ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Σωστός!!! τα΄άλλα όλα έρχονται μονα τους και δεν χρειάζονται να μετράς.
Απλα στο κλεισιμο των -10,50 θελεις ρηχο στροφειο.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
Τωρα μου αλλαζεις τα δεδομενα που ηξερα. Εγω δουλευα με την εξης πραξη. 69.50 - 11χλ ελευθερο + την α πιεση στο βυσμα = 58.00χλ. 68.50 -11χλ ελευθερο + α πιεση στο βυσμα = 57.00ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Σωστός!!! τα΄άλλα όλα έρχονται μονα τους και δεν χρειάζονται να μετράς.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Ελα ντε ????Απίθανος 78 έγραψε:Τωρα μου αλλαζεις τα δεδομενα που ηξερα. Εγω δουλευα με την εξης πραξη. 69.50 - 11χλ ελευθερο + την α πιεση στο βυσμα = 58.00χλ. 68.50 -11χλ ελευθερο + α πιεση στο βυσμα = 57.00ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Σωστός!!! τα΄άλλα όλα έρχονται μονα τους και δεν χρειάζονται να μετράς.
Και πουσαι???? χαραξη όχι λιγότερο απο 8,5 χιλ .ΑΥΤΟ ΚΑΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
Την χαραξη την μετρουμε απο το χειλος μεχρι εκει που ξεκινα να διπλωνει?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
andreas78 έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Υπαρχει καποιος ιδιογομωτης Παφο που κλεινει τα φυσιγγια του με 4/5 σταδια ωστε να μπορεσουμε να κανουμε καποιες δοκιμες με τις 2 αυτες διαφορετικες μεθοδους?
Σόλωνα, εσύ είσαι το κάτι άλλο..!!!!!!
Όταν τελειώσεις με τον ταχογράφο, το χαρτόνι και τον κατάλογο της CYTA, ενημέρωσε μας την διαφορά στα Peak presure, τους χρόνους καύσης της πυρίτιδας και βάλε μας και την καμπύλη καύσης της.
Άμα θα την κάνεις εσύ θα έχει πλήρη τεκμηρίωση, όπως τις βολές χωρίς τσόκ για να κάνουμε καλύτερες διασπορές.!!!!!!!!
Εαν αυτα που γραφεις τα ζητας απο μενα θα πρεπει να τα ζητησεις και απο τον φιλο τον χαρη και απο τον φιλο Μαριο και απο τον φιλο Στεφανο και απο τον φιλο Νικο αλλα και απο οοοοοολους οσους ασχολουνται με ιδιογομωση σωστα....περιμενω να κανεις μια ανακοινωση οπου θα απευθυνεσαι σε ολους οσους ασχολουνται με την ιδιογομωση....αφου θελεις το καλο μας τοσο πολυ και σωνει και καλα πρεπει να τα ξερουμε ολα αυτα....γιατι πρεπει εγω να ειμαι η εξαιρεση και μονο εγω θα πρεπει να σου τα δωσω?....για πες.....α ρε Ανδρεα.....εχεις χτυπησει αρκετα φιλε μου,για να δουμε τι θα βρεις αλλο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 29 Φεβ 2016, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Ελα βρε Χαρη τωρα !!! τι με ρωτάς ?Απίθανος 78 έγραψε:Την χαραξη την μετρουμε απο το χειλος μεχρι εκει που ξεκινα να διπλωνει?
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
Ευχαριστω για ολα φιλε. Ειμαι εντελως νεος σε αυτα γιαυτο και οι τοσες ερωτησεις. Νασαι καλα.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ελα βρε Χαρη τωρα !!! τι με ρωτάς ?Απίθανος 78 έγραψε:Την χαραξη την μετρουμε απο το χειλος μεχρι εκει που ξεκινα να διπλωνει?
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Βρε συ ποιος σου ειπε για τις ερωτησεις.Ξερω ότι είσαι και νεος και μπερδεμενος.Απίθανος 78 έγραψε:Ευχαριστω για ολα φιλε. Ειμαι εντελως νεος σε αυτα γιαυτο και οι τοσες ερωτησεις. Νασαι καλα.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ελα βρε Χαρη τωρα !!! τι με ρωτάς ?Απίθανος 78 έγραψε:Την χαραξη την μετρουμε απο το χειλος μεχρι εκει που ξεκινα να διπλωνει?
