Ειναι ο κυκλος Αλεξ που γινετε μετα...ο σταυρος/σημαδι το βαζεις πριν για να σε καθοδηγησει στη βολη σου!Pathfinder έγραψε:Τον σταυρο καμνεις τον πριν η μετα την βολη σου στο τεστ κατανομης?Νομιζω το κεντρο της βολης σου στην κατανομη τον κανεις εκ των υστερων.Απίθανος 78 έγραψε:Σιγα σιγα σολωνα μου. Εν να σαντανωθω στο τελος. Εχω φυσικα και λιγο 9ρι. Παντως σε πολλες περιπτωσεις ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο τις αποστασεις. Εν το ηξερα να βαλω το 2*. Την επομενη φορα και με το beretta. Εδω θελω να σημειωσω κατι που με ανησηχησε πολυ.
Αν προσεξετε τις βολες μου σχεδον ολες ειναι αριστερα του κεντρου οσο κι αν κρατουσα σταθερο το οπλο ακουμποντας το με τους αγκωνες μου καλα στο καπο. Ακομα και στα 20μ που εκανα βολες πηγαιναν ολες αριστερα. Αυτο με εβαλε σε σκεψης μηπως λεω μηπως τιθεται θεμα μη ευθηβολιας της καννης? Γιατι και στα 20μ εβλεπα το πιστονακι να καθεται 15-20 ποντους αριστερα απο εκει που σκοπευα. Το οπλο ειναι fabarm gamma 2 το οποιο αγορασα περσι για το βαρος του και με το οποιο δυσκολευτηκα παρα πολυ να καταφερω να παιζω πουλια. Για 20 χρονια κρατουσα ενα beretta s686 special με απιστευες επιτυχιες στην σκοπευση μου αλλα λογο βαρους εβαλα το στην ακρη. Οι γνωμη σας?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν κανω λαθος (θα με διορθωσουν αλλοι), αν θες να δεις που καθεται η σιηπεθκια σου, κανε ενα σταυρο ευδιακριτο και πηγαινε στα 35 μετρα και ενσικτωδως πυροβολησε τον χωρις ομως να σταθεροποιησεις το οπλο σου.Απλα επωμισε και ριξε.Εκει θα δεις αν εισαι σωστος η λαθος και πραττεις.Ειμαι σιγουρος θα σου πουν οι υπολοιποι την σωστη διαδικασια
Το αλλο που λες γινετε στα 14-15μ για να δεις αν ενστικτωδως η βολη σου ειναι σωστη και εκει που πρεπει.......πρωτα ομως περνας απο το σταδιο του σταθερου οπλου για να δεις οτι πραγματικα το οπλο ριχνει σωστα και μετα!!!