Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
???andreas constantinou έγραψε:Οταν ειμαι απο 9-11mm τότε κλείνω.Ουτε πιο κατω ούτε πιο πανω.
Αλλα κλεισιματα φιλε...Απίθανος 78 έγραψε:???andreas constantinou έγραψε:Οταν ειμαι απο 9-11mm τότε κλείνω.Ουτε πιο κατω ούτε πιο πανω.
Nα μην σου φαίνεται παράξενο!!! κι εγώ το 'ιδιο έχω κάνει κι έχω "σφάξει" αμέτρητα φυσίγγια του παρελθόντος με λάθος συναρμολόγηση ενω όταν τα έφτειαχνα νόμιζα ότι ήμουνα ο "μάγος" της ιδιογόμωσης τρομάρα μου.Οσο ασχολείσαι , διαβάζεις και ακούς θα μαθαίνεις.!!!καποιοι μόνο ασχολούνται ή μόνο ακουν αλλα δεν μαθαίνουν σωστά. Αυτό ισχύει για όλες τις τέχνες που μας αρέσουν να ασχολούμεθα.Απίθανος 78 έγραψε:Παιδια θα ηθελα να σας ευχαριστησω θερμα που μεσα απο αυτο το τοπικ μου ανοιξατε τα ματια οσο αφορα την ιδιογομωση. Πραγματικα δεν ηξερα τι εκανα. Για να καταλαβετε ανατρεξα πισω στα πρωτα φυσιγγια που εκανα στην αρχη της σεζον και με ενα ηλ. παχυμετρο μαζεψα περιπου 7-8 πακετα φυσιγγια για καταστροφη που τα βλεπω και λεω θεγε μου, οπως επισης και καμια 10ρια που σωζονται στο σκοπευτηριο. Ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω για το που ημουν και που αρχισα σιγα να βρισκομαι. Ακομα εχω παρα μα παρα πολλα να μαθω και ειμαι σιγουρος οτι με την βοηθεια σας θα παω ακομα καλυτερα.