STRINGER VICTORY 34gr & MIRAGE 30gr

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: STRINGER VICTORY 34gr & MIRAGE 30gr

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Γιατρός έγραψε:Και οι κατασκευαστές το γράφουν στο κουτί
This is for humidity
This is for north wind
This shoots like ashiro on a windy day
This is good until 830
This is nice for kriadua
Not to be used in Paphos area
Γράφει ο Κύπριος κατασκευαστής,

Το συγκεκριμένο φυσίγγιο κάνει για:
A) Όπλα Σπόρτινγκ (για άλλα όπλα δεν κάνει)
Β) Για όλους τους καιρούς εκτός βοριά με παγωμένο αέρα

Αν είναι βοριοανατολικός ο άνεμος να υποθέσουμε, αλλά να είναι παγωμένος το συγκεκριμένο φυσίγγιο θα κάνει!

Δηλαδή λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν θα πρέπει να έχουμε ειδικό αποθηκευτικό χώρο που να προσαρμόζετε στο αυτοκίνητο μήπως και κάνουμε λάθος πρόβλεψη και ξεμείνουμε από φυσίγγια.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

φιλε να πω και εγω την αποψη μου, ενα "καλο φυσιγγιο" που καμνει την συγκεκριμενη ωρα που το παιζεις θα σε βοηθησει στισ οριακεσ βολεσ! .... ετσι πιστευα και εγω πριν λιγα χρονια οπου ηδα με τα μαθκια μου τσικλεσ στον ακαμα με (αστατεσ καιρικεσ συνθηκες) να μην πευτουν στα 25 μετρα,!!! οχι απο εμενα μονο και απο 3-4 κυνηγους που ηταν γυρο μου. τα πουλια ετροαν την φατσια και επιεναν και εξαπολουσαν 30-40 μετρα πιο κατω δεν ηταν 5-6 τζικλεσ να πεισ οτι μπορει να ετιχε μπορει να μεν την εκουτσισα.( επεζα ενα φυσιγγιο μονο 32γρ δεν ειχα αλλεσ μαζι μου) μετα απο αυτο το συμβαν επειδη ηταν πολλα τρανταχτο αρχισα να σκεφτουμε διαφορετικα...(απο τωτε που αρχισα την ιδιογομοση και ξερω τι βαζω μεσα παντα περνω μαζι μου 2-3 λογιον χαρτουτσιεσ) ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

στο θεμα μας ρεεεεεεεεεεε.
http://www.fieldandstream.com/blogs/gun ... peed-video
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

τολιπον επειδη κανεις δεν μου απαντησε σε καμια απο τις 3 φορες που το ειπα στα χρονια που ειμαι εδωμεσα και νομιζω οτι ειμαι απο τους πολλα παλιους προκαλω οπιοδιποτε να το παρω μαζι μου στο τροοδος σε αθλιες συνθικες μςε το φυσιγγιο που ειπα και να τον παρω και μεσα στο λαλαρο και αν δεν εχει το ειδιο αποτελεσμα να μου πει οτι θελει
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

και κατι αλλο θεοριτικα το 32γραμμαρια δεν επρεπε ουτε πουλι να πεφτι στο τροοοδος ελα ομος που και αυτο ειναι απλος μια θεορια εχτος που αν ειμαι τοσο καλος
EPANIEL POWER
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Breda Pegaso έγραψε:
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:εχω ερωτησεις προς ολους εσας που υποστηριζετε οτι οι καιρικες συνθηκες δεν επηρεαζουν τα φυσιγγια¨

1) απο μωρο στα κυνηγετικα ειδη ακουα τους μαγαζατορες να λαλουν τουτη εν της ξηρασιας τουτη εν της υγρασιας κτλ.

2)οταν μεγαλωσα ειδα οτι ισχυει

3)γιατι υπαρχουν ακριβα κ φτηνα φυσιγγια?

4)οτι ουλλοι λαλουν πχ ι high velocity εν του αερα και την δοκιμαζω και καμνει ενω βαλω αλλο φυσιγγιο μεσα κ εν καμνει εν της ιδειας μου?εν ουλλοι παρανοικοι?εν θεμα ψυχολογιας?

5)δεν ειμαι ο πας ειδικος ουτε σπουδασα φυσιγγιολόγος :lol: απλα μιλω βαση της εμπειριας μου

6)τουτες εν οι αποψεις μου και οι αποριες μου

φιλικα

Και γω ρε φιλε επεζα που το πρωι ως τη νυχτα βικτορυ 35 και μια χαρα ηταν.

Δαμεσα ελαλουσαν οχι αλλαξαν την, οτι επεξεν ενας ενα περτικο και επεσε κουτσοφτερος και δεν καμνει, οχι θελει παγωνια, στην υγρασια εν εκαμνει κλπ.

