ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreas78 έγραψε:Όταν πάω σπίτι, θα πώ της κόρης μου της μικρής που είναι 11 χρονών, να σου απαντήσει.!!
Καταρχας να σου ζησει η κορουλα σου φιλε και να την χαιρεσαι...παντα καλα να ειναι το μωρο......εσυ αρχισες το παιχνιδι φιλαρακι ...εχει μερες τωρα απο μια ερωτηση που ηταν τελειος ασχετη απο αυτα που εγραφες προσπαθωντας με καθε τροπο να να μιωσεις καποιον που ουτε το ξερεις αλλα ουτε ειδες απο κοντα καμια φορα.....εαν δεν το εκανες επι σκοπου, γραψε δημοσια τα ιδια και για τους υπολοιπους φιλους αφου θελεις να εισαι σωστος σαν Ανδρεας

Αλλα μιας και μιλαμε...τελικα του δινεις την αδεια του φιλου χαρη για να κανει τις δοκιμες η θα παθει τα ιδια με τα δικα μου το παιδι...οχι τιποτε αλλο για να ξερω και πως να προχωρησω!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Θα παω για δοκιμες σε στοχο και χρειαζομαι καποιες πληροφοριες. Το χαρτονι μου πρεπει να ειναι 1χ1 και 2 κυκλους 1 στους 76cm και ενα στους 50 cm σωστα? Τωρα για την αποσταση ειναι η απορια. Ξερω οτι για τσοκ φουλ ειναι τα 36μ. Για το **** και το ** ποια αποσταση πρεπει να εχω?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε χαρη εαν θες μπορω με χαρα να σε βοηθησω....αλλα φοβαμαι.....φοβαμαι φιλε πραγματικα...οχι για μενα αλλα πιο πολυ για σενα.....μηπως και σε αφορισει ο Μεντορας σου ;) ....παρε την αδεια του πρωτα γιατι δεν του πολυ αρεσουν αυτα περι δοκιμων και οτι θες εδω ειμαι...φτανει να μου πεις οτι ειναι οκ :D

Λογικα θα πρεπει να βγει δημοσια τωρα για να σε αποτρεψει να το πραξεις αφου εμενα με εκανε σκονη σαν Σολωνα σε αυτο το θεμα...περι ταχογραφων,δοκιμων στο ταμπλο/καταλογους κ.λ.π,κ.λ.π....εδω τον θελω...για να δουμε :D
Φιλε Σολωνα πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια ολων σας σαν πιο εμπειροι και πιο διαβασμενοι. Ολα αυτα που ζητω μπορω να τα βρω και στο ιντερνετ αλλα δεν το κανω γιατι η βοηθεια σας ειναι πολυσημαντικη για μενα γιατι αλλο θεωρια και αλλο πραξη. Αλλο εξωτερικο και αλλο κυπρος. Σε παρακαλω ομως αφησε με εξω απο ολο αυτο. Το αν καποιος μου δινει λαθος ή σωστες επιλογες αυτο θα το κρινω εγω και βαση παντα απο του ποιο υποστηριζεται απο τους περισσοτερους σαν λογικο και οχι παραλογο. Και να σου πω και κατι. Σκευτομαι αντι να κανω στα 36μ να κανω εκει που θεωρω τες αποστασης τις κυνηγετικες γιατι αυτο ειναι που με ενδιαφερει. Στα 20 με 30μ

Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Παντα με σεβασμο εννοειται

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εικόνα

Πορωση το Γ' σταδιο! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

Kostas M. έγραψε:Χωρις να εχω καμια απολυτως γνωση απο ιδιογομωση, εμενα ειναι αλλη η απορια μου!!!
Πως γινεται εν θεμα οπως ειναι η ιδιογομωση, που πρεπει να εχεις του κοσμου τις γνωσεις και να κανεις ακομη αλλες τοσες δοκιμες και πειραματα να μην χαιρει κανενου ελεγχου;;;
Με ποια εμπιστοσυνη να τουφεκιζει καποιος διπλα σου; Ή και ακομη και για τον ιδιο; Και που οπως βλεπω οι ιδιογομωτες ολο και αυξανωνται, πως γινεται αυτο να γινεται χωρις κανενα απολυτος ελεγχο και ο καθενας να γεμιζει οτι θελει και οπως θελει και πολλες φορες χωρις τις απαραιτητες γνωσεις και τηρωντας καποιους κανονες ασφαλειας. Και δεν μιλω για καποιον συγκεγκριμενα, ειτε απο το φορουμ ειτε απο οπουδηποτε αλλου. Γενικα σαν θεμα συζητησης.
Αρεσκει μου που ο καθενας σχολιαζει μονο τζηνα που του συμφερουν...Αμαν συμβει κατι εν να γραψεται ουλλοι ομως...
Τουτον ισχυει και για το post που εκαμα στα εκπαιδευτικα αλλα παλε εν εσχολιασε κανενας. Οτι συμφερει του καθενου! Εν θα το συνεχισω ομως. Απλα μην περιμενεται να μεγαλωνει η παρεα στο φορουμ. Βλεπεται το και οι ιδιοι(και δεν μιλω μονο για τους διαχειριστες) οτι αντι να αποκτουμαι μελοι αντιαφτου φευγουν.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Θα παω για δοκιμες σε στοχο και χρειαζομαι καποιες πληροφοριες. Το χαρτονι μου πρεπει να ειναι 1χ1 και 2 κυκλους 1 στους 76cm και ενα στους 50 cm σωστα? Τωρα για την αποσταση ειναι η απορια. Ξερω οτι για τσοκ φουλ ειναι τα 36μ. Για το **** και το ** ποια αποσταση πρεπει να εχω?

Φιλε χαρη εαν θες μπορω με χαρα να σε βοηθησω....αλλα φοβαμαι.....φοβαμαι φιλε πραγματικα...οχι για μενα αλλα πιο πολυ για σενα.....μηπως και σε αφορισει ο Μεντορας σου ;) ....παρε την αδεια του πρωτα γιατι δεν του πολυ αρεσουν αυτα περι δοκιμων και οτι θες εδω ειμαι...φτανει να μου πεις οτι ειναι οκ :D

Λογικα θα πρεπει να βγει δημοσια τωρα για να σε αποτρεψει να το πραξεις αφου εμενα με εκανε σκονη σαν Σολωνα σε αυτο το θεμα...περι ταχογραφων,δοκιμων στο ταμπλο/καταλογους κ.λ.π,κ.λ.π....εδω τον θελω...για να δουμε :D
Φιλε Σολωνα πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια ολων σας σαν πιο εμπειροι και πιο διαβασμενοι. Ολα αυτα που ζητω μπορω να τα βρω και στο ιντερνετ αλλα δεν το κανω γιατι η βοηθεια σας ειναι πολυσημαντικη για μενα γιατι αλλο θεωρια και αλλο πραξη. Αλλο εξωτερικο και αλλο κυπρος. Σε παρακαλω ομως αφησε με εξω απο ολο αυτο. Το αν καποιος μου δινει λαθος ή σωστες επιλογες αυτο θα το κρινω εγω και βαση παντα απο του ποιο υποστηριζεται απο τους περισσοτερους σαν λογικο και οχι παραλογο. Και να σου πω και κατι. Σκευτομαι αντι να κανω στα 36μ να κανω εκει που θεωρω τες αποστασης τις κυνηγετικες γιατι αυτο ειναι που με ενδιαφερει. Στα 20 με 30μ

Οκ...εχεις πμ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Kostas M. έγραψε:
Kostas M. έγραψε:Χωρις να εχω καμια απολυτως γνωση απο ιδιογομωση, εμενα ειναι αλλη η απορια μου!!!
Πως γινεται εν θεμα οπως ειναι η ιδιογομωση, που πρεπει να εχεις του κοσμου τις γνωσεις και να κανεις ακομη αλλες τοσες δοκιμες και πειραματα να μην χαιρει κανενου ελεγχου;;;
Με ποια εμπιστοσυνη να τουφεκιζει καποιος διπλα σου; Ή και ακομη και για τον ιδιο; Και που οπως βλεπω οι ιδιογομωτες ολο και αυξανωνται, πως γινεται αυτο να γινεται χωρις κανενα απολυτος ελεγχο και ο καθενας να γεμιζει οτι θελει και οπως θελει και πολλες φορες χωρις τις απαραιτητες γνωσεις και τηρωντας καποιους κανονες ασφαλειας. Και δεν μιλω για καποιον συγκεγκριμενα, ειτε απο το φορουμ ειτε απο οπουδηποτε αλλου. Γενικα σαν θεμα συζητησης.
Αρεσκει μου που ο καθενας σχολιαζει μονο τζηνα που του συμφερουν...Αμαν συμβει κατι εν να γραψεται ουλλοι ομως...
Τουτον ισχυει και για το post που εκαμα στα εκπαιδευτικα αλλα παλε εν εσχολιασε κανενας. Οτι συμφερει του καθενου! Εν θα το συνεχισω ομως. Απλα μην περιμενεται να μεγαλωνει η παρεα στο φορουμ. Βλεπεται το και οι ιδιοι(και δεν μιλω μονο για τους διαχειριστες) οτι αντι να αποκτουμαι μελοι αντιαφτου φευγουν.
Κώστα είναι ένα θέμα το ποιο δεν μας συμφέρει, εκτός των θεμάτων ασφάλειας που προκύπτουν και είναι υψηστης συμμασιας, ανοίγεις και τα αυτιά των αρχών να βρουν ακόμα κάτι να μας ξεζουμιζουν.

Άδειες χειρισμού πυρομαχικων ,εξετασεις, άδειες καταλληλοτητας υποστατικων και υποδομές, υποχρεωτικοι ελεγχοι όλων των φυσιγγιων σε κρατικά εργαστήρια για πιστοποιηση καταλληλοτητας και τοσα αλλά που θα σκεφτουν οι ειδικοι.. [emoji4]
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Μακαρι να ακουαν οι αρχες Μαριε οτι εγραφαμε δαμεσα και να διουσαν σημασια αλλα δεν... Καμνουμε επισημες επιστολες με δικηγορους και λοιπα και εν διουν σημασια και γραφουν μας κανονικα. Ετσι και αλλοως εν για θεμα προς συζητηση μεταξυ μας που το εθεσα γιατι θεωρω το πολλα σημαντικο. Whatever ομως...Αφηστο.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Kostas M. έγραψε:
Ρε φιλε δαμε τοσοι και τοσοι εχουν αδειαν οδηγησης και δεν επρεπε.... μονο τουτο σου λεω...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:
Kostas M. έγραψε:
Ρε φιλε δαμε τοσοι και τοσοι εχουν αδειαν οδηγησης και δεν επρεπε.... μονο τουτο σου λεω...
Εν τζαι ετσι που παει ομως φιλε!
Εν τζαι πρεπει να ακολουθας τα χειροτερα.Εχεις και δικαιο ομως.Στην Κυπρο ετσι ειμαστε σε ολα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”