ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από kanaris »

Warrior έγραψε:
kanaris έγραψε:
Warrior έγραψε:....και τα δικα μου φυσιγγια
φιλε μου με εμεινα και βλεπω την golden wing σε νουμερο 6 και νευριαζω με τους γαρους που δεν θα την ξαναβγαλουν! η αγαπημενη μου ειναι η νουμερο 7 αλλα δεν θα ελεγα οχι! μου εμεινε ενα πακκεττο 5 νουμερο και θα την παιζω για δευτερη φετος!
Φιλε καναρη μου εμειναν τρια πακετα σε 6 νουμερο και τις προσεχω. Οντως πολυ καλο φυσιγγιο, εχω ακουσει τα καλυτερα και για την superfelt και θα την δοκιμασω σαν αντικαταστατρια της golden wing στο μελλον

Sent from my iPhone using Tapatalk
την superfelt επαιξα την μονο μια χρονια αλλα δεν εχω αποψη γιατι αλλαζα συνεχεια φυσιγγια και ο,τι μου προτειναν το χρησιμοποιουσα. επειδη τοσο η golden wing 34 γρ πρασινη οσο και η 36 γρ κοκκινη σταματησαν να βγαινουν σε 6-7 νουμερο και με απογοητευσαν προσωπικα δεν προκειται να ξανααγορασω φυσιγγια nobel sport. κατεληξα σε αλλες μαρκες. προσωπικη μου αποψη.φετος επαιξα στη φασσα την 34 γρ την πρασινη σε 5 νουμερο και για πρωτη και για δευτερη και ηταν ΦΟΒΕΡΕΣ! τσοκ 4-2
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από Warrior »

Φιλε δεν σταματησαν να βγαινουν στα νουμερα 6 και 7 μονο. Τα φυσιγγια αυτα και το πρασινο και το κοκκινο δεν παραγονται πλεον απο το εργοστασιο, αυτα που υπαρχουν στα καταστηματα ειναι οτι εμεινε απο το στοκ που υπηρχε και για αυτο εμεινε μονο σε χοντρο νουμερο σκαι. Εχω φετος πρασινη ειδα μονο σε 5 νουμερο και κοκκινη σε 4,3,2

cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε warrior νομίζω κατάλαβα το κυνήγι σου ;) για να ειναι τόσο πυκνά φαντάζομαι θα είσαι αρκετά ψηλά. Εκτός του οτι μου αρέσουν και μένα η εξπρές βολές, το άγριο τοπίο με τρελαίνει και δίνει μια άλλη κλάση στο κυνήγι!
Φιλικά,
Αναστάσης
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Warrior έγραψε:Φιλε δεν σταματησαν να βγαινουν στα νουμερα 6 και 7 μονο. Τα φυσιγγια αυτα και το πρασινο και το κοκκινο δεν παραγονται πλεον απο το εργοστασιο, αυτα που υπαρχουν στα καταστηματα ειναι οτι εμεινε απο το στοκ που υπηρχε και για αυτο εμεινε μονο σε χοντρο νουμερο σκαι. Εχω φετος πρασινη ειδα μονο σε 5 νουμερο και κοκκινη σε 4,3,2

file warrior ego vrika se 7 noumero tin prasini fetos, kai ixe kai alla paketta ton 5 noumero
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Τώρα ήρθε και η δική μου ώρα να λαδώσω την αγάπη μου. Βρήκα και την ώρα να αγοράσω το φαγητό της :D , λιγο περισσότερο από το περσινό που ήταν 26 gr (φέτος 28 γραμμάρια) αλλά αυτά είχε η "ψησταριά".
Έχω και κάτι τις από ντόπια περσινή παραγωγή 25 ή 26 γραμμάρια, θα περάσουμε .... :D

Η φώτο του μωρού μου ! Τα άλλα μωρά που τρώσειν παραπάνω φαϊ διαμετρήματος 12, κάμνουν παράπονα αλλά η σειρά τους εν ήρτε ακόμα :lol: Να περιμένουν ως την τζιήκλα :lol: :lol:

Καλά κυνήγια φίλοι !!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
mariosk
Full Member

ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από mariosk »

Εγώ θα ακολουθήσω την περσινή συνταγή. RC White Paper No 7 στην πρώτη και RC Καμουφλάζ Νο 6 στη δεύτερη. Πραγματικά ωραία αποτελέσματα.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

5 fob lievre 36gr no4
5 rottwail HV 36gr no4
2 rottwail pappe 36gr no5
1 chettide 60mtr 36gr (5 χρονων - για να νιωθω και εγω τερας :o )
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

1) a1 1.60*32
2)s4 1.45*32
3)as 1.45*28
4) gm3 1.55*32
5)elley impax 28,5
6)jk1 xarteni i xaki
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

cyprohunter έγραψε:Φίλε warrior νομίζω κατάλαβα το κυνήγι σου ;) για να ειναι τόσο πυκνά φαντάζομαι θα είσαι αρκετά ψηλά. Εκτός του οτι μου αρέσουν και μένα η εξπρές βολές, το άγριο τοπίο με τρελαίνει και δίνει μια άλλη κλάση στο κυνήγι!
Ετσι ακριβως φιλε μου. Δυσκολοι τοποι αλλα η χαρα της καρπωσης ΤΕΡΑΣΤΙΑ παντα με την ιδια εκλεκτη παρεα και σκυλια φερμας......
XATZIKRIS007
Full Member

ΦΥΣΙΓΓΙΑ

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

Γεια σας παιδια ειμαι νεος κυνηγος και στην πρωτη κυριακη χρησειμοποιησα κατα τις 8.30 φυσσιγια victory rocket 29 gr no 5 kai rc 31 gr no 6 και υπηρχε ενα περδικη καθιστο γυρο στα 8-12 μετρα το επεξα και εφυγε αλλα τα σκαγια πηγαν ολα εκει που ηταν ο στοχος. το πρωι κυνηγουσα με ολιμπια super game 32 gr no 6 kai special Olympia 34 gr no 5 ηταν λιγο ποιο καλα αλλο οταν ξημεροσε αστα!!. κυνηγο με Baikal over under 5-3 chok. γιατι συναιβισαν οι αστοχιες στα καθιστα περδικια??
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”