Οχι φιλε. Ειναι ενα προγραμμα που μου ειπαν τα παιδια εδω που σχεδιαζεις οτι θελεις και τυπωνεται σε α4 διαφανες αυτοκολλητη και μετα τα κοβεις με ψαλιδι και τα κολλας ενα ενα στα φυσιγγια. Ειναι χρονοβορο ομως. Αν θελεις το προγραμμα ειναι το connect lable disigne. Το κατεβαζεις στο pc σου και αρχιζειςAntZak-Beretta έγραψε:Φίλε Απίθανε 78 εξαιρετικά φαίνονται τα φυσίγγια σου. Καλύτερα και από ορισμένα εργοστασιακά. Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Τα γράμματα στον κάλυκα πως τα έγραψες. Έχεις κάποιο μηχάνημα που τα τυπώνεις;Απίθανος 78 έγραψε:Η αλλη διασταση στην ιδιογομωση
Εκαμαμεν τα αλλα ουλλα τζιε εμεινεν η φατσα[emoji4] [emoji4] [emoji4]
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Ευχαριστώ φίλε. Θα το δοκιμάσω. Νάσαι καλά. Εξαιρετικές πάντως οι χαρτούτσιες σου.Απίθανος 78 έγραψε:Οχι φιλε. Ειναι ενα προγραμμα που μου ειπαν τα παιδια εδω που σχεδιαζεις οτι θελεις και τυπωνεται σε α4 διαφανες αυτοκολλητη και μετα τα κοβεις με ψαλιδι και τα κολλας ενα ενα στα φυσιγγια. Ειναι χρονοβορο ομως. Αν θελεις το προγραμμα ειναι το connect lable disigne. Το κατεβαζεις στο pc σου και αρχιζειςAntZak-Beretta έγραψε:Φίλε Απίθανε 78 εξαιρετικά φαίνονται τα φυσίγγια σου. Καλύτερα και από ορισμένα εργοστασιακά. Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Τα γράμματα στον κάλυκα πως τα έγραψες. Έχεις κάποιο μηχάνημα που τα τυπώνεις;Απίθανος 78 έγραψε:Η αλλη διασταση στην ιδιογομωση
Εκαμαμεν τα αλλα ουλλα τζιε εμεινεν η φατσα[emoji4] [emoji4] [emoji4]
-
- Full Member
Ευχαριστω φιλε. Πρωταρης ειμαι. Υπαρχουν πολυ καλυτερες απο τις δικες μου απο αλλα παιδια
-
- Full Member
Ξεχασα να σημειωσω οτι ολα τα ωφειλω στα παιδια του φορουμ εδω μεσα. αν δεν ηταν αυτοι δεν θα εκανα τετοια φυσιγγια και τους ευχαριστω ξαναΑπίθανος 78 έγραψε:Ευχαριστω φιλε. Πρωταρης ειμαι. Υπαρχουν πολυ καλυτερες απο τις δικες μου απο αλλα παιδια
-
- Full Member
Nαι τα παιδά στο forum εβοηθήσαμε τζαι εμένα με τις γνώσεις τουςΑπίθανος 78 έγραψε:Ξεχασα να σημειωσω οτι ολα τα ωφειλω στα παιδια του φορουμ εδω μεσα. αν δεν ηταν αυτοι δεν θα εκανα τετοια φυσιγγια και τους ευχαριστω ξαναΑπίθανος 78 έγραψε:Ευχαριστω φιλε. Πρωταρης ειμαι. Υπαρχουν πολυ καλυτερες απο τις δικες μου απο αλλα παιδια
-
- Full Member
Κανενας???Απίθανος 78 έγραψε:Κοπελλια μεν με κραξετε αλλα μηπως εχει δοκιμασει κανενας σας την κανονικη α1 στα 36γρ και 1.70-1.75? Γιατι διαβαζω οτι την παιρνουν μεχρι εκει και εχει και συνταγες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Breda Pegaso
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
εν πολλυ ρε φιλε.
Αν και εξανακουσα καποιους να τη γεμωνουν.
Τα bar ειναι πολλα.
Πρεπει να ξερεις τι καμνεις πολυ καλα.
Και μονο χειμωνα!!!
Η αποψη μου δεν χρειαζεται να παεις στα 36.
Υπαρχει η Α1 σπεσιαλ και η Α1χ36 δεν ειναι τυχαιο.
Εγω την Α1 που ειναι και η αγαπημενη μου την γεμισα μεχρι 1.70 34γρ με 686. πολυ καλη. για χειμωνα και παλι.
Και για φασσα καλοκαιρι πολυ καλη 1.65 x 33,5 gr με 686. σε nsi.
Δοκιμασμενες!
Τα bar ειναι πολλα.
Και μονο χειμωνα!!!
Εγω την Α1 που ειναι και η αγαπημενη μου την γεμισα μεχρι 1.70 34γρ με 686. πολυ καλη. για χειμωνα και παλι.
Δοκιμασμενες!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Τη συγκεκριμενη την δινει ο χατζιωτης στο βιβλιο του γιαυτο ρωτησα. Την τελευταια σου που ειπες 1.65× 33.5 εκαμνα την κι εγω στην τζιηκλα με ν10. Αντιγραφη εργοστασιακου εκτος το καψιλι. Στην φασσα εν την εδοκιμασα. Με τι σκαι και βυσμα? Και την 34γρ παιζεις την στον περτικο? Εν καλη?Breda Pegaso έγραψε:εν πολλυ ρε φιλε.
Τα bar ειναι πολλα.
Και μονο χειμωνα!!!
Δοκιμασμενες!
- Breda Pegaso
NSI καλυκας 68,5 686
1.65 x33.5 νο7 Z2M 18 mm
κλεισμενο 57 mm. με στροφειo Cortini T3 με βαθος ρελιου 1.8μμ
Και η 1.70 34 με τα ιδια χαρακτηριστικα. εν καλη.
1.65 x33.5 νο7 Z2M 18 mm
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Ευχαριστω φιλεBreda Pegaso έγραψε:NSI καλυκας 68,5 686
1.65 x33.5 νο7 Z2M 18 mm