ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Ε κοπελια βοηθατε με λιγο σας παρακαλω. Εγυρεψα να αγωρασω στροφειο και συγκεκριμενα το τ3 της κορτινι και μου ειπαν υπαρχει το σκεττο 65ευρω και το αλλο με οδηγο 80 ευρω οπως επισης ειπαν μου και για το δικο του κυλιλλη 90 ευρω και ειναι κατασκευασμενο ειδικα για καλυκες βικτορυ. Τι καμνω τωρα εγω? Επελαγωσα. Καπου ειδα και το δικο της gaep bn1και bn2 ή καπως ετσι. Να πω επισης οτι θα ρελιαζω σε τραπανο και θα χρειαστω και το αξονακι για να κεντραρει. Καμια βοηθεια?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Breda Pegaso
Οπως σου ειπα αν θελεις να εχεις μονο ενα στροφειο για ευρωπαικους και βικτορυ. παρε το Τ3 65 ευρω και τελος. ουτε οδηγο θελεις ουτε τιποτε!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Το θεμα ειναι να το εβρω γιατι μπορει να μην εχει στοκ. Θα με παρει να μου πει.
-
- Full Member
Κατι αλλο που ηθελα και ελπιζω να μην σας πριζω. Σε σχεση με τα σταδια. Υπαρχουν 2σταδιακα 3σταδιακα μεχρι πεντασταδιακα κλεισιματα. Ποια η διαφορα αν κλεισω με μαχαιρι, τριτο και ρελι απο το να κλεισω με μιση χαραξη,κωνικη,τριτο, τεταρτο(πατημα)και ρελι? Και το τελευταιο. Εγω θα κλεινω με μεκ. Το μαχαιρι μου ειναι της γκαεπ. Ειναι σωστο να παω μετα σε τριτο και μετα στο πατημα πριν το ρελιασμα? Ο λογος για το πατημα ειναι για να μην πεφτουν τα σκαγια οταν πεφτει το φυσιγγι απο την μεκ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Εγω σου ειπα κατι τις προαλλες και δεν αστειυομαι καθολου....μην κανεις τα ευκολα δυσκολα οπως πολλοι συναδελφοι..γιατι σωνει και καλα επρεπε να χαλασουν 600-800 και 1000 ευρω απλα και μονο για να νιωθουν οτι με τα πολλα λεφτα που εδωσαν καταφεραν και κατι!!Απίθανος 78 έγραψε:Κατι αλλο που ηθελα και ελπιζω να μην σας πριζω. Σε σχεση με τα σταδια. Υπαρχουν 2σταδιακα 3σταδιακα μεχρι πεντασταδιακα κλεισιματα. Ποια η διαφορα αν κλεισω με μαχαιρι, τριτο και ρελι απο το να κλεισω με μιση χαραξη,κωνικη,τριτο, τεταρτο(πατημα)και ρελι? Και το τελευταιο. Εγω θα κλεινω με μεκ. Το μαχαιρι μου ειναι της γκαεπ. Ειναι σωστο να παω μετα σε τριτο και μετα στο πατημα πριν το ρελιασμα? Ο λογος για το πατημα ειναι για να μην πεφτουν τα σκαγια οταν πεφτει το φυσιγγι απο την μεκ
Με απλα πραγματα και πολυ πολυ πολυ μερακι φτιαχνεις φυσιγγια πρωτο πραμα χωρις να εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο μηχανες των 1000-1500 ευρω!!!