Ειναι ψυχολογικο το θεμα σε σημειο αρρωστιας. Αμα μπει του αλλου μες το νου οτι τουτη χαρτουτσια θελει υγρασια και βαλει την σε αλλο τζιαιρο εν κουτσια ουτε ΕΛΕΦΑΝΤΑ!

εν αληθκεια για την ασπρη!παλια ηταν το αγαπημενο μ φουτζεκκι.περσι αποφασισα να ξαναγορασω για να δω αν εν πελλαρες που λαλουσαν αλλα τλκ ηταν αληθεια.μπορει την παρτιδα που εχεις να ειναι παλια :roll:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

nike powder έγραψε:φιλε να πω και εγω την αποψη μου, ενα "καλο φυσιγγιο" που καμνει την συγκεκριμενη ωρα που το παιζεις θα σε βοηθησει στισ οριακεσ βολεσ! .... ετσι πιστευα και εγω πριν λιγα χρονια οπου ηδα με τα μαθκια μου τσικλεσ στον ακαμα με (αστατεσ καιρικεσ συνθηκες) να μην πευτουν στα 25 μετρα,!!! οχι απο εμενα μονο και απο 3-4 κυνηγους που ηταν γυρο μου. τα πουλια ετροαν την φατσια και επιεναν και εξαπολουσαν 30-40 μετρα πιο κατω δεν ηταν 5-6 τζικλεσ να πεισ οτι μπορει να ετιχε μπορει να μεν την εκουτσισα.( επεζα ενα φυσιγγιο μονο 32γρ δεν ειχα αλλεσ μαζι μου) μετα απο αυτο το συμβαν επειδη ηταν πολλα τρανταχτο αρχισα να σκεφτουμε διαφορετικα...(απο τωτε που αρχισα την ιδιογομοση και ξερω τι βαζω μεσα παντα περνω μαζι μου 2-3 λογιον χαρτουτσιεσ) ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

επειδη εκουραστικα να γραφω και να μεν μου απαντα κανενας σε αυτο που λεω εγω πιστευω οτι και αχιρα να εχει μεσα ΑΜαν εισαι πανω στο πουλι εν κατω τιλια και παβλα προκαλω το ξαναειπα
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

APOLLON_1 έγραψε:επειδη εκουραστικα να γραφω και να μεν μου απαντα κανενας σε αυτο που λεω εγω πιστευω οτι και αχιρα να εχει μεσα ΑΜαν εισαι πανω στο πουλι εν κατω τιλια και παβλα προκαλω το ξαναειπα
φιλε να σου πω αν θελεις τι ειχα παθει- μπορει και να το ξαναγραψα παλιοτερα σε θεμα που αφορουσε τζικλες...
επαιζα ενα πρωι τζικλες στην περιοχη Μαχαιρα στο αγαπημενο μου ποστο - το εχω ζησει εκει τοσες φορες το εργο που ειναι σαν να ξερω απο πριν τις πορειες των πουλιων κλπ... γυρω μου ολα ηταν κατασπρα απο τον παγετο και φυσουσε ελαφρος βορειος αερας. ε λοιπον τα πουλια ετρωαν την σιηπεθκια και δεν καταλαβαιναν τιποτε! ουτε σιδερενιες να ηταν! φτερα παντου αλλα τζικλες γιοκ! τελος παντων τελικα εφυγα με πολυ μικρη καρπωση και πολλα νευρα. την δευτερα πηγα στον Παμπο Ηρακλειδη να παρω χαρτουτσιες και ελεγα στον Δημητρη τι εγινε την προηγουμενη. του ειπα οτι επαιζα extra 32 gr πρασινη no 9 και sarka 33 gr no 8........ φυσιγγια που παλια τα αγοραζα με τις κασιες και ημουν πολυ ευχαριστημενος.
αποτελεσμα? μου εδωσε κατι extra 24 gr και κατι nike 24 gr νομιζω. πηγα την επομενη κυριακη στον ιδιο τοπο με τις ιδιες συνθηκες με δυο πακετα χαρτουτσιες και εγινε το θαυμα! ολες σεκκες με μονες σιηπεθκιες! αν εχασα 1-2 πουλια! γιατι???
ηταν η μονη φορα που ειπα οτι ο καιρος επαιξε τον ρολο του. κατα τα αλλα αμα αποφασισω οτι θα παιξω ενα φυσιγγιο δεν πα να αλλαξει οσο θελει ο καιρος θα κανω αυτο που αποφασισα και συνηθως βγαινω σωστος :)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
beretta DT10
Full Member

Δημοσίευση από beretta DT10 »

κοπελια αμαν κοψει ι ασπρη 35γρ ενα κοψει τζαι τουτη μεν τα καμετε περιπλοκα τα πραματα ;)
Νικολας,
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”