ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Σε αστέρι δεν θα σε παίρνει η ογκομετρία, ο "D" 24 έχει κατα 2χιλ., περίπου πιο μεγάλο κυάθιο απο τον Aquila 24.
Σε στρογγυλό ρέλι και σε 12/67 στα 32γρ., ναί..!!!!
Σε στρογγυλό ρέλι και σε 12/67 στα 32γρ., ναί..!!!!
Ο καλύτερος συνδιασμός αυτού του βύσματος είναι με SIPE ή S4 στα 31,8-32γρ..!!!
-
- Full Member
Αχχ. Τζιε ειπεν μου στη αρχη να μου δωσει τον aquila τζιε μετα εθυμηθηκε τον d. Εννεν η ακριφκια τους αλλα εν η αποσταση. Εν παση περιπτωση. Για το βαθος ρελιου εχεις απαντηση για το ποτε πρεπει να πηγαινουμε σε πολυ μεγαλο βαθος και ποτε οχι? Ενα παραδειγμα μου το εδωσε ο Κωνσταντινος σχετικα με τα 68.50 και 11χλ κενο με ξεβαθο ρελι. Τιγινεται ομως σε αλλες περιπτωσεις? Ειναι αναλογα με το ποσο κενο εχεις ή παιζουν και αλλα πραματα ρολο οπως πχ σκληροτητα βυσματος και καλυκα?
Σκοπός μας πάντα είναι να έχουμε την απαιτούμενη συμπίεση στο βύσμα, άρα και το βάθος ρελιού είναι ανάλογο στον ελεύθερο χώρο που έχουμε αφήσει.
Σου έχει δώσει απάντηση ο Κώστας επ' αυτού αν ανατρέξεις λίγο πίσω.
-
- Full Member
Ωραια. Με καλυψες. Ευχαριστω φιλε μουandreas78 έγραψε:Σκοπός μας πάντα είναι να έχουμε την απαιτούμενη συμπίεση στο βύσμα, άρα και το βάθος ρελιού είναι ανάλογο στον ελεύθερο χώρο που έχουμε αφήσει.
-
- Full Member
Οχι ρε εσυ και μεταπωλητης. Χαχα. Πηρα απο 100 κομματια απλα για να εχω στις δοκιμες να ξερω ποιος τεριαζει και που. Και την τυχη μου μεσα οι 2 που ηθελα διακαως ηταν ελληψη. Ρεξ και z2m 24 και πηρα στην θεση του τον diamante 24. Φαινεται σκληρος ομως[/quote]
Φιλε χαρη στον πανικο που πηγες?
Φιλε χαρη στον πανικο που πηγες?
-
- Full Member
Φιλε χαρη στον πανικο που πηγες?[/quote]nike powder έγραψε:Οχι ρε εσυ και μεταπωλητης. Χαχα. Πηρα απο 100 κομματια απλα για να εχω στις δοκιμες να ξερω ποιος τεριαζει και που. Και την τυχη μου μεσα οι 2 που ηθελα διακαως ηταν ελληψη. Ρεξ και z2m 24 και πηρα στην θεση του τον diamante 24. Φαινεται σκληρος ομως
Ναι
-
- Full Member
Κοπελλια μεν με κραξετε αλλα μηπως εχει δοκιμασει κανενας σας την κανονικη α1 στα 36γρ και 1.70-1.75? Γιατι διαβαζω οτι την παιρνουν μεχρι εκει και εχει και συνταγες
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Να τελειώσω με κάτι εργασίες και θα τις αναλύσουμε όλες με απαντήσεις φίλοι μου.Λιγο υπομονή!!!Απίθανος 78 έγραψε:Εγω θα περιμενω παντως για τις απαντησεις γιατι με ενδιαφερουν πολυ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Τρείς ερωτήσεις....
1. τι εννοούμε όταν λέμε συμπίεση του βύσματος και ποιο βλητικός παράγοντας επηρεάζεται.?
2. το στροφείο bn2 και το bn2 sp. τι διαφορά έχουν στην αρχιτεκτονικη τους και ποια διαφορά στο προφίλ του ρελιάσματος?
3. το βάθος ρελιάσματος στην περίπτωση χρήσης Γ σταδίου εξαρτάται απο το βάθος στροφείου?
3. οταν τα σκάγια βρίσκονται εντός του πλαστικού κυαθίου ο συντελεστής τριβής με τα τοιχώματα τόσο του δακτυλίου ξερελιάσματος όσο και με την καννη έιναι ό ίδιος με εκείνον της περίπτωσης που τα σκάγια έιναι ελευθερα και δεν περιβάλλονται απο κυάθιο? ο συντελεστής τριβής είναι ανάλογος με το εμβαδόν της επιφάνειας τριβής?
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
Φίλε Απίθανε 78 εξαιρετικά φαίνονται τα φυσίγγια σου. Καλύτερα και από ορισμένα εργοστασιακά. Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Τα γράμματα στον κάλυκα πως τα έγραψες. Έχεις κάποιο μηχάνημα που τα τυπώνεις;Απίθανος 78 έγραψε:Η αλλη διασταση στην ιδιογομωση
Εκαμαμεν τα αλλα ουλλα τζιε εμεινεν η φατσα[emoji4] [emoji4] [emoji4]