ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Χρυσανθε μου εαν ρωτας για τετοιες αποστασεις για Λαγο σου εχω κατι!Οταν ερθω πισω σε 10 μερες αν θελεις τα λεμε απο κοντα.....μονο για Λαγο ομως,θελουν χρονο να φτιαχτουν!
Καποια στιγμη πριν το μεγαλο κυνηγι θα τα παραθεσω!
Καποια στιγμη πριν το μεγαλο κυνηγι θα τα παραθεσω!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Laurona
Οχι ρε φιλε ρωτησα καθαρα από περιεργια.
Δεν ειμαι ιδιογομωτης να ξερω αλλά μου φαίνεται αδιανόητο ένα φυσιγγι 32 γρ νούμερο δύο να δίνει σωστές κατανομες στις αποστάσεις αυτες.
Κ λεω τα 45-50 μέτρα γιατι πιπ κατω σε καλύπτουν τα νορμάλ φυσιγγια.
Δεν ειμαι ιδιογομωτης να ξερω αλλά μου φαίνεται αδιανόητο ένα φυσιγγι 32 γρ νούμερο δύο να δίνει σωστές κατανομες στις αποστάσεις αυτες.
Κ λεω τα 45-50 μέτρα γιατι πιπ κατω σε καλύπτουν τα νορμάλ φυσιγγια.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πολύ καλά θυμάσαι φίλε Σπύρο! υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι κάνει για έτσι αποστάσειςspyrosspyrou851 έγραψε:Kάπου το επαράκαμαν όμως με τη διαφήμιση του συγκεκριμένου, είδα θυμάμαι διαφήμιση για βολή 80μtroll έγραψε:ζ πλαστ:συμβατικό πιστόνι κλειστού τύπου για μακρινές αποστάσεις![]()

Υπάρχει φυσίγγιο που χτυπά και στα 80μ με άψογες κατανομές (όχι διπλοπίστονη!!) (όχι εργοστασιακό)(και καλά κάνουν που δεν υπάρχει!) αλλά τι θα το κάνεις? φαίνεται το πουλί στα 60+ μέτρα και μπορεί κάποιος να κάνει τέτοια βολή??! ( εκτός από τον κύριο Digweed) Αλλά στην Κύπρο έχουμε ένα θέμα θέλουμε το ''μακρύτερο, το πίο γρήγορο'' ! η άποψη μου είναι μία πέραν τον 45μ, καλύτερα ας πάει στο καλό παρά να το βασανίζω με το να πέσση κουτσόφτερο ή να το τραυματίσω και εκεί που θα κάτσει να πεθάνει και να υπάρχει πιθανότητα να μην το βρω! (Καταρχήν πρέπει να είναι παράνομο κάποιος που πουλά φυσίγγια να διαφημίζει 80+ μέτρα και θέλουμε και κυνηγετική παιδεία !)
(σημ. Άνευ βλάβης τα ως άνω!)

- Anthimos
- Moderator
Αχερκωτης έγραψε:Ανθιμε σε τι συνθηκες ωρες;Anthimos έγραψε:Αχερκωτης έγραψε:Αν καποιος χρησιμοποια τις συγκεκριμενες χαρτουτσιες ας μας γραψει με τι οπλο αυλους κ συνθηκες αν ειναι ευχαριστημενος
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Επαιξα τες εγω περσι ...5 αρι 32 γραμμαρια γκριζο ... Αυλοι 18,7...Τσιοκ 3-1 ...Πολυ ευχαριστημένος!!!
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Φιλε εγω δεν εχω "ωρες" για τα φυσιγγια ...Επειδη συνηθως 2 ειδη πέρνω μαζι μου εχω την απαιτηση ν "αποδιδουν" οτι ωρα μου δωθει ευκαιρια...(Γι αυτο συνηθως επιλεγω διβασικες πυριτιδες και γουσταρω την Techna) Στις λιγες ευκαιριες που ειχα τις 3 εξορμησεις της φασσας τα πλειστα πουλια που πηρα (5) ηταν με αυτο το φυσιγγιο. Τις αγορασα απο περιεργια βασικα. Μακρινες βολες σπανια επιδιωκω. Αν ξιφτερισα και καμια ηταν επειδη εκοφκα πισω λογω της ζεστης και της κουρασης.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Breda Pegaso
Αφου εκοντεψαμε να κινηθουμε λιο.
φυσιγγι φασσας
Α1 1.65 Χ 33.5γρ με καψυλιο 686 - Ζ2Μ 18μμ Σκαι νο 7.
Δοκιμασμενο περσυ εξαιρετικο.
φυσιγγι φασσας
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Φιλε breda μπορεις να το κανεις λιγο πιο αναλυτικο?Breda Pegaso έγραψε:Αφου εκοντεψαμε να κινηθουμε λιο.
φυσιγγι φασσας
Καλυκα, υψος καλυκα, ε.χ, και τελικο?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Breda Pegaso
nsi 68.5 mm κλεισμενο 57.1 mm.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
[emoji106]Breda Pegaso έγραψε:nsi 68.5 mm κλεισμενο 57.1 mm.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk