ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Ευχαριστω πολυ φιλε Κωνσταντινε. Δεν ξερω γιατι αλλα σταματησε να με ειδοποια για νεα σχολια το φορουμ. Μπηκα να βαλω κατι και το ειδα τυχαια. Εν πασει περιπτωση βρηκα λιγο χρονο και εκανα καποια δοκιμαστικα σετ απ κυριως αντιγραφη απο εσας με καποιες τροποποιησεις και τα παραθετω και αν εχω καπου λαθος ή χριζουν καποιας βελτιωσης ειμαι ολος αυτια. Εγινε χρηση μισης χαραξης με το μαχαιρι της γκαεπ, β σταδιο, γ σταδιο και ρελιασμα με στροφειο γκαεπ bn2
Καλυκας NSI 68.50-686-206S-1.65×34-N5-Z2M 18 ελευθερος χωρος 11χλ τελικο 58.00 βαθος ρελιου 1.7Εικόνα
Καλυκας Fiocchi 69.00-616-D20V-1.30×24-N10-SPARK ελευθερος χωρος 12χλ τελικο 57.50 βαθος ρελιου 2χλΕικόνα
Καλυκας Fiocchi 69.00-616-206sv-1.25×24 n9-spark ελευθερος χωρος 11χλ τελικο 58.30 βαθος ρελιου 1.8χλ Εικόνα
Καλυκας victory 69.30-cx2000-D20-1.50×32-N10- ταπα diamante universal-ελευθερος χωρος 9.5χλ τελικο 59.30 βαθος ρελιου 1.5χλΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Αρκετα καλα εμφανησιακα φιλε Απιθανε.... αν και παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης....

εχω βαζω μια φωτο για να δουμε την δουλεια του τριτου σταδιου οπου μας βαζει την πιεση και το στροφειο απλα μας ομορφιζει το φυσιγγι.

η σημασια στο μεσαιο φυσιγγι αλλα και στο δεξια...Εικόνα
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Αρκετα καλα εμφανησιακα φιλε Απιθανε.... αν και παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης....

εχω βαζω μια φωτο για να δουμε την δουλεια του τριτου σταδιου οπου μας βαζει την πιεση και το στροφειο απλα μας ομορφιζει το φυσιγγι.

η σημασια στο μεσαιο φυσιγγι αλλα και στο δεξια...Εικόνα
Σιγουρα φιλε. Χωρις το τριτο δυσκολα πας μπροστα
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Χάρη μου, μπράβο σου.
Πέραν των σετάπ σαν στήσιμο, ειναι φανερό το εξαιρετικό προφίλ των φυσιγγίων σου.
Για την 206S δεν θα προσθέσω κάτι διότι το συγκεκριμένο σετάπ κατεβάζει εξωγήινους....το σετάπ με την V θα σου πρότεινα να το στησεις στα 26γρ., και κλείσε στα 58-58,3χιλ., κατα κύριο λογο για να βγάλεις έξω απο το ποτηράκι 1-1,5 στοιβάδα σκάγια για να μην στρεβλωσουν τα πτερύγια του βύσματος και κατα δεύτερον γιατί θα δουλέψει καλύτερα η συγκεκριμένη πυρίτιδα σε αυτό το βάρος σε συνδυασμό με τον Spark ο οποίος τυγχάνει σκληρός.
Την SV προσπάθησε να την συνδυάζεις με μαλακά βύσματα, θα δουλέψει πολύ πιο καλα αντί με τον Spark.

Οπως και να έχει....Keep walking.!!
Απίθανος 78
Full Member

andreas78 έγραψε:Χάρη μου, μπράβο σου.
Πέραν των σετάπ σαν στήσιμο, ειναι φανερό το εξαιρετικό προφίλ των φυσιγγίων σου.
Για την 206S δεν θα προσθέσω κάτι διότι το συγκεκριμένο σετάπ κατεβάζει εξωγήινους....το σετάπ με την V θα σου πρότεινα να το στησεις στα 26γρ., και κλείσε στα 58-58,3χιλ., κατα κύριο λογο για να βγάλεις έξω απο το ποτηράκι 1-1,5 στοιβάδα σκάγια για να μην στρεβλωσουν τα πτερύγια του βύσματος και κατα δεύτερον γιατί θα δουλέψει καλύτερα η συγκεκριμένη πυρίτιδα σε αυτό το βάρος σε συνδυασμό με τον Spark ο οποίος τυγχάνει σκληρός.
Την SV προσπάθησε να την συνδυάζεις με μαλακά βύσματα, θα δουλέψει πολύ πιο καλα αντί με τον Spark.

Οπως και να έχει....Keep walking.!!
Ευχαριστω Αντρεα. Οντως με την ν ειμαι ισια ισια με το βυσμα. Με τον σπαρκ ομως δεν ειχα αλλη επιλογη μιας και ο ρεξ ηταν εληψη και ο τ2 27 ηταν πολυ ψηλος και απορησα με καποια σεταπ που ειδα δεν θυμαμαι απο ποιον που ελεγε καλυκας βικτορυ 68.50 και 69.50 με τ2 27 στα 24 γρ με 206sv 1.25 τελικο 58.00 και εμενα εμενε γυρο στα 8χλ ελευθερο.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Το κανω εγω φιλε με βικτορυ 69.4-5 με Τ2 27 κλεισμενο 58 νο8. Δεν εχει προβλημα το συγκεκριμενο σηκωνει συμπιεση...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Επισης για την D20 1.50 32 με ταππα στον βικτορυ νομιζω εισαι ψηλα κλεισμενος... Ασχετα με το κενο σου...

Και κατι αλλο προσεξε το στροφειο σου... Μπορει να μην ειναι το bn2 το κανονικο αλλα το σπεσιαλ δηλαδη να κανει και πανω απο 2μμ βαθος ρελιου υπο προυποθεσεις.

Το εχει ενα φιλος μου και ενω γραφει bn2 κανει πιο βαθυ ρελι...

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Το κανω εγω φιλε με βικτορυ 69.4-5 με Τ2 27 κλεισμενο 58 νο8. Δεν εχει προβλημα το συγκεκριμενο σηκωνει συμπιεση...
Δεν ξερω φιλε φοβηθηκα να το κανω. Μιλαμε για περιπου 8χλ ελευθερο.
Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Επισης για την D20 1.50 32 με ταππα στον βικτορυ νομιζω εισαι ψηλα κλεισμενος... Ασχετα με το κενο σου...

Και κατι αλλο προσεξε το στροφειο σου... Μπορει να μην ειναι το bn2 το κανονικο αλλα το σπεσιαλ δηλαδη να κανει και πανω απο 2μμ βαθος ρελιου υπο προυποθεσεις.

Το εχει ενα φιλος μου και ενω γραφει bn2 κανει πιο βαθυ ρελι...
Το d20 το εκλεισα ετσι γιατι το εργοστασιοακο ειναι κλεισμενο στα 58.50 και με βαση αυτα που μου ειπε ο κωσταντινος πηγα πιο safe. Στο κατω κατω δοκιμες κανω. Οσο για το στροφειο δεν εχω ιδεα φιλε. Το πηρα απο τον πανικο
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Καλημερα. Αν μιλας για το βικτορυ τορτο 32 εχει 1.55 μεσα και οχι 1.50.

Η ταππα ειναι διαφορετικη απο το πιστονι χανει πιεςεις και ταχυτητα και γι αυτο σηκωνει πατημα, αλλα στα πλαισια παντα.

Για το στροφειο θα δεις στη συνεχεια και σε αλλα κλεισιματα τη συμπεριφορα του.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”