ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
antonis13
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από antonis13 »

Απίθανος 78 έγραψε:1.50 ×30 φιλε αφηστην ετσι με cx2000 οπως ειπε και ο μαριος το εργοστασιακο φυσιγγι που υπαρχει εδουλευκα το πολλα.
Αν παεις 32γρ καμε την 1.55.
Ok φιλε. Θα την αφήσω 1,50 χ 30 και βλεπουμε
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Αντρεα μιλας για τις συγκεκριμενες πυριτιδες οτι πρεπει να αφαιρεσεις τον αερα πριν να κλεισεις? Γιατι εγω δεν συμπιεζω τον αερα παρα μονο με το γ σταδιο. Επισεις να υπολογισω και το αλλο που μου ειπες τις προαλλες οτι υπολογιζουμε το κλεισιμο βαση του εχ που εχουμε πριν την στατικη πιεση. Ισχυει και για την tecnaN ή πρεπει να κανεις υπολογισμο μετα την στατικη για αυτη?
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

andreas78 έγραψε:
antonis13 έγραψε:Πρίν αρχίσεις, βάλε μια κάποια συμπίεση στην στήλη σκαγιών για να κατέβει η πυρίτιδα η οποία τυγχάνει να ειναι αρκετά συμπιέσιμη, νομίζω και χωρις να ειμαι σίγουρος πως, χαλαρά θα έχεις περι τα ~10,5χιλ κενό και μετά την συμπίεση θα κατέβεις περι τα ~+12χιλ.
Αντρέα να ρωτήσω... όταν λέμε πως έχουμε 11χιλ. ελευθερου χώρου σε μια συνταγή εννοούμε χωρίς συμπίεση στα σκάγια? Εγώ έτσι μετρούσα τον ελεύθερο χώρο μέχρι τώρα! Πρέπει πάντα να συμπιέζουμε τη στήλη των σκαγιών? και πως γίνεται αυτό? Υπάρχει ειδικό αξεσουάρ ή με μια χάρτινη τάππα π.χ..? Επίσης όταν λέμε να ασκήσουμε πίεση 2-3 κιλά για παράδειγμα σε μια πυρίτιδα που σηκώνει συμπίεση, αυτό γίνεται με την άσκηση πίεσης στο βύσμα όταν αυτό μπαίνει πάνω από την πυρίτιδα ή με την άσκηση πίεσης πάνω στην στήλη των σκαγιών ή και με τους δύο τρόπους?
Καλησπέρα Αντώνη,
Όλες οι πυρίτιδες θέλουν συμπίεση αλλά λίγες ειναι αυτες που αλλάζει η ογκομετρία τους κατα την συμπίεση.
Συνέχισε οπως εκανες μέχρι τωρα, απλά σε πυρίτιδες όπως η Τέκνα ή πυρίτιδες της B&P χρειάζεται να λαμβάνεις υπόψη την διαφορά που θα προκύψει απο την συμπίεση η οποία σε αυτές θα πρέπει να ειναι λόγο μεγαλύτερη. Οταν μετρούμε το κενό λέγοντας "χαλαρά", θα πρέπει πάντα πρώτα να εχουμε αφαιρέσει όλο τον αέρα που υπήρχε μεσα στην πυρίτιδα κατα την τοποθέτηση του βύσματος.
Εγω συμπιέζω την στήλη σκαγιων.[/quote]

Καλημέρα Χάρη,
Απάντησα το ίδιο και στον Αντώνη.
Απίθανος 78
Full Member

Καλημερα. Αρα στην συγκεκριμενη πυριτιδα θα κλεισουμε μισο χλ κατω απο το ελευθερο που θα μας αφησει μετα την συμπιεση. Αν εισαι στο 11 εχ και με την συμπιεση παεις στα 13 θα κλεισεις στα -12.5. Απλα για να το εμπεδωσω
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Απίθανος 78 έγραψε:Καλημερα. Αρα στην συγκεκριμενη πυριτιδα θα κλεισουμε μισο χλ κατω απο το ελευθερο που θα μας αφησει μετα την συμπιεση. Αν εισαι στο 11 εχ και με την συμπιεση παεις στα 13 θα κλεισεις στα -12.5. Απλα για να το εμπεδωσω
Στο σετάπ με την felt wad, έκλεισα -12,5χιλ..????.. 8-) 8-)
Ο λόγος που το ελέγχουμε είναι για να προσαρμόσουμε ορθά, οι πυρίτιδες που προκαλούν αυτό το φαινόμενο είναι πολύ "ελαστικές", σε αντίθεση με την felt wad και με χρήση βύσματος θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα στο κλείσιμο μας.
Επιπλέον έχουμε πεί οτι δεν κατεβαίνουμε ποτέ, περισσότερο απο 57,5χιλ., αν σε NSI κλείναμε -12,5χιλ., θα φτάναμε στα 56χιλ., τελικό...!!!!!!!
mariosgeo
Full Member

Δημοσίευση από mariosgeo »

Καλημερα σας
686 καλυκες που βρισκουμε?
Λαρνακα η Λευκωσία

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίθανος 78
Full Member

Αν εννοεις καλυκες με καψουλι 686 βρισκεις στον πανικο.
Καλυκες 686 εν εχει
mariosgeo
Full Member

Ne kalikes me 686

mariosgeo
Full Member

Στο Σολωμονιδη βρισκο καλικες με 686 κι gualandi super g?

Απίθανος 78
Full Member

Στο σολωμονιδη βρισκεις οτι πιστονακι θελεις b+p και gualandi. Ταπες φελους κλπ. Καλυκες nsi με 686 και fiocchi με 616. Τωρα αν εχεικαι αλλες μαρκες εν θυμουμαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”