα περδίκι στα 12 μέτρα και μάλιστα καθιστό ? απάντα μου ειλικρινά

οι ρε φιλε αλλα γιατι να μεν το ριφκει ενεν προβλημα????/
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

XATZIKRIS007 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι νεος κυνηγος και στην πρωτη κυριακη χρησειμοποιησα κατα τις 8.30 φυσσιγια victory rocket 29 gr no 5 kai rc 31 gr no 6 και υπηρχε ενα περδικη καθιστο γυρο στα 8-12 μετρα το επεξα και εφυγε αλλα τα σκαγια πηγαν ολα εκει που ηταν ο στοχος. το πρωι κυνηγουσα με ολιμπια super game 32 gr no 6 kai special Olympia 34 gr no 5 ηταν λιγο ποιο καλα αλλο οταν ξημεροσε αστα!!. κυνηγο με Baikal over under 5-3 chok. γιατι συναιβισαν οι αστοχιες στα καθιστα περδικια??

Διότι σε τιμωρεί ο Θεός.
Κανένας κυνηγός δεν πρέπει να κτυπά καθούμενα πουλιά ή θηράματα.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

XATZIKRIS007 έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:φίλε καλωσόρισες , θέλω να σε ρωτήσω κάτι , αυτό που προσπάθησες να κανεις το θεωρείς σωστό ? δηλαδή να κτυπήσεις ένα περδίκι στα 12 μέτρα και μάλιστα καθιστό ? απάντα μου ειλικρινά

Φιλε εν εισαι κεντρο το όπλο εννεν πανω σου!!!
Μεν παιζεις καθοντα εννεν σωστο ....
Πριν 2 εφτομαδες τα πουλλουθκια που τα ηβρες αφου το κυνηγι απαγορευετουν???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
XATZIKRIS007
Full Member

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

Anthimos έγραψε:
XATZIKRIS007 έγραψε:

Φιλε εν εισαι κεντρο το όπλο εννεν πανω σου!!!
Μεν παιζεις καθοντα εννεν σωστο ....
Πριν 2 εφτομαδες τα πουλλουθκια που τα ηβρες αφου το κυνηγι απαγορευετουν???
τριγωνια ρε φιλε!!!
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Φίλε στα 12 μέτρα ό'τι φυσίγγιο και να βάλεις και κτυπήσεις το πουλί, θα πέσει. Σκέφτου λίο την απόσταση 8-12 μέτρα. Άρα το θέμα δεν ήταν τα φυσίγγια αλλά η αστοχία. Φαίνεται εβιάστηκες, επειδή είσαι και νέος κυνηγός, και δεν σημάδεψες σωστα.

Καλύτερα θα ήταν φίλε μου να δίνεις την ευκαιρία στο πουλί να πετάσει και μετά να το σημαδέψεις, έτσι για μια πιο δίκαιη μάχη μεταξύ κυνηγού και θηράματος
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη οσο αφορα την αντημετοπηση των θηραματων δικαια !! πχ να (πυροβολεις των λαων μεσα στην κουτση) του ειναι απλως ντροπη για τον ιδιο των κυνηγο
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

SAM_0101.JPG
respect :twisted:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Dietitian&Nutritionist
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

titosblaser έγραψε:
SAM_0101.JPG
Το...κόκκινο τί φυσίγγιο είναι αν επιτρέπεται;; (Μάρκα, γραμμάρια, σκάγια... Καιρικές συνθήκες που συνηθίζεις να το χρησιμοποιείς...).
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

savvis25 έγραψε:
titosblaser έγραψε:
SAM_0101.JPG
Το...κόκκινο τί φυσίγγιο είναι αν επιτρέπεται;; (Μάρκα, γραμμάρια, σκάγια... Καιρικές συνθήκες που συνηθίζεις να το χρησιμοποιείς...).
32gr tiger rotweil
zesth kai apnoia
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”