ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Κανε αυτο....φτιαξε 5 φυσιγγια με τις σωστες προδιαγραφες που δινει το εργοστασιο για την πυριτιδα σε σχεση με το βαρος σκαγιων (για να ξερεις οτι εισαι σωστος εν μερη απο θεμα πιεσεων) απο καθε σεταπ και ριξε τα στο ταχογραφο....

Θα ελενξεις 2 πραγματα.....εαν η ταχυτητες ειναι απο 380 μεχρι 410 εισαι σωστος στη ταχυτητα......και να δεις και αν ειναι σταθερα...να μην εχει μεγαλη διαφορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι....απλα για να ξερεις εκ των προτερων οτι εαν εχεις απολκιση κατω απο 10m/s εισαι σε πολυ καλο δρομο!

Κανε πρωτα αυτο για να δεις και μετα χαλας τα λεφτα σου.....εαν εισαι ενταξει στη ταχυτητα και στη σταθεροτητα πιστεψε με δεν θες τιποτα αλλο!

Ειμαι Παφο..εαν εισαι κοντα μπορω να σε βοηθησω με τον ταχογραφο!
Μακαρι να μπορουσα να κανω δοκιμες με ταχογραφο αλλα ειμαι απο λαρνακα και δεν ξερω κανενα
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Απίθανος 78 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Κανε αυτο....φτιαξε 5 φυσιγγια με τις σωστες προδιαγραφες που δινει το εργοστασιο για την πυριτιδα σε σχεση με το βαρος σκαγιων (για να ξερεις οτι εισαι σωστος εν μερη απο θεμα πιεσεων) απο καθε σεταπ και ριξε τα στο ταχογραφο....

Θα ελενξεις 2 πραγματα.....εαν η ταχυτητες ειναι απο 380 μεχρι 410 εισαι σωστος στη ταχυτητα......και να δεις και αν ειναι σταθερα...να μην εχει μεγαλη διαφορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι....απλα για να ξερεις εκ των προτερων οτι εαν εχεις απολκιση κατω απο 10m/s εισαι σε πολυ καλο δρομο!

Κανε πρωτα αυτο για να δεις και μετα χαλας τα λεφτα σου.....εαν εισαι ενταξει στη ταχυτητα και στη σταθεροτητα πιστεψε με δεν θες τιποτα αλλο!

Ειμαι Παφο..εαν εισαι κοντα μπορω να σε βοηθησω με τον ταχογραφο!
Μακαρι να μπορουσα να κανω δοκιμες με ταχογραφο αλλα ειμαι απο λαρνακα και δεν ξερω κανενα
Όταν έρθω Κύπρο να κάνουμε μαζί φίλε.
Απίθανος 78
Full Member

Α μα δεν εισαι κυπρο? Ωραια. Θα το ηθελα. Παντος πηγα σημερα και πηρα το bn2 να τελειωνει η ιστορια. Πηρα και πιστονακια z2m και super g και καποιους καλυκες fiocci να δοκιμασω

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Απίθανος 78 έγραψε:Α μα δεν εισαι κυπρο? Ωραια. Θα το ηθελα. Παντος πηγα σημερα και πηρα το bn2 να τελειωνει η ιστορια. Πηρα και πιστονακια z2m και super g και καποιους καλυκες fiocci να δοκιμασω

Ωραία φιλε.. καλες χημιες τοτε![emoji6]
Απίθανος 78
Full Member

Ευχαριστω φιλε νασαι καλα

Άβαταρ μέλους
andreas constantinou
Full Member

Δημοσίευση από andreas constantinou »

Ενας καλος τροπος για να εχεις την σωστή πίεση,ειναι οταν βάλης τα σκάγια στο φυσίγγι να μετρήσης την αποσταση απο τα σκάγια μεχρι τα χείλη του φυσιγγίου .Η απόσταση αυτή πρέπει να κυμένετε απο 9-11mm.Επείσης με αυτον τον τροπο θα εχεις και τέλειο κλείσημο.
Απίθανος 78
Full Member

Το κανω φιλε. Εχω και μεζουρα 11.6

Απίθανος 78
Full Member

Ξερει κανενας που μπορω να βρω το powder baffle για το ογκομετρικο της μεκ?

Απίθανος 78
Full Member

Καλησπερα παιδια. Θελω λιγο τα φωτα σας. Για πρωτη φορα ρελιασα τα φυσυγγια μου αλλα εχασα απο αποτελεσματικοτητα και θελω να με βοηθησετε να κανω σωστες ρυθμισεις. Βαζω καποιες φωτο με επεξηγησεις και περιμενω σχολια.
Πρωτο φυσιγγι d20 155 χ32 cx2000 καλυκας βικτορι 68.50το γεμιζα με πιστονακι βυκτορι και πηγα σε ταππα μπιορ αλλα τα πουλια τρομαζαν. Οι παλιες το πρωι ειδικα εν εχανα.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Απίθανος 78
Full Member

Δευτερο φυσιγγια gm3 1.50x32 616 καλυκας fiocchi 70μμ. Εκανα λιγες την προπερασμενη κυριακη μου αρεσαν πολυ αλλα προχτες ετροαν την και πηγαιναν 20-30 μετρα να ψωφισουνΕικόναΕικόναΕικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”