Ρώτα ότι θες ..αλλα νομιζω να μετρησεις ποσο είναι η ακτινα κοψιματος δεν θελει ρωτημα!!!
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
Χαχα. Αντε τα λεμε
-
- Full Member
Εκεί που είχα αρχίσει να σκέφτομαι και το αστεροειδές κλείσιμο με τα στάδια, πέραν του στρογγυλού, ρίχνετε όλα αυτά τα νούμερα και με μπερδεύετε!!!!
Στρογγυλό και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για το θέμα στις προηγούμενες σελίδες κατά πόσο χρειάζονται ή όχι τα πολλά στάδια, έχω να παραθέσω την δική μου εμπειρία όταν επισκέφθηκα Κυπριακή εταιρεία κατασκευής φυσιγγίων για να δοκιμάσω μερικά από τα φυσίγγιά μου στο κανονάκι δοκιμών.
Για καλή μου τύχη η εταιρεία έκανε εκείνη τη στιγμή δοκιμή ελέγχου σε ένα φυσίγγιο της το οποίο είχε την ίδια πυρίτιδα με τα δικά μου και με παραπλήσια υλικά και δοσολογίες, έτσι θα είχα ένα μέτρο σύγκρισης.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!
Το εργοστασιακό στα 37γρ έδωσε 550bar και 430μ/δ ενώ τα δικά μου με κλείσιμο χωρίς στάδια ήταν στα 36gr 650bar και 409μ/δ. Και για να προλάβω...μην επικεντρωθείτε στα υλικά κλεισίματος(αν και η ουσιαστική διαφορά ήταν στο βύσμα), εδώ φαίνεται καθαρά το δέσιμο των υλικών με το σωστό κλείσιμο έτσι ώστε όλα να δουλεύουν αρμονικά και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όσες δοκιμές έχω κάνει χωρίς τρίτο στάδιο ο κάλυκας μετά το ρίξιμο είναι σχεδόν άχρηστος και πολύ δύσκολα μπορεί να τύχει αναγόμωσης και ο λόγος είναι ότι το ρέλι δουλεύει υπερβολικά τον κάλυκα και αλλοιώνει/παραμορφώνει το πλαστικό σε αντίθεση με τα εργοστασιακά όπου το σημείο ρελιάσματος ουσιαστικά δεν υπάρχει μιας και το τρίτο στάδιο ετοιμάζει τον κάλυκα σε σημείο όπου το ρέλι απλά χαϊδεύει το χείλος του.
Στρογγυλό και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για το θέμα στις προηγούμενες σελίδες κατά πόσο χρειάζονται ή όχι τα πολλά στάδια, έχω να παραθέσω την δική μου εμπειρία όταν επισκέφθηκα Κυπριακή εταιρεία κατασκευής φυσιγγίων για να δοκιμάσω μερικά από τα φυσίγγιά μου στο κανονάκι δοκιμών.
Για καλή μου τύχη η εταιρεία έκανε εκείνη τη στιγμή δοκιμή ελέγχου σε ένα φυσίγγιο της το οποίο είχε την ίδια πυρίτιδα με τα δικά μου και με παραπλήσια υλικά και δοσολογίες, έτσι θα είχα ένα μέτρο σύγκρισης.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!
Το εργοστασιακό στα 37γρ έδωσε 550bar και 430μ/δ ενώ τα δικά μου με κλείσιμο χωρίς στάδια ήταν στα 36gr 650bar και 409μ/δ. Και για να προλάβω...μην επικεντρωθείτε στα υλικά κλεισίματος(αν και η ουσιαστική διαφορά ήταν στο βύσμα), εδώ φαίνεται καθαρά το δέσιμο των υλικών με το σωστό κλείσιμο έτσι ώστε όλα να δουλεύουν αρμονικά και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όσες δοκιμές έχω κάνει χωρίς τρίτο στάδιο ο κάλυκας μετά το ρίξιμο είναι σχεδόν άχρηστος και πολύ δύσκολα μπορεί να τύχει αναγόμωσης και ο λόγος είναι ότι το ρέλι δουλεύει υπερβολικά τον κάλυκα και αλλοιώνει/παραμορφώνει το πλαστικό σε αντίθεση με τα εργοστασιακά όπου το σημείο ρελιάσματος ουσιαστικά δεν υπάρχει μιας και το τρίτο στάδιο ετοιμάζει τον κάλυκα σε σημείο όπου το ρέλι απλά χαϊδεύει το χείλος του.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein