ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

GM3 25mΕικόναΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίθανος 78
Full Member

GM3 35mΕικόναΕικόνα

Απίθανος 78
Full Member

D20 35mΕικόναΕικόνα

Απίθανος 78
Full Member

D20 25m n9Εικόνα

Απίθανος 78
Full Member

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
andreas constantinou
Full Member

Δημοσίευση από andreas constantinou »

Οταν ειμαι απο 9-11mm τότε κλείνω.Ουτε πιο κατω ούτε πιο πανω.
Απίθανος 78
Full Member

andreas constantinou έγραψε:Οταν ειμαι απο 9-11mm τότε κλείνω.Ουτε πιο κατω ούτε πιο πανω.
???

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Απίθανος 78 έγραψε:
andreas constantinou έγραψε:Οταν ειμαι απο 9-11mm τότε κλείνω.Ουτε πιο κατω ούτε πιο πανω.
???

Αλλα κλεισιματα φιλε...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Παιδια θα ηθελα να σας ευχαριστησω θερμα που μεσα απο αυτο το τοπικ μου ανοιξατε τα ματια οσο αφορα την ιδιογομωση. Πραγματικα δεν ηξερα τι εκανα. Για να καταλαβετε ανατρεξα πισω στα πρωτα φυσιγγια που εκανα στην αρχη της σεζον και με ενα ηλ. παχυμετρο μαζεψα περιπου 7-8 πακετα φυσιγγια για καταστροφη που τα βλεπω και λεω θεγε μου, οπως επισης και καμια 10ρια που σωζονται στο σκοπευτηριο. Ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω για το που ημουν και που αρχισα σιγα να βρισκομαι. Ακομα εχω παρα μα παρα πολλα να μαθω και ειμαι σιγουρος οτι με την βοηθεια σας θα παω ακομα καλυτερα.ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Απίθανος 78 έγραψε:Παιδια θα ηθελα να σας ευχαριστησω θερμα που μεσα απο αυτο το τοπικ μου ανοιξατε τα ματια οσο αφορα την ιδιογομωση. Πραγματικα δεν ηξερα τι εκανα. Για να καταλαβετε ανατρεξα πισω στα πρωτα φυσιγγια που εκανα στην αρχη της σεζον και με ενα ηλ. παχυμετρο μαζεψα περιπου 7-8 πακετα φυσιγγια για καταστροφη που τα βλεπω και λεω θεγε μου, οπως επισης και καμια 10ρια που σωζονται στο σκοπευτηριο. Ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω για το που ημουν και που αρχισα σιγα να βρισκομαι. Ακομα εχω παρα μα παρα πολλα να μαθω και ειμαι σιγουρος οτι με την βοηθεια σας θα παω ακομα καλυτερα.ΕικόναΕικόνα

Nα μην σου φαίνεται παράξενο!!! κι εγώ το 'ιδιο έχω κάνει κι έχω "σφάξει" αμέτρητα φυσίγγια του παρελθόντος με λάθος συναρμολόγηση ενω όταν τα έφτειαχνα νόμιζα ότι ήμουνα ο "μάγος" της ιδιογόμωσης τρομάρα μου.Οσο ασχολείσαι , διαβάζεις και ακούς θα μαθαίνεις.!!!καποιοι μόνο ασχολούνται ή μόνο ακουν αλλα δεν μαθαίνουν σωστά. Αυτό ισχύει για όλες τις τέχνες που μας αρέσουν να ασχολούμεθα.
Εσυ αν θές την συμβουλή μου κανε και τα τρία. Ασχολήσου με επιμονή, διάβαζε και άκου τους έμπειρους και σώφρονες ιδιογομωτές
Τουλαχιστον έτσι θα μπορέσεις συν τω χρόνω να κριτικάρεις τον εαυτό σου και κάθε φορά να ανεβάζεις τον πήχη ψηλότερα.
Ωραίες οι ετικετούλες στα φυσίγγια σου.!!!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”