Εχει μια μιχανη η Colvini σου την βαζω νω να την δεις...ειναι οτι καλυτερο...και αστα στην ακρη τα 10 σταδια η κατι παρομοιο!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Σολωνα αφου εχω την μεκ και κανω την δουλεια μου. Το θεμα ειναι το ρελιασμα. Και επειδη ο τροπος ππυ δουλευει ειναι τετοιος δεν μπορω να μεινω ετσι αν θελω να ρελιαζω. Πρωτη φαση μαχαιρι δευτερη χαραζει και τριτη στρογγειλευει καπως τον καλυκα. Αν θα παω σε τριτο σταδιο για να γινει το ρελιασμα πιο σωστο και να πιανει εκει την πιεση το βυσμα τοτε πρεπει να παω και στο πατημα γιατι οταν πεφτει που την μηχανη θα πεφτουν τα σκαγια εξω. Και κατι παρομοιο ειναι και η id4s. Αλλα με αυτα θα πρεπει να παραμερισω την μεκ και δεν το θελω
-
- Full Member
Εκτος και αν ρελιασω τα φυσιγγια μου οπως βγαινουν τωρα απο τη μηχανη
-
- Full Member

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Κανε αυτο....φτιαξε 5 φυσιγγια με τις σωστες προδιαγραφες που δινει το εργοστασιο για την πυριτιδα σε σχεση με το βαρος σκαγιων (για να ξερεις οτι εισαι σωστος εν μερη απο θεμα πιεσεων) απο καθε σεταπ και ριξε τα στο ταχογραφο....
Θα ελενξεις 2 πραγματα.....εαν η ταχυτητες ειναι απο 380 μεχρι 410 εισαι σωστος στη ταχυτητα......και να δεις και αν ειναι σταθερα...να μην εχει μεγαλη διαφορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι....απλα για να ξερεις εκ των προτερων οτι εαν εχεις απολκιση κατω απο 10m/s εισαι σε πολυ καλο δρομο!
Κανε πρωτα αυτο για να δεις και μετα χαλας τα λεφτα σου.....εαν εισαι ενταξει στη ταχυτητα και στη σταθεροτητα πιστεψε με δεν θες τιποτα αλλο!
Ειμαι Παφο..εαν εισαι κοντα μπορω να σε βοηθησω με τον ταχογραφο!
Θα ελενξεις 2 πραγματα.....εαν η ταχυτητες ειναι απο 380 μεχρι 410 εισαι σωστος στη ταχυτητα......και να δεις και αν ειναι σταθερα...να μην εχει μεγαλη διαφορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι....απλα για να ξερεις εκ των προτερων οτι εαν εχεις απολκιση κατω απο 10m/s εισαι σε πολυ καλο δρομο!
Κανε πρωτα αυτο για να δεις και μετα χαλας τα λεφτα σου.....εαν εισαι ενταξει στη ταχυτητα και στη σταθεροτητα πιστεψε με δεν θες τιποτα αλλο!
Ειμαι Παφο..εαν εισαι κοντα μπορω να σε βοηθησω με τον ταχογραφο!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Breda Pegaso
Ρε φιλε ρελιαζεις ή δεν ρελιαζεις, κανεις σταδια ή δεν κανεις, μπορεις να καμεις καλα φυσιγγια.
προσωπικα εγω για 2 χρονια δεν ρελιαζα και μια χαρα ηταν τα φυσιγγια. Αλλα απο κει και περα ηθελα να βελτιωσω και την εμφανιση των φυσιγγιων μου και αυτο μονο τα σταδια και το ρελιασμα μου το δινει. Επισης με τα σταδια μπορεις να καμεις περισσοτερα πραγματα. Εκτος απο το οπτικο εχουν και καποια τεχνικα πλεονεκτηματα.
εχω και γω μεκ και κανω μιση χαραξη- κωνικη χαραξη- τριτο σταδιο και μετα ρελιαζω.
Το τριτο σταδιο οταν το πατησεις καλα σου κλεινει σχεδον το φυσιγγιο και δεν πεφτουν τα σκαγια.
προσωπικα εγω για 2 χρονια δεν ρελιαζα και μια χαρα ηταν τα φυσιγγια. Αλλα απο κει και περα ηθελα να βελτιωσω και την εμφανιση των φυσιγγιων μου και αυτο μονο τα σταδια και το ρελιασμα μου το δινει. Επισης με τα σταδια μπορεις να καμεις περισσοτερα πραγματα. Εκτος απο το οπτικο εχουν και καποια τεχνικα πλεονεκτηματα.
εχω και γω μεκ και κανω μιση χαραξη- κωνικη χαραξη- τριτο σταδιο και μετα ρελιαζω.
Το τριτο σταδιο οταν το πατησεις καλα σου κλεινει σχεδον το φυσιγγιο και δεν πεφτουν τα σκαγια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