ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Απίθανος 78 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Αυτή είναι καλή αλλά δοκίμασε την στα 30μ η στα 40μ με 2*
Εχω την φιλε στα 36 αλλα με 4. Το απογευμα θα τις βαλω ολες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντρεα αυτη ειναι η πρωτη που μαρκαρα στα 36μ με τσιοκ 4Εικόνα

Απίθανος 78
Full Member

Απίθανος 78 έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Αυτή είναι καλή αλλά δοκίμασε την στα 30μ η στα 40μ με 2*
Εχω την φιλε στα 36 αλλα με 4. Το απογευμα θα τις βαλω ολες

Αντρεα αυτη ειναι η πρωτη που μαρκαρα στα 36μ με τσιοκ 4Εικόνα

Τουτη φιλε ειναι d20 1.50x32 με sg σαφως καλυτερη με 271 σκαγια και 30% και πιο ομορφη κατανομη ενω η αλλη 234 με 26%

Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Φίλε Χάρη στα 40μ θα κάνεις δοκιμή με το 2* οχι με το 4* για να βγάλεις συμπέρασμα σωστό . Δες αυτό που σου παρέθεσε ο Ανδρέας.]
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Laurona έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Eξαιρετικα αφιερωμένα για τον φίλο Laurona που του αρέσει το λαγοκυνήγι και να "τρομάζει" τους αυτιάδες με χάρτινα φυσίγγια!!!

Εικόνα
20mb image hosting

Εικόνα
how to take a screenshot on a pc

Πραγματικα θέλεις να τα βαλεις στο πλαγιοκαννο κ να βγεις στο βουνο :o
Εβαλες την εικονα.....θες να φτιαξουμε πινακα...?

Τι πιο ομορφο απο την μυρωδια απι ενα τετοιο φυσιγγιο ενα κρυο πρωινο με ελαφρια ομιχλη που την αναπνέεις αχορταγα καθως ανοίγεις το πλαγιοκαννο κ το σκυλί σου απορταρει τον λαγο...βρεγμενο απο την επαφη με την αγριοσπατζια απο την βροχη πιυ σταματησε νωρις το βραδυ.....ομορφες αναμνησεις...εικονες....μυρωδιες......πινακας
Ωραία εικόνα... πήρα μυρωδιά!!!
Αμα έβρεχε το βράδυ αλλα και καλύτερα μεχρι τις 5.00 το πρωί ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ο φίλος μας!!!!
Ολα τα κολπακια και οι λαβύρινθοι που σκαρώνει για να μπλέξει τα σκυλια μέχρι τις πρωινές ωρες που αποφασίζει σαν "βρυκόλακας" να χωθεί στο γιατάκι του , ΣΒΗΝΟΥΝ απο το νερό σαν γομολάστιχα.
Ετσι παραμένουν τα πολύ φρέσκα ίχνη (τα πρωινά) και το έργο των σκυλιών-ιχνηλατων γίνεται πιο ευκολο.
Γιαυτο οι λαγοκυνηγοι άμα βλέπετε βροχή το βράδυ να παρακαλάτε να βρέχει μέχρι τις πρώτε πρωινες ωρες πριν ξημερώσει. Μην αποκαρδιώνεστε λοιπόν με την βροχή και σπεύσετε να αποφασίσετε να μην πάτε για κυνήγι.
Ακόμη κι αν βρέχει στο μέρος που κατοικοεδρευετε δεν σημαίνει ότι εκεί που θα κυνηγήσετε θα εξακολουθεί να βρέχει έως το πρωί.
Οτι μείνει απο το ντορό του λαγού το ξημέρωμα είναι φρεσκαδούρα και ο λαγός εντοπίζεται πιο ευκολα.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απίθανος 78
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε Χάρη στα 40μ θα κάνεις δοκιμή με το 2* οχι με το 4* για να βγάλεις συμπέρασμα σωστό . Δες αυτό που σου παρέθεσε ο Ανδρέας.]
Τουτον ειπαμεν το σωστα αλλα εφτασα και εκαμα τες με 4*. Στην επομενη παμε πιο σωστα. Εμετρησα μιαν τωρα με d20 παλε ιδια δοσολογια και πιστονακι αλλα με καλυκα βικτορυ 68.50 και με καψυλι 2000 και καμια σχεση με την αλλη d20 που εβαλα με καλυκα fiocchi και 616. 200 σκαγια και 22%. Διαφορα 71 σκαγια

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε Χάρη στα 40μ θα κάνεις δοκιμή με το 2* οχι με το 4* για να βγάλεις συμπέρασμα σωστό . Δες αυτό που σου παρέθεσε ο Ανδρέας.]
Τουτον ειπαμεν το σωστα αλλα εφτασα και εκαμα τες με 4*. Στην επομενη παμε πιο σωστα. Εμετρησα μιαν τωρα με d20 παλε ιδια δοσολογια και πιστονακι αλλα με καλυκα βικτορυ 68.50 και με καψυλι 2000 και καμια σχεση με την αλλη d20 που εβαλα με καλυκα fiocchi και 616. 200 σκαγια και 22%. Διαφορα 71 σκαγια

Σε τετοια αποσταση εαν κανεις με Ν10 θα ειναι δωρο αδωρο χαρη...τα περισσοτερα δεν θα περασουν καν το χαρτονι...δεν θα ειναι αντικειμενικη η βολη και το αποτελεσμα σου!

Ειδες οτι αρχισες σιγα σιγα να ανεβαινεις...φτιαξε φυσιγγια και με Ν9 ωστε να τα εχεις στο 2 σου για πανω απο 30μ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Σιγα σιγα σολωνα μου. Εν να σαντανωθω στο τελος. Εχω φυσικα και λιγο 9ρι. Παντως σε πολλες περιπτωσεις ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο τις αποστασεις. Εν το ηξερα να βαλω το 2*. Την επομενη φορα και με το beretta. Εδω θελω να σημειωσω κατι που με ανησηχησε πολυ.
Αν προσεξετε τις βολες μου σχεδον ολες ειναι αριστερα του κεντρου οσο κι αν κρατουσα σταθερο το οπλο ακουμποντας το με τους αγκωνες μου καλα στο καπο. Ακομα και στα 20μ που εκανα βολες πηγαιναν ολες αριστερα. Αυτο με εβαλε σε σκεψης μηπως λεω μηπως τιθεται θεμα μη ευθηβολιας της καννης? Γιατι και στα 20μ εβλεπα το πιστονακι να καθεται 15-20 ποντους αριστερα απο εκει που σκοπευα. Το οπλο ειναι fabarm gamma 2 το οποιο αγορασα περσι για το βαρος του και με το οποιο δυσκολευτηκα παρα πολυ να καταφερω να παιζω πουλια. Για 20 χρονια κρατουσα ενα beretta s686 special με απιστευες επιτυχιες στην σκοπευση μου αλλα λογο βαρους εβαλα το στην ακρη. Οι γνωμη σας?

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Απίθανος 78 έγραψε:Σιγα σιγα σολωνα μου. Εν να σαντανωθω στο τελος. Εχω φυσικα και λιγο 9ρι. Παντως σε πολλες περιπτωσεις ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο τις αποστασεις. Εν το ηξερα να βαλω το 2*. Την επομενη φορα και με το beretta. Εδω θελω να σημειωσω κατι που με ανησηχησε πολυ.
Αν προσεξετε τις βολες μου σχεδον ολες ειναι αριστερα του κεντρου οσο κι αν κρατουσα σταθερο το οπλο ακουμποντας το με τους αγκωνες μου καλα στο καπο. Ακομα και στα 20μ που εκανα βολες πηγαιναν ολες αριστερα. Αυτο με εβαλε σε σκεψης μηπως λεω μηπως τιθεται θεμα μη ευθηβολιας της καννης? Γιατι και στα 20μ εβλεπα το πιστονακι να καθεται 15-20 ποντους αριστερα απο εκει που σκοπευα. Το οπλο ειναι fabarm gamma 2 το οποιο αγορασα περσι για το βαρος του και με το οποιο δυσκολευτηκα παρα πολυ να καταφερω να παιζω πουλια. Για 20 χρονια κρατουσα ενα beretta s686 special με απιστευες επιτυχιες στην σκοπευση μου αλλα λογο βαρους εβαλα το στην ακρη. Οι γνωμη σας?

Τον σταυρο καμνεις τον πριν η μετα την βολη σου στο τεστ κατανομης?Νομιζω το κεντρο της βολης σου στην κατανομη τον κανεις εκ των υστερων.
Αν δεν κανω λαθος (θα με διορθωσουν αλλοι), αν θες να δεις που καθεται η σιηπεθκια σου, κανε ενα σταυρο ευδιακριτο και πηγαινε στα 35 μετρα και ενσικτωδως πυροβολησε τον χωρις ομως να σταθεροποιησεις το οπλο σου.Απλα επωμισε και ριξε.Εκει θα δεις αν εισαι σωστος η λαθος και πραττεις.Ειμαι σιγουρος θα σου πουν οι υπολοιποι την σωστη διαδικασια
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:Σιγα σιγα σολωνα μου. Εν να σαντανωθω στο τελος. Εχω φυσικα και λιγο 9ρι. Παντως σε πολλες περιπτωσεις ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο τις αποστασεις. Εν το ηξερα να βαλω το 2*. Την επομενη φορα και με το beretta. Εδω θελω να σημειωσω κατι που με ανησηχησε πολυ.

Κανε και με το beretta και που ξερεις....μπορει ομως να βγει και κανενα λαυρακι με τις δοκιμες στο τελος ;)

Οπως βλεπεις με τις δοκιμες δεν βλεπουμε μονο τα φυσιγγια και τα σκαγια κ.λ.π....υπαρχουν και αλλα πραγματα που δεν μας περνανε απο το μυαλο....μπορει να εναι και τυχαιο ομως :roll:

Μου ετυχε και εμενα πιο παλια οπου μου ζητησε βοηθεια καποιο παιδι και οπου στο τελος με τις δοκιμες καταλαβαμε το οπλο οτι χτυπαγε δεξια!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Pathfinder έγραψε:

Τον σταυρο καμνεις τον πριν η μετα την βολη σου στο τεστ κατανομης?Νομιζω το κεντρο της βολης σου στην κατανομη τον κανεις εκ των υστερων.
Αν δεν κανω λαθος (θα με διορθωσουν αλλοι), αν θες να δεις που καθεται η σιηπεθκια σου, κανε ενα σταυρο ευδιακριτο και πηγαινε στα 35 μετρα και ενσικτωδως πυροβολησε τον χωρις ομως να σταθεροποιησεις το οπλο σου.Απλα επωμισε και ριξε.Εκει θα δεις αν εισαι σωστος η λαθος και πραττεις.Ειμαι σιγουρος θα σου πουν οι υπολοιποι την σωστη διαδικασια
Ο σταυρος γινεται πριν για να μπορεις να σκοπευσεις κεντρο και μετα απλα κεντραρεις την βολη με τον κυκλο. Οσο για το αλλο που ειπες δεν το κανεις απο τα 35 μ αλλα απο τα 15-20 μονο και μονο για να δεις αν σου καθεται το οπλο. Δηλαδη με την γρηγορη επωμηση και την γρηγορη βολη να δεις που παει η βολη σου

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”